0

تاتو وسيله انتقال بيماري‌هاي عفوني است

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

تاتو وسيله انتقال بيماري‌هاي عفوني است

پزشکان هشدار داده‌اند که تاتو يا همان خالکوبي مي‌تواند يكي از روش‌هاي انتقال هپاتيت به خصوص هپاتيت نوع C باشد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، افرادي كه تاتو مي‌كنند 9 برابر بيشتر از ساير افراد در معرض خطر ابتلا به هپاتيت C هستند.

پايگاه اينترنتي مدگورو در‌اين ‌باره گزارش داد: ساير بيماري‌هاي عفوني مثل هپاتيت B، سيفيليس، جذام و سل نيز مي‌تواند از طريق خالكوبي يا تاتو منتقل شوند. متاسفانه امروزه خالكوبي ظريف و تاتو در ميان جوانان و نوجوانان بسيار رايج شده است در حالي كه اكثر اين افراد از خطر انتقال بيماري‌هاي خطرناك عفوني از اين طريق بي‌اطلاع هستند.

در مورد رابطه تاتو با ايدز نيز ثابت شده است ويروسي كه موجب ابتلا به بيماري ايدز مي‌شود از سه راه اصلي شامل آميزش جنسي، انتقال خون و فرآورده‌هاي خوني آلوده به افراد ديگر و از طريق مادر آلوده به فرزند سرايت مي‌كند.

به گفته متخصصان علوم پزشکي در دانشگاه فلوريداي آمريکا، تماس سوزن با خون در عمل خالكوبي نيز مي‌تواند خطر ابتلاي افراد به ايدز را تشديد کند و اين دسته از افراد در مجموعه گروه‌هاي پرخطر قرار مي‌گيرند.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 28 اسفند 1389  12:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها