0

کوفته باقلا

 
fardost
fardost
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 987
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته باقلا

 

مواد لازم :
- گوشت مغزران 3 بار چرخ شده 500 گرم
- سبزی کوفته ریز خرد شده 500 تا 400 گرم شامل تره، شبت، ترخون و مرزه
- برنج خیس خورده1پیمانه
- مغز باقلا تمیز شده 400 گرم
- کره 50 گرم
- پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
- آلو 10 عدد
- نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه :
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.


راسخون یارهرروزبهترازدیروز
شنبه 28 اسفند 1389  10:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها