0

پيمان اكبري پس از پيروزي در آخرين بازي سال: قول نمي‌هم اما هدفم قهرماني پيكان است

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

پيمان اكبري پس از پيروزي در آخرين بازي سال: قول نمي‌هم اما هدفم قهرماني پيكان است

سرمربي تيم واليبال پيكان پس از پيروزي 3 بر يك تيمش برابر كاله و قهرماني در گروه "ب" گفت: من از هفته قبل به مرحله پلي‌آف فكر مي‌كردم و اميدوارم روند موفقيت‌هاي پيكان در سال آينده ادامه داشته باشد.

پيمان اكبري پس از برتري در آخرين بازي سال 1389 اين تيم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد:‌ خوشحالم كه دور برگشت رقابت‌هاي ليگ را بدون شكست پشت سر گذاشتيم. كاله تيم خوب و قدرتمندي است و بازي خوبي ارائه داد. با اين حال تمركز بازيكنان تيم ما روي قهرماني است و با اين تفكر در هر بازي براي پيروزي به ميدان مي‌رويم. در دو گيم اول خيلي خوب بازي كرديم و با اختلاف امتياز قابل توجهي حريف را شكست داديم. به نظر من سخت‌ترين گيم واليبال وقت سوم است زيرا بازيكنان تيمي كه دو گيم اول را راحت‌ برده‌اند حريف را دست كم مي‌گيرند و بازي را رها مي‌كنند.

وي افزود: در گيم چهارم بازي شش تعويض انجام دادم كه خوشبختانه همه تعويض‌ها موثر بود و در نهايت موفق شديم اختلاف چهار امتيازي را كه از حريف عقب افتاده بوديم جبران كنيم و بازي را به سود خود به پايان ببريم.

اكبري در پاسخ به درخواست ناصر شهنازي براي تجديدنظر در اعطاي امتياز ميزباني مرحله پلي‌آف گفت: شهنازي اگر به فكر امتياز ميزباني براي كرمان بود بايد تلاش مي‌كرد كه تيمش در گروه قهرمان شود. همه تيم‌ها با همين انگيزه در گروه خود رقابت كردند.

سرمربي تيم واليبال پيكان كه با اين تيم به عنوان سومي جهان در سال 1389 رسيده بود در ارزيابي عملكرد يك ساله خود گفت: خدا را شكر مي‌كنم كه در سال گذشته با تيم پيكان به عنوان سومي باشگاه‌هاي جهان دست يافتيم و در دور رفت و برگشت ليگ در گروه خود قهرمان شديم. تلاش من هميشه اين بوده كه تيم ما به سمت هرچه بيشتر حرفه‌اي شدن پيش برود و بازيكنان جوان و باانگيزه پيكان نيز مثل اميرحسيني هر روز واليبال بهتري به نمايش بگذارند. اميدوارم روند موفقيت‌هاي پيكان در سال 1390 نيز ادامه داشته باشد و تمركز من در سال آينده روي بازي‌هاي حساس مرحله پلي‌آف خواهد بود و اميدوارم با موفقيت در اين بازي‌ها به عنوان قهرماني دست يابيم. به هر حال من هيچ وقت قول قهرماني نمي‌دهم.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

جمعه 27 اسفند 1389  7:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها