0

صادقي: دوپينگ بازيكنم را از طريق اخبار مطلع شدم

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

صادقي: دوپينگ بازيكنم را از طريق اخبار مطلع شدم

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شهرداري ياسوج از مدعيان صعود به ليگ برتر است
صادقي: دوپينگ بازيكنم را از طريق اخبار مطلع شدم

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال شهرداري ياسوج گفت: از طريق اخبار از دوپينگي بودن بازيكنم مطلع شدم و در اين مورد فدراسيون هنوز به باشگاه شهرداري ياسوج ابلاغيه‌اي را ارسال نكرده است.

حميد قاسمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، پس از پيروزي يك بر صفر شهرداري ياسوج مقابل اتكاي گرگان از هفته بيست‌ويكم رقابت‌هاي ليگ دسته اول كه روز گذشته در ياسوج برگزار شد؛ گفت: بازي خوبي بود. موقعيت‌هاي زيادي داشتيم كه در نهايت توانستيم با يك گل بازي را ببريم، البته مهم 3 امتياز بود كه توانستيم آن را كسب كنيم.


وي درخصوص نزديك شدن تيمش به صدر جدول گروه اول رقابت‌هاي ليگ دسته اول تأكيد كرد: با اين برد توانستيم به يكي از مدعيان صعود به ليگ برتر تبديل شويم و اين در حالي است كه يك بازي عقب افتاده را نيز بايد برگزار كنيم.


قاسمي در مورد بازيكن دوپينگي تيمش، قاسم صادقي كه به تازگي از سوي فدراسيون به دليل ارتكاب به دوپينگ 2 سال از حضور در ميادين فوتبالي محروم شده است؛ افزود: تا به امروز هم در اين مورد به صورت كتبي نامه‌اي به ما ابلاغ نشده است و من از طريق اخبار از دوپينگي بودن بازيكنم مطلع شدم.


سرپرست تيم فوتبال شهرداري ياسوج در مورد اينكه به اين رأي اعتراض شده است يا خير، گفت: خود بازيكن بايد در اين مورد اعتراض كند كه وي اين كار را انجام داده است. چراكه موضوع دوپينگ يك موضوع شخصي است.


وي يادآور شد: ما نمي‌توانيم در اين مورد روي بازيكنان نظارتي داشته باشيم و مراقب خوردن و كارهاي شخصي آنها باشيم.

    حمید.bmp

 

 

جمعه 27 اسفند 1389  6:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها