پس از اقامه نماز جمعه صورت گرفت؛
راهپيمايي گسترده نمازگزاران قمي در حمايت از مردم بحرين
خبرگزاري فارس: هزاران نفر از مردم قم پس از اقامه نماز جمعه با برپايي راهپيمايي اعتراضآميزي خشم خود را نسبت به كشتار مردم بيگناه بحرين اعلام كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، در پي كشتار مردم مسلمان و شيعه بحرين و كمك برخي كشورها از جمله عربستان و امارات به اين كشور براي كشتار مردم، امروز مردم مومن و نمازگزار قم پس از اقامه نماز جمعه با برپايي راهپيمايي باشكوهي اين اقدامات را محكوم كرده و از سازمانهاي بينالمللي خواستند كه جلوي اين كشتار را بگيرند.
شركت كنندگان در اين راهپيمايي كه مسير حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا ميدان شهداي قم را طي كردند، با سر دادن شعارهاي مختلفي اقدام دولت عربستان و دولت امارات در لشكركشي به كشور بحرين را محكوم كردند.
راهپيمايان قمي همچنين با حمل پارچه نوشتههايي خواستار تشكيل جلسه سازمان كنفرانس اسلامي و اقدام اين سازمان براي پايان يافتن كشتار مردم بيگناه شدند.
راهپيمايان قمي با سر دادن شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر انگليس، استكبار را عامل اصلي اين جنايات دانستند.
شركت كنندگان در اين راهپيمايي همچنين به سر دادن شعارهايي از جمله «آل خليفه و سعود بداند، ملتهاي مسلمان آماده جهادند»، «مسلمان بحريني مطيع پيغمبر است، آل سعود ملعون، آمريكا را نوكر است»، «مسلمان بحريني شهيد راه قرآن، آل خليفه خائن به امت مسلمان» پرداختند.
در پايان راهپيمايان در ميدان شهداي قم تجمع كرده و با صدور قطعنامهاي ضمن محكوم كردن جنايات كشور بحرين، خواستار پايان لشكركشي عربستان و امارات و خروج نيروهاي اين كشور از خاك بحرين شدند و همچنين بر اقدام قاطع سازمانهاي بينالمللي براي سامان دادن به اوضاع كشور بحرين تاكيد كردند.