0

نبود قوانين نظام‌مند ميراث فرهنگي را زبانزد رسانه‌ها كرده است

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

نبود قوانين نظام‌مند ميراث فرهنگي را زبانزد رسانه‌ها كرده است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عضو شوراي شهر اصفهان:
نبود قوانين نظام‌مند ميراث فرهنگي را زبانزد رسانه‌ها كرده است

خبرگزاري فارس: عضو شواري شهر اصفهان با انتقاد از عملكرد مديريت شهري در شهرهاي تاريخي گفت: نبود قوانين نظام‌مند براي برخورد با سياست‌هاي نادرست مديريت شهري، ميراث فرهنگي را زبانزد رسانه‌هاي داخلي و خارجي كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، غلامرضا شيران امروز در آيين بازگشايي موزه شكوه ايراني در تالار اشرف استانداري با اشاره به اينكه شهرهاي تاريخي دنيا بدون بهره‌گيري از منابع و چاه‌هاي نفت به امكانات زيادي دست يافته‌اند، تصريح كرد: اين كشورها با بهره‌گيري از يك برنامه جامع و ساختن ميراث فرهنگي صاحب همه چيز شده‌اند.


وي اظهار داشت: امروزه در بسياري از شهرهاي دنيا بافت‌ها و محله‌هاي قديم دست نخورده باقي مانده و اين محله‌هاي قديمي گردشگران زيادي را از سراسر دنيا به خود جذب كرده است.


عضو شوراي شهر اصفهان با اشاره به اينكه ميراث فرهنگي به عنوان منبع درآمدي براي شهرهاي دنيا به شمار مي‌آيد، بيان داشت: تفكر مديريت شهري در شهرهاي قديمي اين كشورها با محوريت ميراث فرهنگي است.


وي تصريح كرد: نبايد الگوي مديريت شهري ما در شهرهاي تاريخي همچون اصفهان شبيه شهرهاي عربي همچون دبي، قطر و كويت باشد، بلكه بايد نحوه مديريت شهري در شهرهاي قديمي مثل اصفهان الگويي براي ساير شهرها در جهان قرار گيرد.


شيران با اشاره به حاشيه‌هايي كه براي متروي اصفهان و ميراث فرهنگي اتفاق افتاده است، تاكيد كرد: جاي قوانين و دستور العمل و شيوه‌هايي براي برخورد قاطع با مديريت شهري در خصوص اجراي طرح‌هاي عمراني در كنار حفظ ميراث فرهنگي خالي است.


وي بيان داشت: امروزه نبايد هر ايراني و غير ايراني از داستان مترو و سي و سه پل اصفهان سئوال كند و ميراث فرهنگي به خاطر نبود قوانين نظام‌مند در برخورد قاطع با اقدامات نادرست مديريت شهري نبايد زبانزد رسانه‌هاي داخلي و خارجي باشد.


عضو شوراي شهر اصفهان خاطر نشان كرد: نمايندگان دولت و مسئولان ميراث در سطح كلان بايد با وضع قوانين و دستورالعمل‌ها با طرح‌هاي عمراني مغاير با ميراث فرهنگي برخورد كنند.


وي يادآور شد: اگر نحوه تصميم‌گيري و اجراي طرح‌هاي شهري در شهرهاي تاريخي به صورت قانوني باشد و بازرسي‌ها به‌صورت مداوم صورت گيرد، مديريت شهري اجازه ندارد مطابق با سلايق خود عمل كند.

    حمید.bmp

 

 

جمعه 27 اسفند 1389  5:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها