0

قذافي از حمله بي‌امان به بنغازي خبر داد

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سخنراني در تلويزيون دولتي ليبي؛

خبرگزاري فارس: رهبر ليبي ضمن تأكيد بر اين مسئله كه هيچ رحم و مروتي به معترضين نمي‌كند، تصريح كرد كه نيروهاي وي به زودي به پناهگاه‌هاي معترضان در بنغازي حمله خواهند كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، "معمر قذافي " در سخنراني خود در تلويزيون دولتي ليبي تصريح كرد كه نيروهاي وي به زودي به پناهگاه‌هاي معترضان در بنغازي حمله خواهد كرد.

وي ضمن گفتن چنين مطالبي و با خائن خواندن معترضان ليبي گفت كه هيچ‌گونه بخشش و رحم و مروتي در قبال خائنان به كار گرفته نمي‌شود اما در خصوص آن‌دسته از معترضاني كه سلاح‌هاي خود را كنار گذارند، اغماض مي‌شود.

قذافي اينگونه ادامه داد: تصميم گرفته شده است، خودتان را آماده كنيد، ما امشب مي‌رسيم، ما خائنين را از بنغازي دنبال مي‌كنيم، سنگرهاي آنها را ويران مي‌كنيم و هيچ‌گونه رحم و مروتي از خود نشان نمي‌دهيم. جهان بايد بنغازي را آزاد ببيند. اما آنهايي كه سلاح‌هاي خود را تسليم كنند، نجات ميِ‌‌يابند.

قذافي تصريح كرد: ما بي‌وجدان‌ها را دستگير مي‌كنيم و با آن‌دسته از افرادي كه كشور ما را نابود كرده‌اند، مقابله مي‌كنيم و بدون هرگونه رحم و شفقت آنها را تنبيه مي‌كنيم.

رهبر ليبي مدعي شد كه معترضاني كه وي آنها را شورشيان خواند، قدرت خود را با دروغ به دست آورده‌اند و نبايد به آنها رحم شود. تمامي معترضان بايد در هر همسايگي، هر خيابان و هر خانه دستگير شوند.

بر اساس اين گزارش، قذافي كه در كودتاي خونين 1969 عليه استبداد ليبي به قدرت رسيد، در مصاحبه تلويزيوني خود گفت: من با تفنگ خود بنغازي را آزاد مي‌كنم و بنغازي به من خيانت نخواهد كرد. فردا بنغازي آزاد خواهد بود.

قذافي معترضان را متهم كرد كه با استفاده از افرادي كه از زندانها گريخته‌اند، مجرمان و قاتلين، اقدامات خيانت‌آميزي را انجام داده‌اند.

وي بار ديگر كويت و قطر را متهم به خيانت كرد و كمك‌هايي را كه اين دو كشور به انقلابيون در بنغازي داده‌اند، محكوم كرد و نسبت به وقايع كنوني ابراز تاسف كرد و گفت: بنغازي عشق من است و با تفنگم آن را آزاد مي‌كنم.

رهبر ليبي خطاب به افسران بنغازي كه با وي تماس گرفته و با گردان‌هاي وي همكاري كرده‌اند، گفت: شما افسراني آزاده هستيد. شما روي چشم من جاي داريد و فرزندان من هستيد.

رهبر ليبي بار ديگر به ملت اين كشور نسبت به استعمار خارجي هشدار داد و از آنها خواست به منظور حفظ وجهه،‌ آبرو‌، ناموس و شرف خود در برابر اين استعمار بايستند.

وي از خلبان‌هاي خود خواست تا خيانتكاران را محاصره و آنها را نابود كنند.

حمید.bmp

جمعه 27 اسفند 1389  12:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها