فرمانده سپاه ناحیه گرمسار:
محل شهادت رزمندگان ما مقدس است و زیارتگاه هر انسان آزاده ای است
سرهنگ حسین لهردی فرمانده سپاه ناحیه گرمسار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بسیج با بیان این که در صدر اسلام عده ای برای دفاع از دین و در راه اسلام به جهاد رفته و خونشان را نثار اسلام کردند گفت: محل شهادت رزمندگان ما نیز که برای دفاع از ایلام جانفشانی کردند مقدس است و زیارتگاه هر انسان آزاده ای است.
وی افزود: همانگونه که محل شهادت شهدای صدر اسلام مقدس است و الان زیارتگاه مسلمین شده است، شهیدان ما نیز هم خودشان و هم محل شهادتشان مقدس شد، چراکه آنان به دفاع از کیان اسلام عزیز پرداختند و به همین دلیل محل شهادت آنان زیارتگاه هر انسان آزاده ای است.
لهردی به ضرورت برگزاری راهیان نور اشاره کرد و گفت : نسل جوان باید با فرهنگ جبهه و شهید و شهادت آشنا شوند و بدانند که کشور ما در چه جایگاهی بوده و وضعیت دفاعی ما به چه صورت بوده است.
فرمانده سپاه گرمسار ضمن ضروری دانستن آشنایی جوانان این مرز و بوم با اتفاقات زمان انقلاب و دفاع مقدس، تصریح کرد: جوانان باید ببینند که فقط با سلاح ایمان و اعتقاد توانستیم پیروز این میدان سخت شویم، و امروز هم باید زمینه ای فراهم شود تا نسل جوان ما با تکیه بر فرهنگ ایثار و شهادت در میدان های مبارزه حاضر شوند.
سرهنگ حسین لهردی در ادامه با اشاره به تأثیرگذاری مناطق عملیاتی دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مناطق عملیاتی دفاع مقدس یقینا تاثیرات روحی و روانی خود را خواهد داشت، همچنان که برخی از زائرین از دیگر ادیان در این سرزمین حضور پیدا می کنند و تحت تاثیر قرار می گیرند و با الهام از شهدا شیفته دین مبین اسلام شده و به اسلام عزیز گرایش پیدا می کنند.
وی تأکید کرد: در چنین فضایی جوانان مسلمان ما که بی ارتباط با شهدا نیستند، قطعا تاثیر بیشتری می گیرند، مگر می شود مناطقی مثل طلائیه، شلمچه و دیگر اماکن مقدس که خون هزاران شهید آنجا را آبیاری کرده است بی تاثیر باشد؟ این سرزمین ها جوانان ما را در برابر هجمه فرهنگی و جنگ نرم دشمن بیمه خواهد کرد (انشاءا...)
فرمانده سپاه ناحیه گرمسار ضمن مثبت ارزیابی کردن اردوی زیارتی راهیان نور امسال گفت: جا دارد از فرماندهی محترم سپاه استان سردار استاد حسینی و جانشین محترم جناب سرهنگ فریدون و کلیه دست اندرکاران این اردو، به جهت پشتیبانی و برنامه ریزی زحمت بسیاری را متحمل شدند تقدیر و تشکر نماییم، چراکه که باعث شد مشکلات ما نسبت به سالهای قبل خیلی کمتر شود.
این فرمانده سپاه در ادامه بیان کرد: ما سال فبل یک کاروان محلات از گرمسار اعزام کردیم، در حالی امسال 2 کاروان اعزام شد، یعنی ظرفیت 2 برابر شده و اگر امکان اعزام بیشتر وجود داشت، داوطلبان زیارت مناطق عملیاتی شرکت می کردند.
لهردی به میزان رضایتمندی شرکت کنندگان در راهیان نور اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به حمایت های فرماندهی محترم سپاه استان و برنامه ریزی و فضا سازی مناسب در مناطق عملیاتی، بحمد ا... رضایت زایرین عزیز جلب شد، هر چند که در چنین برنامه هایی با حجم انبوه مشکلات و نارسایی هایی هم وجود دارد، ولی این مشکلات در برابر فضای معنوی حاکم بر اردو بسیر ناچیز بود.
فرمانده سپاه ناحیه گرمسار در پایان به تعداد شرکت کنندگان در این اردو اشاره کرد و گفت امسال از شهرستان گرمسار تعداد 1060 نفر در 6 مرحله به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند که از این تعداد 550 نفر از بسیج محلات و 160 نفر از حوزه بسیج دانشجویی و 326 نفر از حوزه بسیج دانش آموزی و 23 نفر از بسیج هنرمندان بودند.