امام جمعه چناران:
بايد به فعاليتهاي فرهنگي چناران بيشتر توجه شود
خبرگزاري فارس: امام جمعه شهرستان چناران گفت: به لحاظ نزديك بودن چناران به كلانشهر مشهد ميطلبد كه توجه ويژهاي به فعاليتهاي فرهنگي اين منطقه شود تا شاخصهاي فرهنگي آن ارتقا يابد.
به گزارش خبرگزاري فارس از چناران، حجتالاسلام مظفر تاجي پنج شنبه شب در جلسه شوراي فرهنگ عمومي چناران اظهار داشت: دشمن جنگ نرم خود را آغاز كرده و فرهنگ و باورهاي جامعه به ويژه جوانان را هدف قرار داده است بنابراين بايد هوشيار باشيم و كمك به جبهه جنگ فرهنگي را مانند كمك به جبهههاي هشت سال دفاع مقدس بدانيم.
امام جمعه شهرستان چناران ادامه داد: به لحاظ نزديك بودن شهرستان به كلانشهر مشهد ميطلبد كه توجه ويژهاي به فعاليتهاي فرهنگي اين منطقه شود تا شاخصهاي فرهنگي آن ارتقا يابد.
* چناران ميقاتالرضا (ع) و دارالمومنين است
رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان چناران گفت: چناران به عنوان ميقاتالرضا (ع) و دارالمومنين مطرح است بنابراين همه بايد تلاش كنند تا اين ذهنيت كه چناران حياط خلوت مشهد است از اذهان پاك شود.
امام جمعه چناران بيان كرد: اين حضور بار ديگر بر ولايتمداري و دفاع از رهبري و آرمانهاي امام راحل (ره) و انقلاب اسلامي مهر تاييد زد.
امام جمعه چناران ضمن اعلام همسويي مردم شهرستان و اعضاي شورا، مراتب انزجار و بيزاري شوراي فرهنگ عمومي و مردم را از فتنهگران اعلام كرد و خواستار رسيدگي به پرونده سران فتنه از سوي قوه قضائيه شد.