0

اظهار تاسف كاترين اشتون از خشونت نيروهاي امنيتي بحرين عليه معترضين

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

برلين - هماهنگ كننده سياست خارجي اتحاديه اروپا عصر پنجشنبه نسبت به اعمال خشونت از سوي نيروهاي امنيتي در بحرين و كشته و زخمي شدن مردم اين كشور ابراز تاسف كرد.

به گزارش ايرنا، 'كاترين اشتون' با انتشار اعلاميه و ابراز نگراني زياد در باره وقايع بحرين نوشت: من ديدگاه خود را به صورت مستقيم به وزير امور خارجه بحرين اعلام و تاكيد كرده ام كه هيچ راه حلي جز گفت وگو وجود ندارد.

وي افزود: دولت بحرين بايد تمام كوشش خود را براي اجراي يك روند سياسي مشخص كه جوابگوي خواسته هاي مشروع مردم اين كشور باشد، شروع كند.

اشتون اضافه كرد: اين تنها راه رو به جلو و ايجاد ثبات و امنيت پايدار است. من همواره از طرفين خواسته ام كه بدون وقفه و پيش شرط وارد گفت وگوي معني دار شده و خويشتن داري كنند.

هماهنگ كننده سياست خارجي اتحاديه اروپا با اشاره به اينكه خشونت نيروهاي امنيتي در بحرين همچنان ادامه دارد و در اين ارتباط تاكنون چندين نفر جان خود را از دست داده و بسياري نيز مجروح شده اند، ادامه داد: من از اين حجم خشونت متاسفم و به خانواده هاي كساني كه جان خود را از دست داده اند، تسليت مي گويم.

اشتون در پايان افزود: حقوق بشر و آزادي هاي اساسي همه مردم بحرين بايد محترم شمرده شده و گفت وگوها جايگزين خشونت شود.

خشونت عليه معترضين مسالمت آميز به ديكتاتوري آل خليفه در بحرين از روز سه شنبه گذشته با ورود بيش از يك هزار نيروي نظامي عربستان سعودي به منامه تشديد و دهها نفر بعد از آن كشته و زخمي شده اند.

جمعه 27 اسفند 1389  12:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها