0

نكاتي پيرامون زيارت و زائرين رضوي در طوس جلال كبريا مي بينم

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

بي پرده تجلي خدا مي بينم
ايام شهادت حضرت امام رضا عليه السلام است وهمه ساله در اين ايام، سفر زائرين و مشتاقان زيارت قبر منور امام هشتم به مشهد مقدس، بيش از ديگر ايام سال است. البته تائيدات فراوان پيامبر اعظم(ص) و ائمه معصومين( ع) بر زيارت امام هشتم بسيار فوق العاده ونويدبخش است واز ويژگي خاصي برخوردار است كه به نمونه هايي از آن به طور اختصار اشاره مي شود.
پيامبر اعظم(ص) مي فرمايند:” بزودي پاره تن من در سرزمين خراسان دفن مي شود ، آگاه باشيد كه هيچ مومني او را زيارت نكند مگر اينكه بهشت بر او واجب مي شود و بدنش بر آتش جهنم حرام مي گردد.”
و حضرت علي عليه السلام مي فرمايد:” بزودي مردي از فرزندان من در سرزمين خراسان با زهر جفا كشته مي شود كه همنام من است و نام پدرش نام موسي بن عمران است ، هر مومني او را زيارت كند در غربت، خداوند گناهان او را مي آمرزد.” و نيز آقا علي بن موسي الرضا مي فرمايد:” هر كس مرا زيارت كند در سه مورد او را ياري خواهم نمود و او را از حول قيامت نجات خواهم داد؛1 - هنگام دادن نامه عمل-2 هنگام ميزان عمل -3 هنگام عبور از پل صراط و باز آن حضرت مي فرمايد :”هر كس از دوستان من، مرا زيارت كند و عارف به حق من باشد در قيامت او را شفاعت مي كنم.” و چنين است كه بحمدالله روز به روز برتعداد زائرين حضرت رضا افزوده مي شود وعده زيادي از مردم از خارج و داخل ايران مشتاقانه به سوي حريم رضوي مي شتابند به طوري كه چندي قبل مسئولين آستان قدس رضوي اعلام نمودند كه تعداد زائرين حضرت رضا در سال از زائرين بيت الله الحرام بيشتر مي باشد و البته در بعضي اوقات مانند ايام شهادت آن حضرت وايام فروردين وايام تعطيلات مدارس وغيره ، تعداد زائرين بيشتر وگسترده تر مي باشد. اما نكته قابل توجه اين است كه بايد اعتراف كنيم مسئولين ذيربط بدين مهم توجه لازم را ننموده اند و براي رفاه حال اين انبوه زائرين و مشتاقان فكر اساسي نشده و ما شاهد كمبودهاي فراوان در وسايل سفر و حمل ونقل ومسكن و رفت و آمد وامكانات رفاهي زائرين مي باشيم. لازم بوداز سال هاي اول انقلاب بهترين بزرگراه ها براي اين استان ايجاد مي شد، لازم بود در اين 29 سال بهترين امكانات ريلي براي اين استان راه اندازي مي شد، لازم بود قبل از تخريب اطراف حرم فكر اساسي براي زائرين وايجاد زائرسراهاي كافي مي شد . كارهاي سازندگي و توسعه و بازسازي زيادي از طرف آستان قدس رضوي انجام گرفته ولي از طرفي كافي نيست واز طرفي به رفاه زائرين توجه كافي نشده ، صحن هاي بزرگ و وسيع ايجاد شده ولي در زمستان سردوتابستان گرم براي زائرين قابل استفاده نيست . پياده روي زائرين به طرف حرم بسيار زياد و براي افراد مسن طاقت فرسا مي باشد . فروشگاه ها و پاركينگ هاي آستان قدس به جاي اينكه جنبه رفاهي داشته باشد جنبه اقتصادي وكسب درآمد دارد . خلاصه اينكه هم اكنون كه در آستانه سي امين سال انقلاب اسلامي هستيم زائرين حضرت رضا (ع) براي تهيه بليت زميني وهوايي دچار مشكل هستند و براي اقامت چند روزه در مشهد مشكل مسكن و ساير امكانات رفاهي دارند و پرداخت قيمت هاي بسيار گران هتل ها براي اكثر زائرين امكان پذير نيست وخوب است مسئولين ذيربط نظاره كنند كه هزاران زائرحضرت رضا (ع) با خانواده هايشان ناچارند كنار پارك ها وخيابان ها و يا داخل خودروها اتراق كنند ... و تا كي بايد چنين باشد؟ اميد است اين مطالب به نظر مسئولين برسد و مورد توجه قرار گيرد و ديگر اينكه به فكر كار فرهنگي درباره زائرين باشند و نوع زيارت صحيح و واقعي را به زائرين بياموزند و آ داب صحيح زيارت را به زائرين ياد دهند.
انشاءالله

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

جمعه 27 اسفند 1389  12:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها