غبار فراموشى
غبار فراموشى
|
آن زمانى كه بنده در ايرانشهر تبعيد بودم، به مناسبتهاى مختلف، با مسؤولان ارتباط پيدا مىكرديم. آن وقت به بنده گفتند كه يك معاونِ استاندار تا حالا به ايرانشهر نيامده است! در سال 57 در ايرانشهر سيل آمد و هشتاد درصد شهر قطعاً خراب شد؛ يعنى من يك به يك تمام مناطق شهر را با پاى خودم رفتم و ديدم. پنجاه روز ما امداد و پشتيبانى مىكرديم. يك نفر از مركز كه هيچ، از زاهدان هم يك نفر آدم برجستهى متشخص به ايرانشهر نيامد كه بگويد چه خبر است اينجا ! به صورت ظاهرى هدايايى به وسيلهى «شير و خورشيد» فرستادند كه اولاً اگر به دست مردم مىرسيد، يكدهم نيازهايى كه مردم داشتند و يكدهم آنچه كه ما تبعيديها براى مردم فراهم كرده بوديم، نمىشد؛ ثانياً همان را هم نمىدادند و از آن هداياى ناچيز، مبالغى هم براى خودشان لازم داشتند تا بخورند. يعنى اصلاً ايرانشهر كه مركز جغرافيايى و به يك معنا مركز فرهنگى بلوچستان بوده، هميشه در طول زمان، بكلى مغفولٌعنه بود؛ زاهدان هم همينطور. براى شتر سوارى و استفاده از شرابِ چند ده ساله به بيرجند مىرفتند و براى اينكه در آنجا عياشى كنند، بيرجند فرودگاه داشت؛ اما چون در اينجا وسيلهى عياشى فراهم نبود، به بلوچستان نمىآمدند. يعنى هر نقطهيى در كشور - چه بلوچستان، چه هر نقطهى ديگر - كه محروميت داشت، مغفولٌعنه بود. مازندران خوب بود، براى اينكه بروند آنجا استفاده كنند. رژيم گذشته اينطورى بود.
يك چيز جالبى به شما بگويم: در مازندران، پنج فرودگاه هست كه از زمان رژيم گذشته مانده است! پنج فرودگاه در يك استان كه همهاش هم براى رژيم گذشته و آن شخص طاغوت يا نزديكان او بوده است. فرودگاه رامسر براى استفاده از هتل رامسر كه مىدانيد براى چه كسانى بوده است؛ فرودگاه نوشهر براى گردشگاه هر سالهى طاغوت كه برود آنجا و دو ماه استراحت كند؛ فرودگاهى براى يك اردوگاه نظامى كه نظاميان وابسته به آنها - كه از يك نيروى بخصوصى بودند و نمىخواهم اسم بياورم - آنجا بروند و خوش بگذرانند؛ فرودگاه دشتناز نزديك سارى - كه امروز فرودگاه رسمى مازندران است و مردم از آن استفاده مىكنند و در گذشته براى الواط و اوباش اولاد رضاخان بوده است - كه هزاران هكتار از زمينهاى حاصلخيز را تصرف و يك فرودگاه هم وسطش درست كرده بودند؛ و يك فرودگاه هم در املاك نوكران خودشان در حدود مينودشت. پنج فرودگاه براى دستگاههاى وابستهى به حكومت يا نزديك به آنها؛ اما مردم، اساتيد، مستحقان و بيماران علاجناپذير مازندران مطلقاً نه از فرودگاه، نه از هواپيما و نه از هيچ تسهيلات ديگرى برخوردار نبودند. آنها هر سال چند بار به مازندران مىرفتند؛ اما به مثل زاهدان در تمام عمر حكومتشان يك بار هم سر نمىزدند؛ اين مىشود غبار فراموشى.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان استان سیستان و بلوچستان 05/12/81
|
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
پنج شنبه 26 اسفند 1389 7:59 PM
تشکرات از این پست