0

ناتوی فرهنگی به دنبال خواننده و سوپر مدل ایرانی در دبی

 
hemmatmehdi
hemmatmehdi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 824
محل سکونت : تهران

ناتوی فرهنگی به دنبال خواننده و سوپر مدل ایرانی در دبی

 

 

    ناتوی فرهنگی به دنبال خواننده و سوپر مدل ایرانی در دبی

شبکه ای ماهواره ای با همکاری کمپانی وارنر، با برگزاری مسابقه ای در دبی به دنبال کشف رقاص و خواننده و سوپر مدل ایرانی است و این اقدام را با هدف نفوذ فرهنگی از راه الگوسازی و پرورش ستاره ها انجام می دهد.

به گزارش مشرق، شبکه ماهواره ای " تی وی پرشین وان (tvp1) " با همکاری کمپانی وارنر، اقدام به برگزاری مسابقه ای گسترده تر از همیشه در زمینه های خوانندگی، رقص و سوپر مدل ایرانی، با هدف کشف، سرمایه گذاری و پرورش ستارگان موسیقی ( خوانندگی ) ایران، رقاص ها و سوپر مدل های ایرانی، در شهر دبی امارات نموده است. 
در این مسابقات به صراحت بر الگو بودن این شرکت کنندگان برای جوانان ایران تاکید شده است.
این مسابقه که اهداف ناتوی فرهنگی را در میان جوانان ایران دنبال می کند و به دنبال ترویج الگوی های غربی، ستاره سازی و تغییر سبک زندگی ایرانی است؛ ایده و سبک خود را از مسابقه امریکن آیدل (American idol) که نفوذ فرهنگی بالایی در جوامع جهان دارد؛ برگرفته است.
برنامه امریکن آیدل با هدف کشف ستارگان موسیقی از سراسر نقاط دنیا توسط شبکه تلویزیونی فاکس (FOX) دنبال می شود و از تاریخ 11ژوئن 2002 با حضور داورانی چون رندی جکسون، پائولا عبدل، سایمون کاول، کارا دیوگواردی، الن دی حنرس، جنیفر لوپز ، استیفون تایلر اجرا شده است. سایمون فولر، سازنده این برنامه به عنوان یکی از 100نفر افراد با نفوذ دنیا توسط مجله time در سال 2007 شناخته شد و ششمین میلیونر در عرصه موسیقی کشور انگلستان در سال 2010 است.
زمانی که امریکن آیدل نتواند نقش فرهنگی خود را در جامعه ایران دنبال کند، لزوما باید از شیوه پراکسی دیپلماسی استفاده کند. یعنی شبکه ماهواره ای تی وی پرشین وان به نیابت از او این نقش را ایفا کند و ستاره هایی را در ایران کشف کند و پرورش دهد که سالها به عنوان مرجع فرهنگی از دامنه نفوذ آنها در جامعه هدف، در حوزه ی "سلبریتی دیپلماسی" یادیپلماسی مشاهیر، توسط غرب بهره برداری شود.
شبکه ماهواره ای تی وی پرشین وان (tv persia1) که خشایار قیاسی آن را مدیریت می کند؛ اقدام به برگزاری چنین اقدامی در قالب این مسابقات نموده و فرهاد زند به عنوان فردی صاحب نفوذ در این مسابقات حضور دارد. 
در واقع فرهاد زند همان نقش سایمون فولر را در این برنامه دارد و همان اهداف را دنبال می کند. زیرا سایمون فولر نمی تواند مستقیما این برنامه را در ایران دنبال کند. وی به گونه ای در این مسابقات سخن می گوید که گویا او مدیر شبکه تی وی پرشین وان است نه خشایار قیاسی.
این شبکه از حضور افرادی چون امید سلطانی، وارطان آوانسیان، فرهاد زند، رامین زمانی، مریم حیدرزاده و هنگامه برای داوری مسابقات بهره می گیرد.
شرکت کنندگان این مسابقه در چهار بخش شو و رقص، کشف استعداد، سوپر مدل و همچنین بخشی با نام نکست پرشین استار ثبت نام نموده اند. 
مرحله اول این مسابقات در آنتالیا برگزار شده است و مرحله نیمه نهایی این مسابقات در دبی درحال برگزاری است و بعضی بخش های مسابقه نیز در شرف اجرا در آینده ای نزدیک است.
تعداد شرکت کنندگان این دوره 228 نفر بوده است و تاکنون 10 نفر به نیمه نهایی و سپس 5 نفر به فینال راه پیدا کرده اند.
تعدادی از خوانندگان لس آنجلس در مرحله نیمه نهایی حضور دارند از جمله : "قیصر" ، "سعید شایسته" و "نیما" . آنها نظارت خود را درباره شرکت کنندگان ارائه می دهند و همگی بر ناعادلانه بودن شرایط شرکت کنندگان خانم نسبت به شرکت کنندگان مرد تاکید دارند و علت این عدم عدالت را نبود شرایط خواندن زنده live در ایران برای خانم ها عنوان می کنند.
با این توجیه (زنان در ایران امکان اجرای زنده را ندارند)، در مسابقات بر زنان تاکید بیشتری می شود. آنچه مسلم است این است که اثر فرهنگی که زنان بر یک جامعه می توانند بگذارند به مراتب تاثیرگذارتر است و پروژه حیازدایی را با ظرافت بیشتری پیش خواهند برد.

نقش آفرین اصلی و فرد دارای اهمیت در این مسابقه "فرهاد زند" است. وی را می توان نماینده "کمپانی وارنر" در این برنامه دانست. وی در مصاحبه با شبکه وارنر به این نکته اشاره می کند که کلیپ برنده نهایی این مسابقه توسط "کمپانی وارنر" ساخته می شود.

انتشار: 1389/12/25


www.antidevil.net
پنج شنبه 26 اسفند 1389  5:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها