0

نابغه به معناى واقعى كلمه

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

ما اولاً به شما و بقيه‏ى خانم‏ها، مخصوصاً به صبايا و آقازاده‏هاى محترمتان خوش‏آمد عرض مى‏كنيم. ما، هم به وجود مرحوم شهيد آيةاللَّه آقاى سيد محمد باقر صدر به‏خاطر شخصيت علمى و جهادى و فكرىِ ايشان افتخار مى‏كنيم - ايشان مايه‏ى افتخار همه‏ى ما بودند - و هم به شما افتخار مى‏كنيم؛ چون شما در بيست‏وچند سال گذشته زحمات زيادى متحمل شديد و سختى‏هاى فراوانى كشيديد؛ اما صبر كرديد. شما از خانواده‏ى بزرگى هستيد و صبر و كرم و بزرگوارى، سجيه‏ى خانواده‏ى شماست. پس از شهادت مرحوم آيت‏اللَّه صدر، شما در آن شرايط سخت در نجف زندگى كرديد؛ بعد هم شوهران اين دختر خانم‏ها شهيد شدند و هر كدام به نحوى گرفتار شديد؛ اما همه‏ى اينها را تحمل كرديد. واقعاً صبر شما براى ما خيلى ارزش دارد. بدانيد من دورادور هميشه شما را دعا مى‏كردم و مى‏دانم كه چه مشكلات و زحماتى را تحمل كرده‏ايد. خداوند ان‏شاءاللَّه درجات آن شهيد عزيز و مرحوم شهيد سيدمحمد صدر و همچنين دامادهاى شما و پسران شهيد صدر (رضوان‏اللَّه‏تعالى‏عليهم) را عالى كند. اين خانمهايى كه در آن محيط ارعاب و خفقان صبر كردند و در دوره‏ى جوانى، شوهرهايشان به شهادت رسيدند و بچه‏هايشان مانده‏اند، پيش خداى متعال خيلى ارزش دارند. صبرى كه شما كرديد، نزد خداى متعال خيلى ارزش دارد. ان‏شاءاللَّه خداوند چشم شما را با اجرِ خودش روشن خواهد كرد؛ هم در دنيا و هم در آخرت.
... من سال 1336 به عراق رفتم و آقاى سيد محمدباقر صدر را آن‏جا ديدم. ايشان خيلى جوان بود؛ حدود بيست‏وپنج سالش بود. ايشان همان وقت هم معروف به فضل بود. آن موقع من جوان‏تر از ايشان بودم؛ حدود هجده سال داشتم. الحمدللَّه ساير اعضاى خانواده‏ى شما هم صاحبان استعدادهاى بالا و خوب بودند؛ مثل مرحوم آقاى آقا رضا، آقاى آقا موسى.
... اول انقلاب وقتى خبر شهادت آيةاللَّه صدر به ما رسيد، ضربه‏ى بسيار سنگينى بود. ايشان براى نظام اسلامى و جامعه‏ى اسلامى واقعاً عمود فكرى بودند. از قبل از انقلاب، ما از كتابها و فعاليتهاى بسيار باارزشى كه ايشان داشتند، مطلع بوديم. بعد هم كه انقلاب پيروز شد، ايشان پيامهاى بسيار خوبى دادند. به آقاى صدر خيلى اميد بود. خدا لعنت كند صدام را. الحمدللَّه ريشه‏ى اينها كنده شد.
مرحوم آقاى صدر به معناى واقعى كلمه يك نابغه بود. ما در زمينه‏ى مسائل فكرى و اسلامى و در زمينه‏ى فقه و اصول و بقيه‏ى چيزها آدمهاى پيشرفته زياد داريم؛ منتها نابغه خيلى نادر است. ايشان جزو نادرهايى بود كه حقيقتاً نابغه بود. ذهن و فكر ايشان فراتر از كارهايى كه ديگران مى‏كنند، حركت مى‏كرد. ايشان بحمداللَّه شاگردهاى خوبى هم تربيت كرده بود. .. پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای(دامت برکاته )

بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار خانواده‌ى شهيد آيةاللَّه سيد محمد باقر صدر(19/3/1383)

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

پنج شنبه 26 اسفند 1389  2:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها