نابغه به معناى واقعى كلمه
نابغه به معناى واقعى كلمه
|
ما اولاً به شما و بقيهى خانمها، مخصوصاً به صبايا و آقازادههاى محترمتان خوشآمد عرض مىكنيم. ما، هم به وجود مرحوم شهيد آيةاللَّه آقاى سيد محمد باقر صدر بهخاطر شخصيت علمى و جهادى و فكرىِ ايشان افتخار مىكنيم - ايشان مايهى افتخار همهى ما بودند - و هم به شما افتخار مىكنيم؛ چون شما در بيستوچند سال گذشته زحمات زيادى متحمل شديد و سختىهاى فراوانى كشيديد؛ اما صبر كرديد. شما از خانوادهى بزرگى هستيد و صبر و كرم و بزرگوارى، سجيهى خانوادهى شماست. پس از شهادت مرحوم آيتاللَّه صدر، شما در آن شرايط سخت در نجف زندگى كرديد؛ بعد هم شوهران اين دختر خانمها شهيد شدند و هر كدام به نحوى گرفتار شديد؛ اما همهى اينها را تحمل كرديد. واقعاً صبر شما براى ما خيلى ارزش دارد. بدانيد من دورادور هميشه شما را دعا مىكردم و مىدانم كه چه مشكلات و زحماتى را تحمل كردهايد. خداوند انشاءاللَّه درجات آن شهيد عزيز و مرحوم شهيد سيدمحمد صدر و همچنين دامادهاى شما و پسران شهيد صدر (رضواناللَّهتعالىعليهم) را عالى كند. اين خانمهايى كه در آن محيط ارعاب و خفقان صبر كردند و در دورهى جوانى، شوهرهايشان به شهادت رسيدند و بچههايشان ماندهاند، پيش خداى متعال خيلى ارزش دارند. صبرى كه شما كرديد، نزد خداى متعال خيلى ارزش دارد. انشاءاللَّه خداوند چشم شما را با اجرِ خودش روشن خواهد كرد؛ هم در دنيا و هم در آخرت.
... من سال 1336 به عراق رفتم و آقاى سيد محمدباقر صدر را آنجا ديدم. ايشان خيلى جوان بود؛ حدود بيستوپنج سالش بود. ايشان همان وقت هم معروف به فضل بود. آن موقع من جوانتر از ايشان بودم؛ حدود هجده سال داشتم. الحمدللَّه ساير اعضاى خانوادهى شما هم صاحبان استعدادهاى بالا و خوب بودند؛ مثل مرحوم آقاى آقا رضا، آقاى آقا موسى.
... اول انقلاب وقتى خبر شهادت آيةاللَّه صدر به ما رسيد، ضربهى بسيار سنگينى بود. ايشان براى نظام اسلامى و جامعهى اسلامى واقعاً عمود فكرى بودند. از قبل از انقلاب، ما از كتابها و فعاليتهاى بسيار باارزشى كه ايشان داشتند، مطلع بوديم. بعد هم كه انقلاب پيروز شد، ايشان پيامهاى بسيار خوبى دادند. به آقاى صدر خيلى اميد بود. خدا لعنت كند صدام را. الحمدللَّه ريشهى اينها كنده شد.
مرحوم آقاى صدر به معناى واقعى كلمه يك نابغه بود. ما در زمينهى مسائل فكرى و اسلامى و در زمينهى فقه و اصول و بقيهى چيزها آدمهاى پيشرفته زياد داريم؛ منتها نابغه خيلى نادر است. ايشان جزو نادرهايى بود كه حقيقتاً نابغه بود. ذهن و فكر ايشان فراتر از كارهايى كه ديگران مىكنند، حركت مىكرد. ايشان بحمداللَّه شاگردهاى خوبى هم تربيت كرده بود. .. پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای(دامت برکاته )
بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار خانوادهى شهيد آيةاللَّه سيد محمد باقر صدر(19/3/1383)
|
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
پنج شنبه 26 اسفند 1389 2:21 PM
تشکرات از این پست