0

مخالف توسعه مترو در شهر اصفهان هستم

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار اصفهان :

خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان گفت: در صورتي كه مترو موجب تخريب يك درصدي آثار باستاني اين شهر شود مخالف توسعه آن هستم.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، ذاكر اصفهاني امروز در نشست خبري كه در سالن همايش‌هاي استانداري‌ها در تهران برگزار شد در خصوص برنامه‌هاي شهر اصفهان در ايام نوروز، اظهار داشت: تمامي دستگاه‌هاي اجرايي استان اصفهان آمادگي لازم را براي پذيرش مسافران دارد.

وي با اشاره به اينكه ستاد دائمي سفر در استانداري اصفهان تشكيل شده است افزود: چهار كمپ در استان اصفهان در حاشيه شهرها استقرار يافته است و پذيراي مسافران نوروزي مي باشد كه در اين كمپها امكانات رفاهي در دسترس مسافران است.

اصفهاني در ادامه بيان داشت: نقاط حادثه خير در استان اصفهان مشخص شده است و تدابير لازم براي جلوگيري از حوادث اتخاذ شده است.
استاندار اصفهان در ادامه خاطرنشان كرد:‌اين استان به لحاظ امنيتي در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برد.

وي با اشاره به اينكه استان اصفهان يكصد شهرداري دارد بيان داشت: اين استان 6هزار بناي تاريخي دارد كه از اين تعداد 3هزار بناي آن در شهر اصفهان واقع شده است.

اصفهاني يادآور شد: ايران از نظر گردشگري و جذب توريست جزو ده كشور اول جهان است و با جذب گردشگر خارجي به كشور بايد فرهنگ و هويت ايراني را به آنها نشان دهيم.

استاندار اصفهان با اشاره به اينكه در سال 89 ، 79هزار توريست خارجي به اين استان سفر كردند گفت: علاوه بر اين 11ميليون نفر از هموطنان ايراني در سال جاري به اين استان سفر كرده‌اند كه پيش بيني مي‌كنيم در سال 90 تعداد آنها افزايش يافته است.

وي در خصوص مشكلات توسعه مترو در شهر اصفهان گفت: اگر به من بود مي‌گفتم مترو در اصفهان نباشد و از ترن هوايي استفاده كنيم.
انتهاي پيام/

پنج شنبه 26 اسفند 1389  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها