حمید نشاط جو:حاضرم تدارکاتچی استیل آذین باشم
اصلا نگران بازی نکردنم نیستم. آنقدر اعتماد به نفس دارم که حتی اگر بازی هم نکنم افت نکنم. همین اعتماد به نفس به من کمک کرد تا با این فیزیک بدنی بتوانم درون دروازه تیمهای لیگ برتری بایستم
حمید نشاط جو که پس از مصدومیت سوشا مکانی، دروازه بان اول استیل آذین شده بود با بازگشت او به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده است. البته خودش تاکید دارد که یکی از دلایل بازی نکردش مصدومیتی است که این بار به سراغ او آمده و هنوز رفع نشده است.
حمید نشاط جو دبه دی دنا درباره وضعیت خودش گفت: مصدومیت من هنوز به طور کامل رفع نشده. در بازی مقابل استقلال این درد تشدید شد و تا زمانی که کاملا بهبود پیدا نکنم به میدان نخواهم رفت. وی ادامه داد: من بازیهای زیادی انجام دادم. برایم فرقی نمی کند که سوشا درون دروازه باشد یا من. خوشبختانه من و او رابطه خوبی با هم داریم.
دروازهبان استیل آذین خاطرنشان کرد: در پست مهاجم هم در گذشته بازی می کردم. الان هم کادر فنی در هر جایی که بخواهد بازی می کنم. برای من موفقیت تیم مهم است. حتی اگر بگویند تدارکات هم باشم می پذیرم. نشاط جو گفت: من از اول فصل از تراکتورسازی و چند تیم دیگر پیشنهاد داشتم اما برایم مهم بود که کنار بزرگانی مثل مهدوی کیا، علی کریمی و ...بازی کنم ولی متأسفانه نتوانستیم در این فصل خوب نتیجه بگیریم. بازیکنان ما خیلی زحمت می کشند و ستاره های بزرگی در تیم داریم. مطمئنا در لیگ می مانیم.
دروازه بان استیل آذین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یاوری با تیمهای صبا و پاس نتیجه نگرفت،فکر می کنی در استیل آذین موفق باشد، تصریح کرد: آن تیمها مهره و بازیکن بزرگ نداشتند اما ما بازیکنان خوب و بزرگی داریم و مطمئنا یاوری در استیل آذین موفق خواهد شد.
وی در پایان اظهارداشت: اصلا نگران بازی نکردنم نیستم. آنقدر اعتماد به نفس دارم که حتی اگر بازی هم نکنم افت نکنم. همین اعتماد به نفس به من کمک کرد تا با این فیزیک بدنی بتوانم درون دروازه تیمهای لیگ برتری بایستم.
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط
پنج شنبه 26 اسفند 1389 12:21 PM
تشکرات از این پست