0

درس‌هائی که آموخته‌ام

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

درس‌هائی که آموخته‌ام

آموخته‌ام که تو نباید خودت را با بهترین کارهائی که دیگران می‌توانند انجام دهند، مقایسه کنی، بلکه خود را با بهترین کارهائی که خودت می‌توانی انجام دهی، مقایسه کن.
ـ آموخته‌‌ام که آن‌چه روی می‌دهد چندان مهم نیست، مهم کاری است که هنگام روبه‌رو شدن با آن اتفاق انجام می‌دهیم.
ـ آموخته‌‌ام که زمان زیادی نیاز است تا من به آن شخصی تبدیل شوم که آرزویش را دارم.
ـ آموخته‌‌ام که تو همیشه باید به افرادی که دوستشان داری عشق بورزی، زیرا شاید امروز آخرین باری باشد که آنها را ملاقات می‌کنی.
ـ آموخته‌‌ام که تو می‌توانی را‌ه‌های زیادی را برای رسیدن به هدفت امتحان کنی، زمانی‌که فکر می‌کنی دیگرقادر به ادامه نیستی.
ـ آموخته‌‌ام که ما در برابر آن کاری که انجام می‌دهیم مسئول هستیم.
ـ آموخته‌‌ام که یا تو رفتارت را کنترل می‌کنی یا رفتارت تو را کنترل می‌کند.
ـ آموخته‌‌ام که انسان‌های قهرمان، کسانی هستند که وقتی نیاز به انجام کاری باشد بدون توجه به نتیجه آن تمام سعی خودشان را می‌کنند.
ـ آموخته‌‌ام که من همراه بهترین دوستم می‌توانیم هر کاری انجام دهیم یا هیچ کاری انجام ندهیم ولی بهترین زمان را داشته باشیم.
ـ آموخته‌‌ام که گاهی اوقات از کسانی که انتظار داری در هنگام شکست تو را یاری کنند، سخت‌ترین ضربه را خواهی خورد.
ـ آموخته‌‌ام که گاهی اوقات حق دارم عصبانی شوم، اما این حق را ندارم که ظالم و ستم‌کار باشم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 26 اسفند 1389  11:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها