0

مربي کپنهاگن: چلسي بهتر از ما بود

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

مربي کپنهاگن: چلسي بهتر از ما بود

مربي کپنهاگن در صحبتهايي اعلام کرد که چلسي شايسته صعود به مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا بود.

استاله سولباکن، مربی اف سی کپنهاگن در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان دو دیدار رفت و برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی تیم برتر میدان بود و این آبی پوشان بودند که شایستگی صعود به دور بعد را داشتند.
دیدار برگشت دو تیم با تساوی 0- 0 به پایان رسید ولی چلسی در بازی رفت با دو گل آنلکا پیروزی 0-2 را کسب کرده بود.

در پایان این مسابقه سولباکن به خبرنگاران گفت:« من فقط می توانم به چلسی به خاطر صعود به دور بعد تبریک بگویم. آنها در مجموع تیم برتر بودند و 4شنبه شب هم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند ولی من به آنچه در این رقابتها به آن دست یافتیم افتخار می کنم.ما 8 بازی برگزار کردیم که در هفت تای آن واقعا خوب بودیم.»

مربی کپنهاگن با تمجید از روحیه جنگنده شاگردانش گفت:« در بازی دور رفت،عملکرد تیم ما رضایت بخش نبود ولی در کل باید درک کنیم که به دست تیم برتر از گردونه رقابتها حذف شدیم. در کل عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم در اینجا (استمفورد بریج) به تساوی بدون گل برسیم. مرکز خط دفاعی ما فوق العاده بود و دروازه بان تیممان هم بی نظیر کار کرد.در مجموع عملکرد کلی تیم ما رضایت بخش بود.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

پنج شنبه 26 اسفند 1389  10:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها