مربي کپنهاگن: چلسي بهتر از ما بود
مربي کپنهاگن در صحبتهايي اعلام کرد که چلسي شايسته صعود به مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا بود.
|
|
|
استاله سولباکن، مربی اف سی کپنهاگن در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان دو دیدار رفت و برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی تیم برتر میدان بود و این آبی پوشان بودند که شایستگی صعود به دور بعد را داشتند.
دیدار برگشت دو تیم با تساوی 0- 0 به پایان رسید ولی چلسی در بازی رفت با دو گل آنلکا پیروزی 0-2 را کسب کرده بود.
در پایان این مسابقه سولباکن به خبرنگاران گفت:« من فقط می توانم به چلسی به خاطر صعود به دور بعد تبریک بگویم. آنها در مجموع تیم برتر بودند و 4شنبه شب هم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند ولی من به آنچه در این رقابتها به آن دست یافتیم افتخار می کنم.ما 8 بازی برگزار کردیم که در هفت تای آن واقعا خوب بودیم.»
مربی کپنهاگن با تمجید از روحیه جنگنده شاگردانش گفت:« در بازی دور رفت،عملکرد تیم ما رضایت بخش نبود ولی در کل باید درک کنیم که به دست تیم برتر از گردونه رقابتها حذف شدیم. در کل عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم در اینجا (استمفورد بریج) به تساوی بدون گل برسیم. مرکز خط دفاعی ما فوق العاده بود و دروازه بان تیممان هم بی نظیر کار کرد.در مجموع عملکرد کلی تیم ما رضایت بخش بود.»
|
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط
پنج شنبه 26 اسفند 1389 10:41 AM
تشکرات از این پست