سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از توقف تيمش با نتيجه يك بر يك مقابل الوحده امارات در دومين بازي از ليگ قهرمانان آسيا در نشست خبري اظهار كرد: باز هم مثل بازي قبل با شهرداري همه كار كرديم و فقط گل نزديم. همه ديدند كه پرسپوليس چقدر در اين بازي موقعيت داشت.
دايي ادامه داد: الوحده فقط يك شوت در چارچوب داشت و همان توپ هم گل شد اما ما از موقعيتهايمان استفاده نكرديم و يك سه امتياز مهم را در خانه از دست داديم.
دايي در پاسخ به اين سوال كه سرمربي الوحده گفته است پرسپوليس هم در اين بازي وقتكشي كرد، گفت: ديگر عالم و آدم ديدند كه كدام تيم در اين بازي وقتكشي ميكرد. فقط دروازهبان الوحده 10 دقيقه از زمان بازي را تلف كرد و چند بار خود را زمين انداخت. ديگر بازيكنانشان نيز همين طور بودند. داور هم با سوتهاي اشتباه خود كار را براي ما سخت كرده بود. داور ميتوانست چند بار براي ما پنالتي بگيرد اما اين كار را نكرد. حتي در صحنههايي كه 40 به 60 بود، به نفع تيم اماراتي سوت ميزد. در واقع داور امروز ترمزي بود براي پرسپوليس.
سرمربي پرسپوليس افزود: من به بازيكنان هم گفته بودم كه بايد در بازي به فكر گل زدن باشيد و اصلا به اين فكر نباشيد كه داور براي ما پنالتي بگيرد چرا كه در عربستان هم داور يك پنالتي واضح براي ما نگرفت اما وقتي كه بازيكن ما از شش قدمي توپ را به بيرون ميزند، باعث ميشود زحمات تيم در اين چند روز به هدر رود. ما امروز خيلي سرتر از الوحده بوديم و آنها فقط دل به ضد حملات بسته بودند. مطمئن باشيد هر تيمي بود، راحت با پيروزي پرگل از اين بازي بيرون ميآمد اما ما از موقعيتهايمان استفاده نكرديم.
علي دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نميكنيد پرسپوليس يك علي دايي كم دارد؟ گفت: نه، چه كسي را ميتوانيم بياوريم؟ ما اول فصل خيلي سعي كرديم كريم انصاري فرد و محمدرضا خلعتبري را به پرسپوليس بياوريم اما نشد. اگر من 10 ـ 15 كيلو لاغرتر بودم، ميتوانستم در زمين بازي كنم، اما اين تمام موجودي ماست و من نميتوانم كار ديگري انجام دهم. در عين حال تيم من فوتبال زيبايي بازي ميكند و همه كار ميكند به غير از گلزني. من ديگر نميدانم چه كار بايد بكنم.
دايي ادامه داد: بيشتر از اين نميتوانيم به بازيكنانمان فشار بياوريم. ديدارهاي ما همگي در فاصله كوتاهي برگزار ميشود. پرسپوليس فوتبال زيبايي ارائه ميدهد حتي از بعضي تيمها بهتر بازي ميكند اما ما فقط در گلزني ناموفق هستيم.