0

فارفاله ميگو با سس قارچ

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

فارفاله ميگو با سس قارچ

فارفاله ميگو با سس قارچ


 

 

 

مواد اولیه

فارفاله  (‌پاستاي پاپيوني شكل) يك بسته

ميگو............................... براي هر بشقاب 3-5 عدد

پياز ............................... 1 عدد

قارچ .............................. 5 عدد

فلفل دلمه ...................... 1 عدد

روغن زيتون ..................... 3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل و آويشن و پودر سير به مقدار كافي

كچاب ............................. يك قاشق چايخوري

مايونز ............................. يك قاشق غذاخوري

ماست ............................ 2 قاشق غذاخوري




براي درست كردن سس قارچ:

 ابتدا پياز را خلال نازك كرده و در كمي روغن مايع تفت مي دهيم.
بعد از اينكه پياز طلايي رنگ شد، قارچ را خرد كرده به آن اضافه مي كنيم.
بعد از حدود 5 دقيقه از روي شعله برداشته
به آن مايونز،‌ ماست،‌ كچاب و ادويه اضافه كرده
حسابي با هم مخلوط كنيد.
ميگو ها را در سيخ چوبي زده و سرخ كنيد. مي توانيد براي زيباتر شدن آن، ‌مابين ميگو ها،‌ زيتون يا فلفل دلمه بگذاريد.
پاستا را مطابق با دستور روي بسته با مقداري آب و روغن و نمك بپزيد. فلفل دلمه را خرد كرده در آب درحال جوش بريزيد. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبكش كرده و در ظرفي بريزيد. روغن زيتون و مقداري آويشن را با هم مخلوط كرده پاستا را به آن آغشته كنيد.
سپس از سس قارچ روي آن ريخته و همراه ميگو ها سرو كنيد.


پنج شنبه 26 اسفند 1389  1:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها