0

روانخواه: در مورد تمدید قرارداد صحبتی با من نشده است/ سه هفته دیگر عصا را کنار می‌گذارم/هنوز شانس صع

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

روانخواه: در مورد تمدید قرارداد صحبتی با من نشده است/ سه هفته دیگر عصا را کنار می‌گذارم/هنوز شانس صع

در حال حاضر مهمترین هدف من این است که برگردم و سلامتی برایم مهمتر از هر چیز دیگر است. اگر قسمت بود باز هم در خدمت استقلال خواهم بود

امید روانخواه استقلال Omid Ravankhah Steghlal

امید روانخواه هافبک مصدوم استقلال مدتی پیش زانوی خود را تحت عمل جراحی قرار دارد و حالا در حال انجام مراحل درمانی‌اش است. او در مورد وضعیت فعلی‌اش می‌گوید: «در حال حاضر 25 روز از عمل جراحی من می‌گذرد و 10 روز پیش هم بخیه‌هایم را کشیدم. خدا را شکر همه چیز خوب پیش می‌رود و در حال حاضر مراحل درمانی را پشت سر می‌گذارم.»

او ادامه می‌دهد: «در این مدت سعی کردم نگذارم عضلاتم ضعیف شود و روی خم کردن زانو هم کار می‌کنم. علاوه بر این فیزیوتراپی هم می‌کنم ولی هنوز آب درمانی را شروع نکرده‌ام چون روی پایم هنوز آتل است، در ضمن هنوز عصا را کنار نگذاشتم و تا سه هفته دیگر بدون عصا می‌شوم تا آب درمانی را هم آغاز کنم.»

بعد از جراحی روانخواه بحث خروج نام او از فهرست استقلال مطرح شد ولی خودش در این مورد تاکید می‌کند: «من اطلاعی از این مسائل ندارم چون ارتباطی با مسوولان باشگاه نداشته‌ام.»

روانخواه همچنین در مورد بحث تمدید قراردادش با استقلال که از سوی علی فتح‌ا...‌زاده مطرح شد می‌گوید: «در مورد تمدید قرارداد صحبتی با من نشده و همه چیز به اخبار رسانه‌ها و شنیده‌ها برمی‌گردد. البته آقای فتح‌ا...‌زاده بعد از عمل به ملاقات من آمد و آن زمان این موضوع را مطرح کرد. در این مدت بیشتر با او در تماس بودم و مدیر باشگاه نسبت به من لطف داشت.»

هافبک مصدوم استقلال در قسمتی دیگر از حرف‌هایش می‌گوید: «در حال حاضر مهمترین هدف من این است که برگردم و سلامتی برایم مهمتر از هر چیز دیگر است. اگر قسمت بود باز هم در خدمت استقلال خواهم بود و از هواداران این تیم هم می‌خواهم که دعایم کنند چون در این مدت خیلی سختی کشیدم.»

او در مورد باخت استقلال به النصر و کم شدن شانس صعود این تیم می گوید:«من هم مثل خیلی از استقلالی ها از این باخت ناراحت شدم و استقلال متاسفانه شروع بدی داشته است.با این حال نباید ناامید شویم چون هنوز استقلال شانس صعود دارد و باید در 4 بازی باقی مانده حداکثر امتیاز را بگیرد.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

چهارشنبه 25 اسفند 1389  5:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها