0

هادي عقيلي: فيلم اين بازي را به آرشيو فيلم‌هايم اضافه مي‌كنم/ اگر سپاهان دست نخورد قهرمان آسيا مي‌ش

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

هادي عقيلي: فيلم اين بازي را به آرشيو فيلم‌هايم اضافه مي‌كنم/ اگر سپاهان دست نخورد قهرمان آسيا مي‌ش

به نظر من الجزيره در دفاع تيمي دچار ضعف‌هاي زيادي بود در ضمن تاكتيك اصلي ما اين بود كه نگذاريم آنها بازي‌سازي را از خط دفاعي خود آغاز كنند. به همين دليل يك بازي سراسر هجومي را انجام داديم

Hadi Aghili Iran

هادي عقيلي مدافع ملي‌پوش سپاهان هم مثل ساير بازيكنان اين تيم از پيروزي پرگل مقابل الجزيره امارات شگفت‌زده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« يكي از استثنايي‌ترين ديدارهايي بود كه يك تيم ايراني در تاريخ ليگ قهرمانان آسيا به نمايش گذاشت. در مورد الجزيره بايد بگويم كه آنها معمولا در بازي‌هاي خارج از خانه نتايج ضعيفي مي‌گيرند اما در بازي‌هاي خانگي يك تيم قوي هستند.»
او ادامه مي‌دهد:« به نظر من الجزيره در دفاع تيمي دچار ضعف‌هاي زيادي بود در ضمن تاكتيك اصلي ما اين بود كه نگذاريم آنها بازي‌سازي را از خط دفاعي خود آغاز كنند. به همين دليل يك بازي سراسر هجومي را انجام داديم.
عقيلي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين تيم مي‌تواند قهرمان آسيا شود تأكيد مي‌كند:«‌ ضعف رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اين است كه كه بازي‌ها در طول يك فصل انجام نمي‌شود و تيم‌ها بايد با دو مدل متفاوت در يك فصل بازي كنند. بايد ببينيم در مرحله حذفي وضعيت كادرفني و بازيكنان سپاهان چگونه خواهد بود. اگر اين تيم دست نخورد قهرمان آسيا خواهد شد هر چند كه ما بايد مرحله به مرحله پيش برويم.»
 قلعه‌نويي بعد از اين بازي در كنفرانس مطبوعاتي گفت كه بازيكنان سپاهان بايد فيلم اين بازي را نگه دارند و به بچه‌هاي خود نشان دهند. عقيلي در اين مورد مي‌گويد:«‌ واقعا يك بازي استثنايي انجام داديم و من هم فيلم اين بازي را به آرشيو فيلم‌هايم اضافه خواهم كرد.»‌

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

چهارشنبه 25 اسفند 1389  4:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها