0

اصغر شرفي: يك عده مأمور چرخاندن مربيان در ليگ برتر شده‌اند/ بعضي‌ها شب اخراج مي‌شوند صبح تيم مي‌گيرن

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

اصغر شرفي: يك عده مأمور چرخاندن مربيان در ليگ برتر شده‌اند/ بعضي‌ها شب اخراج مي‌شوند صبح تيم مي‌گيرن

قبل از اينكه بخواهم در مورد ياوري حرف بزنم بايد در مورد جريان اين فوتبال حرف بزنم چون اگر ياوري نبود مي‌رفتند و يك مربي ديگر مي‌آوردند

Asghar Sharafiاصغر شرفی

‌ اصغر شرفي مربي باسابقه فوتبال ايران معتقد است كه يك جريان ناسالم وجود دارد كه تعداد محدودي از مربيان فوتبال ايران را براي مربيگري در ليگ برتر هدايت مي‌كند و خيلي از انتخاب‌ها براساس توانايي‌هاي فني مربيان نيست.
شرفي در گفت‌وگو با خبرنگار  در اين خصوص حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:« من هميشه حقيقت را مي‌گويم و هيچ وقت از حرف‌هايي كه زده‌ام فرار نمي‌كنم. به نظر من يكسري اتفاقات و جرياناتي در انتخاب مربيان ليگ برتري رخ مي‌دهد كه عادي نيست. يك عده نشسته‌اند و مربيان را در ليگ برتر مي‌چرخانند و صلاحيت آنها را خودشان تعيين مي‌كنند و اين يعني خيانت به اين فوتبال كه البته معتقدم افرادي كه هدايت اين جريان را برعهده دارند، بابت اين كارهاي زشت از طرف خدا بي‌جواب نخواهند ماند.
 او ادامه مي‌دهد:« خيلي از مربيان بدون داشتن دانش فني و شخصيت اجتماعي در حال كار كردن هستند و خيلي از مربيان در دايره افكار اين جريان ناسالم حضور ندارند. مربي شب اخراج مي‌شود و صبح كه از خواب بلند مي‌شود تيم جديدي مي‌گيرد.»
شرفي در پاسخ به اين سوال كه آيا نحوه حضور محمود ياوري در استيل آذين آن هم در شرايطي كه طبق قانون نمي‌توانست به اين تيم برود درست است، تأكيد مي‌كند:« من قبل از اينكه بخواهم در مورد ياوري حرف بزنم بايد در مورد جريان اين فوتبال حرف بزنم چون اگر ياوري نبود مي‌رفتند و يك مربي ديگر مي‌آوردند. به نظر من اكثر قوانين فوتبال ايران قابل دور زدن است و ايراد اصلي به تصميم‌گيرنده‌ها برمي‌گردد. مطمئنا اين مسائل جلوي پيشرفت فوتبال را خواهد گرفت و ما همچنان درجا خواهيم زد.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

چهارشنبه 25 اسفند 1389  4:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها