میرآفتاب اظهارداشت: واحدهای نانوایی مذکور در خیابان های اصلی و پرتردد شهری و روستایی در ایام نوروز موظف به پخت نان طبق روال عادی خواهند بود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان افزود: نانوایی های کشیک با نصب پارچه مشخص شده اند که در این ایام آماده خدمت به مسافران هستند.
وی با بیان اینکه ساعات پخت واحدهای نانوایی در نوبت نخست از ساعت شش تا 9 صبح خواهد بود، تصریح کرد: با سه شیفته شدن واحدهای پخت نان در این ایام این واحدها در نوبت دوم و سوم به ترتیب از ساعتهای 10 تا 13 و 16 تا 20 مشفول کار خواهند بود.
وی ادامه داد: اداره تعزیرات آرد و نان استان گلستان، واحدهای نانوایی، کارخانجات آردسازی و همچنین اتحادیه خبازان از جمله دستگاه هایی هستند که همزمان با شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان در این ایام در خدمت مردم و مسافران هستند.
میرآفتاب یادآورشد: در ایام نوروز تعداد اکیپ های بازرسی و تعزیرات آرد و نان در سطح گلستان وظیفه نظارت و بازرسی بر واحدهای نانوایی را بر عهده خواهند داشت.
وی متذکر شد: مردم و مسافران نوروزی میتوانند در صورت مشاهده هر نوع تخلف با شماره تلفن 2220415-0171 (تعزیرات) و 18-17- 3358016 -0171 ( اتحادیه نانوایان) شکایات و انتقادات خود در مورد نحوه و نرخ نان توزیعی در استان با مسئولان در میان بگذارند.
مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان خاطرنشان کرد: سامانه پیام کوتاه 100001460 و شماره تماس 2227089-0171 واحد روابط عمومی این اداره کل نیز آماده دریافت نظرات و پیشنهادات مردم و مسافران در جهت اعلام کیفیت نان تولیدی در استان گلستان خواهد بود.