0

تاج: مسووليت انتخاب سرمربي آينده تيم ملي برعهده من و كفاشيان است

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

نايب رييس فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرد که مسووليت انتخاب سرمربي آينده تيم ملي کشورمان بر عهده وي و رييس فدراسيون فوتبال خواهد بود.

تاج در خصوص اتفاقات اخير فوتبال ايران به گفت و گویی  پرداختند که به شرح زیر می باشد.

* نظرتان در خصوص شروط جلالي براي قبول سرمربيگري تيم اميد چيست؟
شخصيت جلالي براي ما بسيار محترم است وعلاقه منديم تا با او در تيم اميد کشورمان همکاري کنيم.
شروط جلالي را به طور کامل مطالعه کردم ، درخواستهاي او به اعتقاد من منطقي است. درخواست اول جلالي در خصوص حمايت سازمان تربيت بدني، کميته ملي المپيک و فدراسيون فوتبال از تيم است که به طور حتم اين کار انجام خواهد شد اما در خواست دوم او که به در اختيار گذاشتن بازيکنان بر مي گردد را بايد در کميته انضباطي بررسي کنيم.

* آيا استيلي هم در ميان گزينه ها شما قرار دارد؟
بله استيلي از مربيان خوب کشور است و رييس فدراسيون فوتبال از او برنامه گرفته است.

* شانس تيم اميد براي صعود به المپيک لندن را پايين نمي دانيد؟
خير. اگر تيم اميد ما يک مربي خوب و توانمند در اختيار داشته باشد بدون شک از مدعيان اصلي صعود به المپيک خواهد بود.
تيم ما با کمترين تدارک در مسابقات گوانگجو به مصاف ژاپن و کره جنوبي رفت و با بدشانسي مقابل آنها شکست خورد.

* چرا تصميم خود در خصوص استفاده از نظرات سرمربي بزرگسالان در تيم اميد را تغيير داديد؟
بايد ابتدا سرمربي را انتخاب کنيم و ببينيم درصورت تمايل وي تصميمات بعدي اتخاذ شود.
کرش به حضور در تيم هاي پايه بسيار علاقه مند بود اما شايد ساير مربيان علاقه مند نباشند.

* رييس سازمان تربيت بدني اعلام کرد که تا پايان سال سرمربي جديد تيم ملي مشخص خواهد شد، آيا اين موضوع امکان پذير است؟
حرف سعيدلو کاملا صحيح است و ما هم در حال مذاکره با مربيان مد نظر خود هستيم که اميدوارم اين مذاکرات زودتر عملي شود.

* در فدراسيون چند نفر مسووليت مذاکره با سرمربي خارجي را بر عهده دارند؟
مسووليت انتخاب گزينه ها با من و کفاشيان است و ترابيان نيز مسووليت مذاکره با گزينه هاي مد نظر را برعهده دارد.

* آيا مربيان ايراني نيز مد نظر شما هستند؟
زماني که امير قلعه نويي به عنوان يکي از بهترين مربيان داخلي اعلام مي کند حضور مربي خارجي طراز اول به سود تيم کشورمان است ما هم با استفاده از تجربه اين گونه افراد به دنبال جذب مربيان خارجي طراز اول خواهيم بود.

* چه زماني گزينه نهايي خود را معرفي مي کنيد؟
براي ما کيفيت اهميت بسيار بالايي دارد و اطمينان داشته باشيد در بهترين زمان، مربي آينده تيم ملي را انتخاب خواهيم کرد.

* آيا سرمربي تيم ملي تا 2 ماه آينده انتخاب خواهد شد؟
مربي جديد بسيار زودتر از اين زمان انتخاب و معرفي مي شود.

* ارتقا کميته فوتسال به نايب رييسي تا چه حد صحت دارد؟
به دنبال اين موضوع هستيم و مي خواهيم فوتسال را تا رده نايب رييسي فدراسيون فوتبال ارتقا دهيم.

* عملکرد فدراسيون را در سال 89 چگونه ارزيابي مي کنيد؟
فدراسيون در بخش سخت افزاري عملکرد بسيار موفقي داشته است. ما در سال گذشته آکادمي فوتبال، چند زمين در محل آکادمي وهتل و کلينيک پزشکي را افتتاح و سعي خواهيم کرد در ساير زمينه ها نيز موفق تر عمل کنيم.

* نظرتان در خصوص عملکرد فدراسيون در بخش قهرماني چيست؟
متاسفانه در اين بخش موفق نبوديم و نتوانستيم در رده هاي مختلف سني عمکلرد خوبي داشته
باشيم. فوتبال ما نسبت به تيم هاي غرب آسيا بسيار جلو است اما بايد تلاش کنيم تا سطح خود را به تيم هاي شرق آسيا نيز برسانيم.

* عملکرد فوتسال، فوتبال ساحلي و فوتبال بانوان را چطور ارزيابي مي کنيد؟
در هر سه بخش عملکرد بسيار خوبي داشته ايم و نسبت به سال هاي گذشته پيشرفت چشمگيري داشته ايم.

* ليگ برتر فوتبال ايران با ساير کشورهاي آسيايي چه تفاوت هايي دارد؟
ليگ ما در آسيا رتبه هفتم را بدست آورد که به هيچ عنوان براي ما قابل قبول نيست. بايد تمام تلاش خود را به کار بنديم تا خود را به ليگ هاي قدرتمند آسيا نزديک کنيم.

* آيا وجود ضعف در بعضي از کميته هاي فدراسيون را مي پذيريد؟
هم اکنون برخي از کميته هاي ما با سرپرست اداره مي شوند که به طور حتم براي آنهايي که عملکرد ضعيفي داشته اند، برنامه هايي خواهيم داشت.

* آيا حسين شمس شانسي براي ادامه همکاري با تيم فوتسال کشورمان دارد؟
بله به طور حتم تنها مشکل فدراسيون با اين مربي در حال حاضر در خصوص مسايل مالي است که اميدوارم اين مشکلات نيز به زودي برطرف شود.

چهارشنبه 25 اسفند 1389  1:57 PM
تشکرات از این پست
rezataghavi30
rezataghavi30
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 504
چهارشنبه 25 اسفند 1389  3:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها