دیدیه دشان، مربی مارسی گفته تیمش موقعیتهای زیادی را هدر داد و به همین دلیل دو بر یک به منچستریونایتد باخت.
خاویر ارناندس دو گل پیروزیبخش تیمش را زد و وز براون هم گل به خودی زد و در نتیجه بازی دو بر یک شد.
در هر حال قهرمان فرانسه موقعیتهایی داشت و آندره پیر ژینیاک و سلیمان دیاوارا در نیمه اول فرصتهایی خوب را از دست دادند.
پس از بازی، از دشان پرسیدند اگر مارسی از موقعیتهایش استفاده میکرد آیا صعود میکرد و او گفت: «مطمئنا.
البته منچستریونایتد خوب نبود. ما بازی را عالی آغاز کردیم.
من بازیکنان جوانی دارم و بازی در اولدترافورد برای آنها دشوار بود. اما بازیکنان من عالی کار کردند و موقعیتهایی داشتیم، اما گل نزدیم و بعد نتیجه دو بر صفر شد و اوضاع برای ما پیچیده شد.»
میزبان در دفاع مشکل داشت و ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ مصدوم بودند و جان اوشی و رافائل هم مجبور به ترک میدان شدند.
دشان گفت که با این که مصدومیتها به مارسی امید داد، اما آنها نمیتوانستند تیم تضعیفشده یونایتد را ببرند: «به نظرم بازیکنان، و خود من حس کردیم که میشود منچستر را برد. آنها از نظر فیزیکی واقعا آماده نبودند.
البته بسیاری از بازیکنان دیدار را از دست دادند و این بهترین منچستریونایتد ممکن نبود.
ما تلاش کردیم اما برای امروز کافی نبود.»