0

معتضد عبدالله: از شكست پرسپوليس برابر الاتحاد متعجبم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

کاپيتان تيم الوحده امارات گفت: در تعجبم که چرا پرسپوليس در مسابقه اول مقابل الاتحاد بازي را واگذار کرد.

معتضد عبدالله در نشست خبري ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و الوحده امارات که فردا از هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا قرار است به ميزباني سرخپوشان در ورزشگاه آزادي برگزار شود گفت: با تيم العين و تيم ملي عربستان سفرهاي زيادي به ايران داشته‌ام. آخرين باري که به ايران سفر کرديم مقابل پاس بازي کردم و با اين تيم به تساوي 3 بر 3 رسيديم. شناخت زيادي از تيم‌هاي ايراني به خصوص پرسپوليس دارم.

وي در مورد اينکه با توجه به اين موضوع که علي دايي، سرمربي پرسپوليس چهره شناخته شده‌اي در فوتبال آسيا به شمار مي‌رود، آيا از سرمربي پرسپوليس خاطره‌اي ندارد تصريح کرد: با علي دايي و افشين پيرواني در السد قطر همبازي بودم و خاطرات خوبي از دايي دارم. زماني که دايي در الشباب امارات بود با وي بازي کردم و او چهره شاخصي محسوب مي‌شود.

معتضد عبدالله تاکيد کرد: در اين مدت که دايي به پرسپوليس آمده اين تيم حالت هجومي گرفته است. فقط در تعجبم که چرا در مسابقه اول مقابل الاتحاد بازي را واگذار کرد.
 وي در پايان گفت: به نظرم چون دايي مهاجم بوده است علاقه دارد تيمش هجومي بازي کند به همين دليل فردا ديداري خوب و هجومي را از دو تيم شاهد خواهيم بود.

سه شنبه 24 اسفند 1389  11:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها