0

قذافي: به من خيانت شده است/ از برلوسكني نااميد شدم/ ساركوزي از اختلال رواني رنج مي‌برد

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

قذافي: به من خيانت شده است/ از برلوسكني نااميد شدم/ ساركوزي از اختلال رواني رنج مي‌برد

رهبر ليبي نسبت به موضع كشورهاي اروپايي در قبال حوادث اين كشور ابراز نااميدي كرده و تاكيد كرد كه به وي خيانت شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، معمر قذافي، رهبر ليبي در گفت‌وگو با روزنامه ايل ژورنال ايتاليا اظهار داشت:‌ كساني كه با من مبارزه مي‌كنند، شكست خواهند خورد. ملت ليبي در كنار من ايستاده است.

وي در ادامه افزود: كساني كه با نظام حاكم مبارزه مي‌كنند، اميد خود را از دست داده‌اند. در مقابل اين افراد دو گزينه وجود دارد، يا فرار كنند و يا تسليم شوند.

قذافي همچنين مدعي شد:‌ اين افراد ترويست‌هايي هستند كه از غيرنظاميان به عنوان سپر انساني استفاده مي‌كنند.

وي در پاسخ به سوالي درخصوص خطر جاري شدن حمام خون در شهرهاي بزرگي كه در دست انقلابيون است، عنوان داشت:‌ بايد با تروريسم مبارزه كرد. به همين خاطر ما به سرعت پيش مي‌رويم تا از به وقوع پيوستن كشتارها جلوگيري كنيم.

قذافي همچنين تاكيد كرد: چنانچه آنها تسليم شوند، هرگز آنها را نمي‌كشيم. به نيروهاي امنيتي دستور داده شده است تا آنها را محاصره كنند.

رهبر ليبي همچنين انجام مذاكرات با مردم انقلابي اين كشور را بعيد خواند.

وي در ادامه افزود:‌ با چه كساني مذاكره كنيم؛ با افرادي كه با اسامه بن لادن، رهبر القاعده در ارتباط هستند؟ اين مساله ممكن نيست. آنها خود به مذاكره اعتقادي ندارند و تنها به كشتن فكر مي‌كنند.

قذافي همچنين تاكيد كرد:‌ جامعه بين‌المللي از حوادث كنوني ليبي خبر ندارد. ملت با من است و بقيه تبليغات رسانه‌اي است.

وي در ادامه افزود: ساكنان بنغازي از اين افراد مي‌ترسند. ما بايد ساكنان اين منطقه را آزاد كنيم. مردم اين مساله را از ما خواسته‌اند .

رهبر ليبي همچنين نسبت به موضع كشورهاي اروپايي در قبال مسائل ليبي به ويژه ايتاليا ابراز نااميدي كرده و عنوان داشت: من نسبت به اين مواضع شوكه شدم. چنين اقداماتي به توافقنامه‌هاي امنيتي مشترك لطمه مي‌زند.

وي در ادامه افزود: احساس مي‌كنم كه به من خيانت شده است. نمي‌دانم به سيلويو برلوسكني، رئيس جمهوري ايتاليا كه نزديكترين هم‌پيمان غربي من بود، چه بگويم.

قذافي تاكيد كرد: من با ايتاليا همچنان در ارتباط هستم اما با برلوسكني ارتباطي ندارم. من از وي نااميد شده‌ام.

وي در ادامه افزود: اميدوارم ملت ليبي در روابط اقتصادي،‌ مالي و امنيتي خود با جهان غرب بازنگري كند.

قذافي همچنين تاكيد كرد: ايجاد منطقه پرواز ممنوع به وحدت مردم ليبي منجر مي‌شود.

وي درخصوص به رسميت شناختن شوراي انتقالي ليبي در بنغازي از سوي فرانسه اظهار داشت: نيكولا ساركوزي، رئيس جمهوري فرانسه از اختلالات رواني رنج مي‌برد.

قذافي همچنين تاكيد كرد: تهديد كشورهاي اروپايي عليه دولت من تاثيرات منفي بر روابط ما با رهبران اتحاديه اروپا مي‌گذارد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

سه شنبه 24 اسفند 1389  11:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها