0

هابیل و قابیل هردو باید محاکمه شوند!!!

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

«آتشفشان بصیرت» صبح امروز طی نطق شدیداللحنی تاکید کرد اگر دستگاه قضایی به صورت عادلانه به پرونده هابیل و قابیل رسدگی می کرد ، حوادث اخیر در کشور و منطقه پیش نمی آمد.

وی در حالی که یک ترازوی دو کفه قدیمی را بالای سر گرفته بود ، ضمن اشاره به نحوه قرار گرفتن شاهین های ترازو ، تصریح کرد: اگرچه هابیل در جریان حوادث ابتدای خلقت به دست قابیل کشته شده ، اما همانطور که ملاحظه می کنید کفه هابیل هم در این ماجرا قدری بالاست و نشان می دهد او هم تقصیراتی داشته است که باید بررسی شود.

صاحب تئوری جهانی«هر دو طرف» تاکید کرد: من کاری به قابیل ندارم که برادرش را کشته ، اما هابیل چرا به گونه ای عمل کرده که صرفا" قربانی های او مورد پذیرش قرار گیرد و قربانی های برادرش با آن همه ضرر و زیانی که دیده بود ، مورد قبول واقع نشود؟ وی افزود: آیا این رسم برادری است؟

وی در حالی که شدت فورانش همه را به سکوت واداشته بود ، اعلام کرد: وقتی با راهنمایی آن کلاغ محترم ، قابیل می آید و برادرش را دفن می کند ، پس معلوم است که او از قتل برادرش پشیمان شده و لذا لفظ قاتل برازنده ایشان نیست. باید قتل را سهوی قلمداد کرد و خود من حاضرم دیه مقتول را از محل پول های قانون جدید حقوق مولف تامین کنم.

آتشفشان بصیرت در عین حال ، کلاغ را به دلیل آموزش قابیل برای دفن پیکر برادرش ، در مظان اتهام قرار داد و گفت: باید بررسی شود که آیا آن کلاغ خودش قبلا" کسی را کشته یا نه ؟ وگرنه از کجا نحوه دفن کردن را یاد گرفته است. حتما" باید به پرونده او هم رسیدگی شود.

آتشفشان بصیرت در ادامه به تحولات اخیر مصر پرداخت و ضمن تقبیح عملکرد هر دو طرف ، گفت: ریشه مسائل اخیر مصر ، به ماجرای درگیری بین حضرت موسی(ع) و فرعون بازمی گردد و تا به آن پرونده رسیدگی نشود نمی توان مسائل اخیر را حل کرد.

وی تاکید کرد: من نمی گویم فرعون مقصر نبود اما آیا واقعا" حضرت موسی (ع) در این میان هیچ کاری نکرد که به پرونده دو طرف رسیدگی شود؟

وی افزود: من کاری به این ندارم که فرعون شکم زنان بنی اسرائیلی را پاره می کرد و فرزندانشان را می کشت ، شاید در آن دوره این کار رسم بوده است. اما آیا جایز است که حضرت موسی(ع) از موقعیت خودش استفاده کند و با آن عصا و یدبیضاء پادشاه بزرگی چون فرعون رامسس نمی دانم چندم را با آن جلال و جبروت ، جلوی خانواده و خاندان و مردم آن جوری کنفت و سنگ روی یخ کند؟ آیا این شیوه برخورد با یک مقام عالیرتبه کشوری و لشکری است؟ وی در عین حال تصریح کرد که درباره عصای موسی هم مسائلی وجود دارد که در زمان خودش به آنها خواهد پرداخت.

تئوریسین بزرگ مکتب «هر دوطرف» ادامه داد: همان گونه که در ریشه یابی مسائل مصر گفتم ، درباره حوادث اخیر هم می گویم من کاری به این ندارم که حسنی مبارک چه کرده است ، فوقش یک رئیس جمهور مادام العمر بوده که برای حفظ امنیت جهانی ، آب و غذا و دارو را بر روی مردم غزه بسته است اما آیا این همه ماجراست؟ وی افزود: وقتی حضرات با آن جماعت های میلیونی می آیند و در خیابان علیه مبارک شعار می دهند و هر تهمت و اتهامی دوست دارند به ریش خانواده این آقا می بندند ، خوب معلوم است که طرف مقابل هم ساکت نمی نشیند و یک کاری برای دفاع از خودش انجام می دهد. فلذا باید هر دو طرف مورد بازخواست قرار گیرند.

آتشفشان بصیرت در پایان با نشان دادن کتاب اخیری که منتشر نموده ، به درج تصویری از «بهاءالله» روی جلد آن اشاره کرد و گفت: ما برای این که نشان دهیم که هوای «هر دو طرف» را داریم ، فرقه بهائیت را هم جزو نهضت های اسلامی قلمداد کرده ایم تا حقی از کسی ضایع نشود و همه بدانند که ما خیلی باانصاف هستیم.

وی در پایان از هر دو طرف خواست که به خاطر این اظهاراتش ، به طرحی که چند روز دیگر ارائه می کند و طبق آن حقوق انتشار کتاب ها تا هفت پشت انحصاری خواهد بود ، رای دهند.

یا حسین (ع)

سه شنبه 24 اسفند 1389  8:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها