خبرگزاری آریا- فردوسی پور شب گذشته در آخرین برنامه نود در سال 90 اعلام کرد که علاقه مندان بدانند 90 یک روز بعد از دربی پایتخت از تعطیلات برمی گردد.به گزارش خبرنگار ورزشی آریا، برنامه پر بیننده نود شب گذشته با تأخیر زیادی روی آنتن رفت و مهمان ناخوانده ای داشت. بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر، دوبلور و نویسنده برجسته یعنی استاد مرتضی احمدی که قدیمی ترین هوادار پرسپولیس به حساب می آید به برنامه نود آمد و با عادل فردوسی پور هم صحبت شد. وی در پاسخ به این سؤال که چرا یک هوادار قدیمی از رفتن به ورزشگاه سرد شده است، تصریح کرد: کیفیت بازیها پایین آمده است و طوری شده که مردم با فوتبال قهر کرده اند و در خانه پای تلویزیون می نشینند چراکه خود من هم از بعضی کارها و مسائل دلخوری دارم و برای رفتن به ورزشگاه موانعی بر سر راه من درست کرده است از قبیل این که واقعاً فضا و جو حاکم پر از وحشی گری و ناسزاگویی است و خدماتی های آزادی نیز به مردم خدمات ارائه نمی دهند و بدترین شرایط را برای هوادار ایجاد کرده اند و بعد انتظار دارند که ورزشگاه همانند سال های گذشته مملوء از جمعیت باشد امیدوارم هر مسئولی از ورزش که امشب پای گیرنده های خود نود را تماشا می کند یک فکری به حال فوتبال ما بکند.مرتضی احمدی در ادامه گفته های خود راهکارهایی را بیان کرد که می تواند چاره حل و فصل این مسائل باشد؛ وی در این باره توضیح داد: وقتی من شنیدم یک لیدر علی دایی را مورد ضرب و شتم قرار داده متأثر شدم و یا وقتی می بینم یک بازیکن با داور درگیری پیدا می کند یک مقداری نگران می شوم چراکه داور همه کاره زمین است و فکر می کنم برای مرتفع شدن این مسائل مربیان و بازیکنان باید حرمت ها را نگه دارند چراکه در حال حاضر حرمت ها از بین رفته و اگر همین روند ادامه پیدا کند بدتر می شود.وی در پایان یک پیامی برای مسئولین ورزش کشور داشت که این گونه اضافه کرد که: یک فکر اساسی به حال فوتبال کنند، قیمت ها را پایین بیاورند و برای بازیکن و هوادار فرهنگسازی انجام دهند تا به هر نحوی که شده اخلاق در زمین پیاده شود البته استاد احمدی به دو خاطره شیرین و تلخ نیز از دربی های پایتخت اشاره کرد؛ خاطره تلخ را سکته کردن یک تماشاگر و شیرین آن را 6 تای 52 دانست.امیرکبیر از استیل آذین سردر آورد؛آقای یاوری شما قانون را دور زده اید/برنامه نود شب گذشته با یاوری ارتباط تلفنی برقرار کرد تا در خصوص انتصاب جدید وی گفتگویی داشته باشند؛ فردوسی پور از یاوری سؤال کرد که این کار هدایتی و شما خلاف قانون است چراکه یک مربی در یک سال نمی تواند به روی نیمکت سه تیم مختلف بنشیند و شما خواستید با این پست فرمالیته قانون را به گونه ای دور بزنید؟ یاور پاسخ داد من نمی دانم شاید این نظر شما باشد ولی به هر حال من آمده ام که استیل آذین به دسته اول سقوط نکند و با آقای پروین مشکل ندارم و در کنار هم و با حمایت ویژه ایشان استیل آذین را نگه می داریم.درودگر: تا چهارشنبه جواب هدایتی را می دهمسرپرست پیشین استیل آذین به روی خط تلفن 90 آمد و اعلام کرد که قرار است معاونت استیل آذین را به من بدهند که گفتم اجازه بدهید تا چهارشنبه در این خصوص فکر کنم و بعد اعلام کنم که هستم یا نیستم ولی به هر حال برای یاوری آرزوی موفقیت دارم.تیزر حاشیه های نود در عید نوروزفردوسی پور شب گذشته یک تیزری را به عنوان تبلیغ در بخش هایی از برنامه نمایش داد که این بخشی از حاشیه های مهم سال 90 را تشکیل می دهند و با اعلام قبلی در تعطیلات عید نوروز به روی آنتن شبکه سه می روند.گفتنی است، برنامه نود شب گذشته هم نگاهی به لیگ قهرمانان آسیا داشت و هم هفته بیست و ششم لیگ برتر را بررسی کرد و ناگفته که برنامه ند قرار است 11 فروردین و یک روز بعد از برگزاری دربی 70 پایتخت مهمان خانه های مردم باشد.شایان ذکر است، پیامک برنامه نود در آخرین شب خود در سال 89 اختصاص داشت به ارزیابی عملکرد این برنامه در سالی که گذشت که مردم هم با رأی 94 درصدی به گزینه بلی رضایت خود را از این برنامه اعلام کردند.