0

میرالم پیانیچ: یاد آن گلی که زدم و با آن رئال مادرید را حذف کردیم به خیر!

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

میرالم پیانیچ: یاد آن گلی که زدم و با آن رئال مادرید را حذف کردیم به خیر!

پیانیچ به یاد گلی است که پارسال زد و باعث حذف رئال شد.

Miralem Pjanic, Olympique Lyon (Goal.com)

میرالم پیانیچ، هافبک المپیک لیون گفته رویایش این بوده که برای رئال مادرید بازی کند و به یاد گلی است که پارسال در سانتیاگو برنابئو زد.

این بازیکن 20 ساله گل تساوی دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی فصل پیش را زد و با آن تساوی در سانتیاگو برنابئو، لیون توانست در مجموع دو بر یک پیروز شود و به دور بعد برسد.

پیانیچ خاطرات خوبی دارد: «مردم هنوز درباره آن گل زیاد با من صحبت می‌کنند. عجب گلی بود، یادش به خیر.

به خاطر زیزو، بازیکن مورد علاقه‌ام، همیشه دوست داشتم برای رئال مادرید بازی کنم و رویایم این بود. گل زدن در برنابئو را هرگز فراموش نخواهم کرد.»

این بازیکن بوسنیایی که در این فصل چندان برای تیمش بازی نکرده شاید در بازی برگشت به میدان برود.

او گفته است: «نمی‌توانم کاملا خوشحال باشم، اما با گذر زمان اوضاع به سود من خواهد شد. من نباید تسلیم شوم، حتی اگر گاهی در پستی بازی کنم که ندانم باید در آن چه کنم.

از نظر فنی، می‌توانم با هر بازیکنی رقابت کنم، اما از نظر فیزیکی و تجربه، می‌دانم که باید هنوز بهتر شوم. می‌خواهم با لیون قهرمانی به دست بیاورم. من علاقه‌ای به رفتن ندارم و می‌خواهم در ترکیب ثابت باشم.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها