برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون مصرف نمک را محدود کنید
برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون باید مصرف نمک را محدود کرده و از محصولات کم نمک یا بی نمک مانند غلات یا سبزیجات آماده نمک نزده، استفاده کنند.
دکتر زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بهتر است افراد به هنگام طبخ غذا به جای نمک از ادویه جات استفاده کرده و غذاها را با انواع چاشنی نظیر ادویه، لیمو ترش تازه، آبغوره، نارنج یا سرکه خوش طعم کنند.
وی افزود: مصرف تنقلات شور مانند چیپس و پفک در ابتلا به فشارخون افراد مؤثر است و توصیه می شود مصرف این نوع تنقلات را محدود کرده و همچنین هنگام صرف غذا از نمکدان استفاده نکنند.
دکتر عبداللهی ادامه داد: بهتر است افراد برای جلوگیری از فشارخون از مرغ، ماهی و گوشت لخم تازه به جای انواع دودی، کنسرو یا فرآوری شده استفاده کنند وغذاهای کنسرو شده نظیر نخود فرنگی را بشویند تا مقداری از سدیم (نمک) آن خارج شود.
به گفته معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه، توجه به برچسب غذایی غذاها بسیار مهم است زیرا نشان می دهد که در محصول مربوطه چقدر سدیم (نمک) وجود دارد.
worldfood.ir