تلفیق ذرت ولوبیا ؛ جایگزین گوشت
دکتر مظهری ،متخصص تغذیه گفت : کسانی که علاقه ای به مصرف گوشت قرمز ندارند یا برای آنها ضرر دارد می توانند به جای آن از تلفیق ذرت و لوبیا استفاده کنند .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر مظهری افزود: مصرف یک تا دو وعده ماهی در هفته ،50 درصد از ابتلا به حملات قلبی پیشگیری می کند .
وی همچنین ، مصرف 2/5 تا 3 لیوان شیر را در روز به افراد توصیه کردو گفت : افراد میانسال به بالا بر خلاف کودکان و نوجوانان نباید از شیرهای پرچرب استفاده کنند .
worldfood.ir