0

سویا دشمن دیرینه سرطان

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

سویا دشمن دیرینه سرطان

سویا دشمن دیرینه سرطان

سویا گیاهی است که یک ساله دارای ساقه پر شاخه و برگ های آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد. میوه آن شبیه لوبیا است. رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و به رنگ های زرد ، سفید ، سیاه و خاکستری دیده می شود. محل کشت سویا در آسیا و از چین آغاز شد. آن ها سویا را به همراه برنج به عنوان غذای اصلی خود مصرف می کردند اما تولید انبوه آن برای اولین بار در ایالات متحده آغاز شد.
سویا را یک دانه همه کاره می نامند که از آن می توان در غذاهای مختلف و روغن های خوراکی استفاده کرد. امروزه مصرف فرآورده های سویا به علت ارزش غذایی آن از جمله داشتن پروتئین ها و انواع ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه b ، مواد معدنی و نداشتن چربی های مضر بسیار متداول شده است. شاید برای شما این سوال پیش آمده که مواد مغذی سویا چه اثرات مفیدی برای سلامتی بدن دارد. در اینجا قدری راجع به این اثرات صحبت می کنیم. آن چنان که ثابت شده مصرف منظم سویا خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند : سرطان ، بیماری های قلبی و سکته های مغزی را کاهش داده و باعث سلامت استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
مصرف سویا به عنوان یک غذای مناسب برای بیماران قلبی توصیه می شود چرا که سویا سرشار از پروتئین است و کلسترول و چربی مضری ندارد.

worldfood.ir

یاس

سه شنبه 24 اسفند 1389  9:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها