0

سيف الهي: از اعتماد آقاي دايي ممنونم

peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7282

سيف الهي: از اعتماد آقاي دايي ممنونم

بازيکن جوان تيم فوتبال پرسپوليس که در بازي برابر شهرداري تبريز براي اولين بار در ورزشگاه آزادي براي سرخپوشان به ميدان رفت، در گفت و گو با سايت باشگاه پرسپوليس، افزود:" ما در بازي با شهرداري موقعيت‌هاي زيادي داشتيم که اگر از نيمي از آنها هم استفاده مي‌کرديم مي‌توانستيم اين تيم را با اختلاف 4 - 3 گل شکست دهيم. با اين حال بازيکنان با تمام وجودشان بازي کردند و تلاش زيادي کردند که متاسفانه به نتيجه نرسيد."

مهاجم جوان پرسپوليس، ادامه داد:" به اميد خدا در بازي برابر الوحده، با موقعيت شناسي، مي‌توانيم از خجالت هواداران در بياييم و با کسب نتيجه‌اي مناسب، براي ادامه بازي‌هاي ليگ قهرمانان توشه‌اي مناسب داشته باشيم. موقعيت‌هاي فراوان در بازي با شهرداري نشان مي‌دهد که تيم به لحاظ تاکتيکي عملکرد خوبي دارد و بايد قدر اين موقعيت‌ها را به ويژه در بازي‌هاي آسيايي بدانيم."

سيف الهي درباره حضور خود در ترکيب پرسپوليس در ديدار برابر شهرداري تبريز، گفت:" براي اولين بار بود که در ورزشگاه آزادي براي پرسپوليس بازي مي‌کردم. از اعتماد آقاي دايي ممنونم و اميدوارم در ادامه رقابت‌ها بتوانم پاسخ اعتماد سرمربي تيم را بدهم."

وي افزود:" پيش از بازي با شهرداري در همدان هم به ميدان رفته بودم که اتفاقا در شرايط سختي هم بازي به من رسيد و اين موقعيت باعث شد استرسم در بازي با شهرداري کمتر باشد. به هرحال من در تمرينات تمام تلاشم را مي‌کنم که بتوانم به وظايفم عمل کنم و در صورت اعتماد مجدد کادر فني هم تلاش مي‌کنم بهترين عملکرد را داشته باشم."

انتهاي پيام

نور

سه شنبه 24 اسفند 1389  5:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها