0

نسيم رحمت بر اعصاب مبتلا به تشنّج خواهر پروين محمدى اهل باختران در سال سوم دبيرستان مبتلا به تشنج اع

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

نسيم رحمت بر اعصاب مبتلا به تشنّج خواهر پروين محمدى اهل باختران در سال سوم دبيرستان مبتلا به تشنج اع

نسيم رحمت بر اعصاب مبتلا به تشنّج خواهر پروين محمدى اهل باختران در سال سوم دبيرستان مبتلا به تشنج اعصاب شدند و پس از بى اثر بودن معالجات مكرر و نااميدى از همه جا همراه خانواده عازم مشهد مقدس مى شوند به اميد شفا از امام رضا عليه السلام.
اكنون مادر ايشان اين كرامت را اينگونه بيان مى فرمايند: وقتى به قم رسيديم با خود گفتم خوبست اول به زيارت خواهر امام رضا(ع)برويم اگر جواب نداد به مشهد مى رويم; ساعت 2 بعد از نيمه شب بود كه به قم رسيديم; ساعت 9 صبح به حرم مشرف شديم و دختر را كه به سختى خوابش مى برد و در اثر تشنج اعصاب دچار مشكلاتى مى شد با حال توجه و توسل به حضرت معصومه(س), به نزديك ضريح بردم و براحتى خوابيد.
پس از مدتى كه نماز ظهر و عصر گذشت بوى عطر عجيبى حرم را گرفت و ديدم دست راست دخترم سه مرتبه به صورتش كشيده شد و رنگ او برافروخته شد و گوشه چادر او را كه به ضريح بسته بودم باز شد; در همين حال دخترم به راحتى از خواب بيدار شد و گفت مادر كجاييم؟
گفتم: حرم حضرت معصومه(س). گفت: مادر گرسنه ام!! من كه ماهها بودحسرت شنيدن اين كلمه را از او داشتم, گفتم: برويم بيرون حرم; با هم داخل صحن حرم شديم از او پرسيدم: احساس ناراحتى نمى كنى؟ گفت: نه, الحمد الله خوب هستم. و من احساس كردم كه حالت او طبيعى شده است و از حضرت معصومه تشكر مى نماييم.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

دوشنبه 23 اسفند 1389  4:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها