مصرف گردو، خطرسرطان سینه را کاهش می دهد
طبق یافته های جدید، مصرف روزانه گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش می دهد. براساس تحقیقاتی که در موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، روی موش ها صورت گرفت، این نظریه با موفقیت روبرو شد و محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گردو برای انسان نیز تاثیرات شگرفی را به دنبال خواهد داشت. آجیل ها و خشکبار دارای موادی مانند آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب و امگا3بوده که هرکدام به تنهایی دارای خواص فراوانی هستند و اگر کل آن ها در یک ماده جمع شوند تاثیر فوق العاده ای خواهند داشت و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهند ویا وقوع آن را به تعویق می اندازند.[اسیدهای چرب ضروری را به رژیم غذایی تان اضافه کنید]
worldfood.ir