0

ذخیره سازی آب وغذا

 
ghezel
ghezel
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 2068
محل سکونت : گلستان

ذخیره سازی آب وغذا

 

از جمله شیوه های دسترسی به آب و ذخیره سازی آن ،حفر چاه های نیمه عمیق ، ایجاد کانال، گودال و هدایت آب باران و برف درون آن و پر کردن منابع کوچک و

بزرگ آب با استفاده از برف در مناطق کوهستانی و برف گیر و سپس آب کردن برف ها و به وسیله آتش بود . صرفه جویی جدی در مصرف به صورت مختلف صورت می گرفت ، مثل قطره ای کردن ظروف آن با ایجاد منافذ و سوراخ های کوچک تعبیه شده و در شرایط اضطراری، ریگ در دهان گذاشتن و افزایش ارشح بزاق دهان برای رفع عطش .


با تمام شدن جیره خشک جنگی و تنقلات و میسر نبودن نفوذ به مواضع دشمن و سنگر های تدارکاتی آنها، بسته به شرایط فصلی و جغرافیایی و حال و وضع رزمندگان مجروح و در محاصره بین دو خط خودی و دشمن ، در آب و خشکی وضع متفاوت بود .صید ماهی ، شکار حیوانات ، منابع گیاهی به نسبت دسترسی و سهل الوصول بودنشان از نمونه اقداماتی بود که برای حفظ جان و نشاط مبارزه به روش های مختلف و ابتکاری صورت می گرفت .


منبع:"فرهنگ جبهه،خلاقیتها"نوشته ی سید مهدی فهیمی ومحسن مهر آبادی،نشر فرهنگ گستروسروش،تهران-1382

دوشنبه 23 اسفند 1389  2:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها