0

دل نوشته هاي قرآني

hajyan
hajyan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 40

پاسخ به:دل نوشته هاي قرآني

خوب بود متشکرم
خیلی آرامش کننده است
با سلام خدمت همه دوستان
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389  8:34 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

خوب بود

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

شنبه 20 شهریور 1389  2:55 AM
تشکرات از این پست
KHKHKH68
KHKHKH68
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 87

ای خدای حکیم ای خدای علیم 

به ما رحم کن 

خدایا شکر از اینکه هر روز صبح از خواب بلند میشیم و از اجازه تنفس و زندگی به ما می دهی

در حالیکه یادمان میره قرآنی تلاوت کنیم

kh & kh

پنج شنبه 25 شهریور 1389  5:44 PM
تشکرات از این پست
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

خدایا تو کارهات رو حکمته

واگه فرض مثال من تو خانواده فقیری زندگی میکنم حتما حکمتی در اون هست
اگه پدر معلولی دارم حتما حکمتی داره
اگه مادرم باید با ناتوانی جسمیش برای مخارج خونه قالی می بافه حتما حکمتی داره
و اگه ...............

خدایا تو را شکر میکنم  وهرروز بیشتر شکر َ

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 25 آبان 1389  9:45 PM
تشکرات از این پست
sarmashgh
sarmashgh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 224

خیلی خوب بود

http://sarmashgh.pelakfa.com/

یک شنبه 3 بهمن 1389  6:40 PM
تشکرات از این پست
mahe_matamaemeh
mahe_matamaemeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 6

ترک دنیا

روى عن النّبى صلّى اللَّه عليه و آله انه قال: الناس في الدنيا ضيف و ما في ايديهم عارية و انّ الضّيف راحل و انّ العارية مردودة ألا و إنّ الدّنيا عرض حاضر يأكل منها البرّ و الفاجر و الآخرة وعد صادق يحكم فيه ملك عادل قاهر فرحم اللَّه من نظر لنفسه و مهّد لرمسه و حبله على عاتقه ملقى قبل ان ينفد اجله و ينقطع امله و لا ينفع النّدم.
از پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم. چنين رسيده است كه فرمود: مردم در دنيا به منزله ميهمانانند و آنچه از لوازم دنيا در دست آنهاست امانت است و بالأخره ميهمان بايد كوچ كند و امانت هم رد شود. آگاه باشيد دنيا سفره‏اى است گسترده كه خوب و بد از آن مى‏خورند و آخرت وعده‏اى است راست كه حاكم در آن سلطان عادل مسلّطى است. پس خدا رحمت كند آن كس را كه در باره خود بينديشد و تهيّه قبر خود را در حال آزادى و اختيار ببيند پيش از آن كه زندگانى او تمام شود و مدّت آرزوهاى او به پايان رسد و در آن وقت ديگر پشيمانى به او نفعى نرساند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فقال الحسن عليه السّلام: من احبّ الدنيا ذهب خوف الآخرة من قلبه و من اراد حرصا على الدّنيا لم يزدد منها الّا بعدا و ازداد هو من اللَّه بغضا و الحريص الجاهد و الزاهد القانع كلاهما متوف اكله غير منقوص من رزقه شيئا فكلام التهافت في النّار و الخير كلّه في صبر ساعة واحدة تورث راحة طويلة و سعادة كثيرة و النّاس طالبان طالب يطلب الدنيا حتّى اذا ادركها هلك و طالب يطلب الآخرة حتى اذا ادركها فهو ناج فائز. و اعلم ايها الرّجل انّه لا يضرّك ما فاتك من الدنيا و اصابك من شدائدها اذا ظفرت بالآخرة و لا ينفعك ما اصبت من الدنيا اذا حرمت الآخرة
. از حضرت امام حسن مجتبى- عليه السّلام- رسيده كه فرمود:
كسى كه دنيا را دوست دارد خوف آخرت از دل او مى‏رود.
و كسى كه زياد براى دنيا حرص بزند غير از دورى از دنيا بهره نمى‏برد و سبب مى‏شود كه بسيار مورد بغض و عداوت خدا قرار گيرد. و آن كس كه با جدّيت براى دنيا حرص مى‏ورزد و آن كس كه با قناعت و زهد اوقات طى مى‏كند هر دو رزق مقرّر خود را كاملا دريافت خواهند كرد و چيزى از رزق زاهد قانع كم نخواهد شد. و آن حريص در اثر فعّاليت بسيار و گفتار شر خود را مستحق آتش خواهد كرد. و تمام خير در اين است كه زندگى دنيا را به منزله يك ساعت فرض كنى و در آن يك ساعت صبر كنى تا در آخرت سبب راحتى طولانى تو شود آخرت و سعادت بسيار در آن عالم نصيب تو گردد. و مردم در طلب كردن دو دسته‏اند: يك دسته دنيا را طلب مى‏كنند تا وقتى كه به آن رسيدند سبب هلاك آنها مى‏گردد. و يك دسته طالب آخرتند كه وقتى آن را درك كردند

سبب نجات و رستگارى آنها فراهم مى‏گردد. و بدان اى مرد كه اگر به آخرت دست يافتى و آن را به دست آوردى آنچه از دنيا از تو فوت شود و آنچه شدائد دنيا به تو برسد ضررى متوجّه تو نشده، و اگر از مقامات و درجات آخرت محروم شدى آنچه از منافع دنيا به تو برسد براى تو فايده نخواهد داشت. و كتب عمر بن عبد العزيز الى الحسن البصرىّ عظنى. فكتب اليه انّ رأس ما يصلحك الزّهد في الدنيا و الزّهد باليقين و اليقين بالفكر و الفكر هو الاعتبار فاذا فكرت في الدّنيا لم تتّخذها اهلا ان تنفع نفسك بجميعها فكيف ببعضها و وجدت نفسك اهلا ان تكرمها بهوان الدنيا و اذكر قول اللَّه عزّ و جلّ: وَ كُلَّ إِنسانٍ أَلْزَمْناهُ طائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ كِتاباً يَلْقاهُ مَنْشُوراً . فلقد عدل عليك من جعلك حسيبا على نفسك لقوله تعالى:
اقْرَأْ كِتابَكَ كَفى‏ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيباً .

عمر بن عبد العزيز به حسن بصرى نوشت كه مرا موعظه كن! پس براى او نوشت كه: بزرگترين چيزى كه تو را اصلاح مى‏كند زهد در دنيا است. و زهد به وسيله يقين پيدا مى‏شود و يقين به سبب فكر حاصل مى‏گردد. و فكر عبارت است از عبرت گرفتن. پس زمانى كه در امور دنيا فكر كردى آن را شايسته نمى‏دانى اگر چه تمام آن در اختيار تو باشد و به نفع تو باشد چه رسد به اين كه بعضى از آن را مالك باشى. و مى‏دانى كه گرامى داشتن نفست به اين است كه دنيا را خوار و بى‏مقدار بدانى و به ياد بياور آيه كريمه‏

قرآن را كه خداى متعال مى‏فرمايد: و هر انسانى را نامه عملش را به گردنش آويزان خواهيم نمود و خارج مى‏كنيم با او در قيامت كتابى كه مى‏بيند آن را گشوده. و خداى متعال با تو به عدالت رفتار فرموده كه تو را محاسب بر خودت قرار داده و مى‏فرمايد: بخوان كتاب خود را و بس است كه تو خود حساب خود را بنمايى.

سه شنبه 20 دی 1390  9:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها