مسئول ايمني و محيط زيست پالايشگاه جم خبر داد:
حضور 92 آتشنشان برتر كشور در المپياد تخصصي آتشنشانان ايران
خبرگزاري فارس: مسئول ايمني و محيط زيست پالايشگاه جم از حضور 92 آتشنشان برتر كشور در المپياد تخصصي آتشنشانان ايران در جم خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، محمدرضا دهقان منشادي بعد از ظهر امروز در آيين برگزاري المپياد سراسري آتشنشانان كشور در جم اظهار داشت: توجه به مسايل ايمني و آتشنشاني و رعايت نكات مهم ايمني در پالايشگاه فجر جم و ساير پالايشگاههاي كشور اهميت خاصي دارد و تمام تلاش و فعاليت ما در اين پالايشگاه، نهادينه كردن فرهنگ ايمني و رعايت مسايل زيستمحيطي است.
وي افزود: دومين المپياد تخصصي آتشنشانان شركت ملي گاز ايران با حضور 11 تيم در حال برگزاري است و كيفيت بازيها از دوره گذشته بسيار بالاتر است و هدف از برگزاري اين المپياد در واقع ارتقاي عملكرد واحدهاي آتشنشاني صنعت گاز است.
دهقانمنشادي اضافه كرد: با توجه به اهميت نقش آتشنشان در صنعت گاز به منظور مقابله با شرايط اضطراري و بحراني از جمله انفجار و آتشسوزيهاي احتمالي، اين مسابقات با نظر شركت ملي گاز برگزار شده كه انتظار داريم شاهد رقابتهايي جذاب و مناسب باشيم.
مسئول ايمني و محيط زيست پالايشگاه جم از حضور 92 آتشنشان برتر كشور در المپياد تخصصي آتشنشانان ايران خبر داد و خاطرنشان كرد: تعداد 92 آتشنشان برتر كشور از 11 پالايشگاه گازي كشور در اين رقابت حضور دارند و از روز گذشته تاكنون شاهد رقابتي خوب و قابلقبول هستيم.
دهقانمنشادي تصريح كرد: اين المپياد در واقع در شش رشته دو استقامت 1500 متر، دو 100 متر با مانع، دو 4 در 100 متر با مانع، حمل هوز با PPE آتشنشاني و آبرساني از منبع روباز به سيبل نشانه برگزار شده و با برنامهريزي صورت گرفته اين رقابتها تا فردا(دوشنبه) ادامه خواهد داشت.
رئيس روابط عمومي خدمات غير صنعتي گاز ايران نيز با اشاره به وضعيت شهرستان جم گفت: شهرستان جم بام استان بوشهر است و از نظر منابع طبيعي و گردشگري وضعيت خاصي در استان دارد و از آب و هواي بسيار خوبي برخوردار است.
علياكبر صحي گفت: دومين المپياد تخصصي آتشنشانان برتر كشور با حضور تيمهاي پالايشگاههاي گاز فجر جم، پارسيان، سرخون و قشم، شهيد هاشمينژاد، ايلام، بيد بلند و مجتمع گاز پارس جنوبي در قالب پنج تيم شامل پالايشگاه اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم در حال برگزاري است.
وي ابراز داشت: تمهيدات لازم انديشيده شده و استقبال بسيار خوبي نيز از اين نمايشگاه به عمل آمده است كه اميدوار هستيم تا پايان المپياد شاهد اين روند باشيم.