0

افزايش نرخ نهاده‌هاي دامي يكي از مشكلات دامداران اصفهان است

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

افزايش نرخ نهاده‌هاي دامي يكي از مشكلات دامداران اصفهان است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در ادامه قانون هدفمندي يارانه‌ها؛
افزايش نرخ نهاده‌هاي دامي يكي از مشكلات دامداران اصفهان است

خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه دامداران استان اصفهان گفت: افزايش نرخ نهاده‌هاي دامي يكي از مشكلات دامداران استان بوده كه براي رفع اين مشكل جلساتي با مسئولان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان برگزار و راه‌هاي پيشنهادي مطرح شده است.

قاسم‌علي حسن‌زاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان، با اشاره به اينكه نرخ هر كيلو شير براي دامداران بر اساس فرمولي كه تعريف شده 550 تومان است، اظهار داشت: با اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها و افزايش حامل‌هاي انرژي كه تاثير مستقيم بر كرايه حمل و نقل داشته، نرخ هر كيلو شير با افزايش 75 توماني در هر كيلو روبه‌رو شده است.


وي ادامه داد: در سال آينده نيز وضعيت نرخ شير براي دامداران به همين صورت خواهد بود و اين افزايش 75 توماني در قيمت شير ادامه خواهد داشت.


رئيس اتحاديه دامداران استان اصفهان افزود: در صورتي كه يارانه شير پرداختي از سوي دولت حذف شود به تبع مصرف ‌كننده شير نيز كاهش خواهد يافت.


وي با اشاره به اينكه سناريوهاي مختلفي از سوي دولت براي پرداخت حذف و پرداخت يارانه شير در نظر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر سه سناريو پرداخت يارانه مستقيم به مصرف ‌كننده، توليد كننده يا همان دامدار و در نهايت كارخانه‌‌هاي لبني مطرح شده است كه رايزني‌ها در مورد اجرايي شدن هر يك از اين سه گزينه همچنان ادامه دارد.


حسن‌زاده افزود: در حال حاضر اتحاديه دامداران نيز هنوز به توافقي براي انتخاب هر يك از اين سه گزينه نرسيده است و اجرايي شدن هر كدام از آنها مي‌تواند معايب و يا محاسن خاص خود را داشته باشد.


وي با بيان اينكه در صورتي كه يارانه نقدي شير به توليد كنندگان پرداخت شود، به دليل پرداخت مابه‌التفاوت توليد و فروش اين اقدام هم به سود مصرف ‌كننده و هم به سود توليد كننده خواهد بود، گفت: با تمامي اين محاسن چگونگي پرداخت و تعداد واحدهاي توليدي كه مي‌توانند يارانه نقدي دولت را دريافت كنند نيز جاي بحث و كار كارشناسي فراواني دارد.


رئيس اتحاديه دامداران استان اصفهان افزود: در صورت پرداخت يارانه شير به توليد كننده، تمايل مصرف ‌كننده براي خريد شير همچنان ادامه خواهد داشت.


وي اضافه كرد: افزايش نرخ نهاده‌هاي دامي يكي از مشكلات دامداران استان در ماه‌هاي اخير بوده كه براي رفع اين مشكل جلساتي با مسئولان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان برگزار و راه‌هاي پيشنهادي مطرح شده است.


حسن‌زاده با بيان اينكه دولت براي كمك به واحدهاي دامداري توزيع سبوس يارانه‌دار بين واحدها را در دستور كار خود قرار داده بود، تصريح كرد: كارخانه‌هايي كه بايد سبوس مورد نياز واحدهاي دامداري را با نرخ يارانه‌اي بين واحدها توزيع كنند از انجام اين كار خودداري كرده‌اند.


وي افزود: قيمت هر كيلو سبوس در بازار آزاد در حال حاضر 270 تومان است در حالي كه دولت نرخ سبوس يارانه‌اي خود را 195 تومان به ازاي هر كيلو تعيين كرده است اما كارخانه‌ها نرخ مصوب دولت براي توزيع بين واحدهاي دامداري را نپذيرفته‌اند.

    حمید.bmp

 

 

یک شنبه 15 اسفند 1389  12:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها