آرسنالی ها امروز در لیگ برتر به مصاف ساندرلند می روند اما سمیر نصری، ستاره فرانسوی توپچی ها از هم اکنون به دیدار برگشت مقابل بارسا در لیگ قهرمانان فکر می کند.
شاگردان ونگر سال گذشته در دیدار مقابل بارسا در نوکمپ 4-1 شکست خوردند اما نصری معتقد است تیمش نسبت به سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است.
او در مصاحبه با نشریه گاردین گفت:" سال گذشته ما نتوانستیم زیاد صاحب توپ شویم. آنها همه جا بودند. مثل این بود که با 16 نفر بازی می کردند. مثل یک کابوس بود. آنها فوق العاده بودند و ما هم ترسیده بودیم. اما ما امسال چیزی برای از دست دادن نداشتیم. بازی خودمان را انجام دادیم و به پیروزی رسیدیم. در نوکمپ آنها حمله خواهند کرد و این به ما فضا خواهد داد تا در ضد حملات به گل برسیم. همین کار را خواهیم کرد."
نصری همچنین تیم بارسلونا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" وقتی نوجوان بودم، قهرمان من مارادونا بود. بعد از آن از رونالدو و زیدان خوشم می آمد اما تفاوت مارادونا این بود که در بارسا بازی می کرد. سبکی آنها بازی می کنند در واقع فوتبالی است که من خیلی دوست دارم. در حال حاضر برنامه ای برای آینده ندارم. در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."
نصری تاکید کرد که مطمئنا راهی تاتنهام، رقیب و دشمن قدیمی آرسنال نخواهد شد و یکی از دلایل آن را حضور ویلیام گالاس در این تیم دانست. این دو بازیکن فرانسوی در آرسنال اصلا روابط خوبی با هم نداشتند.
" حضور گالاس یکی از دلایلی است که باعث می شود من به وایت هارت لین نروم. من به تاتنهام نخواهم رفت. در فرانسه هم همین طور بود. من بازیکن مارسی بودم به همین دلیل هرگز به پاریس سن ژرمن نرفتم. من بازیکن وفاداری هستم."