0

تركمنستان توليد گاز طبيعي مايع خود را افزايش داد

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

تركمنستان توليد گاز طبيعي مايع خود را افزايش داد

نسخه
چاپي ارسال به دوستان
تركمنستان توليد گاز طبيعي مايع خود را افزايش داد

خبرگزاري فارس: شركت ملي گاز تركمنستان از افزايش چشمگير ميزان توليد گاز مايع در اين كشور از آغاز سال جاري ميلادي خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در عشق‌آباد، شركت ملي گاز تركمنستان با انتشار گزارشي از افزايش توليد


گاز مايع در مناطق شرقي اين كشور خبر داده و ميزان توليد در ماه ژانويه سال جاري را بيش از 13 هزار تن گاز مايع و 5/6 هزار تن ميعانات گازي اعلام كرده است.


اين گزارش حاكيست كه تمامي اين گاز توليد شده به خارج صادر شده است.


شركت ملي گاز تركمنستان نيز چندي پيش طراحي و بازسازي تاسيسات توليد گاز مايع را به مناقصه بين‌المللي گذاشت.


شركت ملي گاز "تركمن گاز " تركمنستان اعلام كرد كه طرح‌هاي جديدي در زمينه بازسازي بزرگترين مجتمع گاز مايع "نائيپ " و نيز ايستگاه ذخيره سازي و حمل و نقل گاز مايع در منطقه "گازاوچاق " را به مناقصه بين المللي گذاشته است.


كارشناسان معتقدند كه دولت تركمنستان قصد دارد در كنار گاز طبيعي صادرات گاز مايع را به عنوان محصولي استراتژيك افزايش دهد و در اين راستا اقدام به اجراي طرح‌هاي زيربنايي كرده است.


شركت ايراني "پارس انرژي " در سال 2009 نخستين اسكله دريائي صادرات و نيز ايستگاه ذخيره‌سازي گاز مايع در بند كيانلي تركمنستان را احداث كرد.


اين مجتمع صنعتي، ترمينال مجهز ذخيره‌سازي و بارگيري گاز مايع به تانكرهاي مخصوص حمل و نقل دريايي است و ظرفيت سالانه آن تا 200 هزار تن گاز مايع است.


تركمنستان هم اكنون گاز طبيعي خود را به ايران، روسيه و چين صادر مي كند اما گاز مايع خود را از طريق بورس كالا و مواد خام اين كشور به تاجران ايراني، افغان، پاكستاني و غيره عرضه مي‌كند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 14 اسفند 1389  7:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها