استفن بوس ورث، فرستاده ويژه به كميته سنا در زمينه روابط خارجي اعلام كرد دولت اوباما در حال ارزيابي نياز كره شمالي به كمك پس از تقاضاي اين كشور آسيايي است.
دولت آمريكا كمك به كره شمالي را در سال 2009 پس از اينكه اين كشور فقير ناظران را اخراج كرد، به تعليق درآورد و از سرگيري آن موضوع حساسي از نظر سياسي خواهد بود.
كرت كمپل، يكي از ديپلمات هاي بلندپايه آمريكا در آسياي شرقي به سياستگذاران اين كشور اعلام كرد هر گونه تصميمي در اين زمينه با هماهنگي با كره جنوبي اتخاذ خواهد شد.
پنج گروه امدادرساني آمريكايي غيردولتي كه ماه گذشته از كره شمالي ديدار كردند از سوءتغذيه شديد كودكان و جست و جوي مردم براي علف و گياهان وحشي براي سير كردن خود گزارش داده اند.
سيل هاي تابستان و شديدترين زمستان چند دهه گذشته، محصول اصلي كره شمالي را به نصف كاهش داده و بنا بر برآوردهاي مقامات كره شمالي، موجودي غذاي اين كشور تا نيمه ژوئن به پايانمي رسد.
سازمان ملل كه برنامه توزيع غذاي مداوم بدون پشتوانه مالي در كره شمالي دارد نيز سرگرم برآورد نيازهاي غذايي در اين كشور است.