0

مصرف حشيش با ابتلا به جنون در آينده رابطه قوي دارد

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

مصرف حشيش با ابتلا به جنون در آينده رابطه قوي دارد

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تحقيق ديگري در تاييد عواقب رواني مصرف حشيش
مصرف حشيش با ابتلا به جنون در آينده رابطه قوي دارد

خبرگزاري فارس: خطر ابتلا به جنون در افرادي كه در جواني حشيش مصرف مي كرده‌اند به طرز عجيبي بيشتر از ساير افراد است. ادامه استفاده از اين ماده نيز خطر اختلالات جنوني در آينده را افزايش مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، 10 سال مطالعه بر روي رابطه ميان استفاده از حشيش و جنون محققان هلندي را به اين نتيجه رساند كه استفاده از حشيش احتمال بروز نشانه‌هاي جنون در آينده را تقريباً 2 برابر مي كند.



كارشناسان معتقدند كه تنها راه ترغيب جوانان به عدم استفاده از اين ماده و در نتيجه كاهش نرخ جنون در ميان مردم است.



به نوشته رويترز اين تحقيق شاهد ديگري است كه نشان مي‌دهد استفاده از حشيش عاملي در ابتلا به جنونهايي مانند شيزوفرني است.



يافته‌هاي جديد، تحقيق سال گذشته را تأييد مي‌كنند كه نشان داده بود افراد جواني كه 6 سال يا بيشتر است حشيش مصرف مي‌كنند 2 برابر سايرين احتمال ابتلا به جنون ادواري و توهم را دارا هستند.



حشيش شايعترين ماده مخدر مصرفي در جهان است كه رابطه قدرتمندي با بيماريهاي رواني دارد. اين تحقيق توسط محققان هلندي بر روي 1923 جوان 14 تا 24 سال انجام شده است.

    حمید.bmp

 

 

جمعه 13 اسفند 1389  11:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها