0

رمز موفقیت تویوتا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

رمز موفقیت تویوتا

همانطور که می دانید ، شرکت تویوتا یکی از معروفترین شرکتهای اتومبیل سازی در  سطح جهان است . تویوتا که در حال حاضر دومین شرکت خودرو سازی جهان است ( البته فکر میکنم الان از جنرال موتور جلو زده باشه و مقام اول رو بدست آورده باشه )

بطور حتم رموزی دارد که رئیس 68 ساله این شرکت " فوجی کو " در این باره می گوید :

ما در 20 سال اخیر ، بعنوان یک شرکت جهانی سعی کردیم که از تجربه های دیگران استفاده کنیم ... اما اصلی ترین دلیل برای موفقیت در مدیریت این شرکت این بود که از   اسراف پرهیز کنیم ، تمامی کارگران ما تنها به این خاطر که سر ماه حقوق بگیرند در اینجا   کار نمی کنند بلکه آنها تنها به این مسئله فکر می کنند که یک محصول خوب تولید و نظر مشتری را جلب کنند .

مهندسان ما تنها به این مسئله فکر می کنند که محصول جدیدی از نظر کیفیت ارائه دهند ،محصولی که نسبت به محصول گذشته ، مرغوب تر باشد " فوجی کو " می گوید : " ما به کارخانه بعنوان یک موجود زنده نگاه می کنیم ، کارخانه ما به منزله ارتش نیرمندی است   که در دوران صلح باید خود را آماده کند تا در دوران جنگ کاملا" مجهز باشد که افراد   یک مجموعه به همدیگر احترام بگذارند ، به هم اعتماد داشته باشند و ارتباط مستقیم بر  قرار کنند ... درب دفتر من و دفتر تمامی مدیران همیشه برای همکاران باز است و همیشه  به انتقادات و پیشنهادات آنها فکر می کنم و برایش ارزش قائل هستم . فوجی کو می گوید :

ما همچنان دنباله رو بنیان گذار تویوتا ، ساکیچی تویوتا هستیم .

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 12 اسفند 1389  10:41 AM
تشکرات از این پست
shahram_6840
shahram_6840
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

پاسخ به: رمز موفقیت تویوتا

اینکه چیزی نیست ، ایران خودرو و سایپا هم هر روز به فکر این هستند که فقط ماشین تولید کنند . حالا می خواد آتیش بگیره یا .... فرقی نمی کنه مهم اینکه تولید بالا باشه

پنج شنبه 12 اسفند 1389  9:55 PM
تشکرات از این پست
shahram_6840
shahram_6840
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

اینکه چیزی نیست ، ایران خودرو و سایپا هم هر روز به فکر این هستند که فقط ماشین تولید کنند . حالا می خواد آتیش بگیره یا .... فرقی نمی کنه مهم اینکه تولید بالا باشه

پنج شنبه 12 اسفند 1389  9:55 PM
تشکرات از این پست
amvagedarya
amvagedarya
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 575

شرکتهای سایپا و ایران خودرو برن یه خورده از شرکت تویوتا یاد بگیرن... 

مخصوصاً گل سرسبد خودروسازی ایران ، سایپا....

جمعه 13 اسفند 1389  9:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها