0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال ميلادي جديد؛
شمار نظاميان خارجي كشته شده در افغانستان به 64 تن رسيد

خبرگزاري فارس: با كشته شدن 3 نظامي خارجي در جنوب و شرق افغانستان، شمار نظاميان كشته شده خارجي از ابتداي سال ميلادي جديد به 64 تن رسيد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در كابل، 2 نظامي خارجي روز گذشته در جنوب افغانستان بر اثر انفجار كنار جاده اي كشته شدند و يك تن ديگر در شرق اين كشور بر اثر درگيري مسلحانه با شبه نظاميان كشته شد.
با آنكه نيروهاي آيساف از ارائه توضيحاتي در مورد هويت و محل دقيق نظاماين كشته شده خودداري كرده اند، اما روز گذشته شاهدان عيني در ولايت "قندهار " در گفت‌وگو با رسانه‌هاي محلي، از كشته شدن 2 نظامي آمريكايي بر اثر انفجار خبر دادند.
نظاميان آمريكايي روز گذشته تنها از زخمي شدن يك افسر نظامي خود بر اثر انفجاري در قندهار خبر دادند اما به نظر مي‌رسد كه گزارش شاهدان عيني مبني بر كشته شدن 2 نظامي آمريكا بر اساس واقعيت بوده است.
قندهار، زادگاه طالبان است كه 2 جناح درگير تلاش مي‌كنند سلطه خود را بر اين شهر حفظ كنند.
نظاميان آمريكايي عمليات 18 ماهه اي را در اين ولايت راه اندازي كردند كه ميزان خسارات ناشي از اين علميات، بر اساس بررسي مقامات دولتي افغانستان، بيش از 100 ميليون دلار بوده است.
اين ولايت پس از 18 ماه عمليات، نه تنها شاهد امنيت و ثبات نيست، بلكه در هفته‌هاي اخير حمله طالبان به مقر فرماندهي اين ولايت بيش از 50 كشته و زخمي بر جاي گذاشت.
انتهاي پيام/م

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شعار مرگ بر آمريكا در خيابان‌هاي كراچي طنين‌انداز شد

خبرگزاري فارس: دبيركل مجلس وحدت مسلمين پاكستان در راهپيمايي حمايت از جنبش‌هاي مردمي در كشورهاي عربي گفت كه خيزش مردم در خاورميانه و آفريقاي شمالي گامي به سوي خاورميانه اسلامي است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در كراچي، مولانا "راجا ناصر عباس " دبيركل "مجلس وحدت مسلمين پاكستان " در سخنراني خود گفت: خيزش مردم در خاورميانه و آفريقاي شمالي قدمي به سوي خاورميانه مسلمان است.
وي در اين راهپيمايي ضمن ابراز همبستگي كامل با قيام‌هاي مردمي در ليبي، يمن، بحرين، مصر، تونس، كشمير و ديگر نقاط جهان، نسل كشي معترضان دولتي در كشورهاي ليبي، يمن و بحرين را محكوم كرد.
ناصر عباس همچنين با محكوم كردن توطئه چيني دولت‌هاي آمريكا و انگليس در كشورهاي مسلمان خاطر نشان كرد: اين دولت‌ها در تلاشند از طريق توطئه، انقلاب‌هاي مردمي در كشورهاي مسلمان را به سرقت برده و مصادره كنند.
دبير كل عمومي مجلس وحدت مسلمين پاكستان در پايان تصريح كرد: روياي نيروهاي صهيونيستي و امپرياليست مبني بر وجود كشورهاي ضعيف در خاورميانه با حكمراني ماموران آنها در اين كشورها به لرزه افتاده است و گواه اين ادعا در خيابان‌هاي اين كشورها قابل مشاهده است.
صبح امروز هزاران مرد و زن و كودك پاكستاني در حمايت از خيزش‌هاي مردمي در كشورهاي ليبي، بحرين، يمن، تونس و مصر در خيابان "محمد علي جناح " شهر كراچي راهپيمايي كردند.
شركت كنندگان در اين راهپيمايي كه تحت عنوان "دفاع مسلمين " صورت گرفت، پلاكاردهايي در دست داشتند كه روي آنها شعارهايي همچون "قذافي از قدرت كنار برو "، "مرگ بر آمريكا "، "مرگ بر اسرائيل " و "مرگ بر رژيم‌هاي ديكتاتور " نوشته شده بود.
تظاهرات كنندگان خواستار پايان يافتن سركوب و اعمال خشونت عليه مردم كشورهاي ليبي، يمن و بحرين شدند.
تشكل "مجلس وحدت مسلمين كراچي " اين راهپيمايي را سازماندهي كرده بود.
جمع كثيري از روحانيون و علماي مذهبي اين كشور در اين تظاهرات شركت داشتند.
مولانا "راجا ناصر عباس جعفري " دبير كل مجلس وحدت مسلمين پاكستان، مولانا "ميرزا يوسف حسين "، "قاضي احمد نوراني صديقي " عضو حزب "جمعيت علماي پاكستان "، "نصرالله خان " از اعضاي ارشد حزب "جماعت اسلامي " پاكستان و همچنين "مولانا محمد علي حسين " از "مركز تبت " در اين مراسم سخنراني كردند.
انتهاي پيام/م

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
از سرگيري كمك مالي آمريكا به مخالفان در گرجستان

خبرگزاري فارس: يك روزنامه گرجي فاش كرد كه كمك‌هاي مالي دولت آمريكا براي به اصطلاح «توسعه دموكراسي» در گرجستان كه بعد از وقوع انقلاب رز سال 2004 قطع شده بود، از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفكس»، روزنامه «وسيا نيدلي» چاپ تفليس امروز، دوشنبه فاش كرد كه دولت آمريكا بعد از وقفه‌اي طولاني كمك‌هاي مالي خود براي توسعه دموكراسي در گرجستان را از سر خواهد گرفت و براي اين منظور هزينه‌اي معادل 67 ميليون دلار اختصاص داده است.

"ليوان بردزنيشويلي " يكي از رهبران حزب مخالف جمهوري خواهان گرجستان در گفتگو با خبرنگار اين روزنامه در تفسير اين مسئله اعلام كرد كه دولت سابق آمريكا در زمان رياست‌جمهوري "جورج بوش " بعد از وقوع «انقلاب رز» در گرجستان با اعلام اينكه در اين كشور ديگر جامعه مدني بوجود آمده است، كمك‌هاي مالي خود به روند توسعه دموكراسي در گرجستان را متوقف كرده بود، ولي ظاهرا دولت "باراك اوباما " در مواضع خويش در اين خصوص تجديد نظر كرده است.

وي گفت: بعد از سال 2004 دولت آمريكا تنها به ارائه كمك‌هاي نظامي خويش به ارتش گرجستان مشغول بود و مخالفان و فعاليت‌هاي آنها در گرجستان ديگر مورد توجه مقامات واشنگتن قرار نداشتند.

اين رهبر مخالفان افزود: اكنون دولت آمريكا در اين شيوه برخورد خود تجديد نظر كرده و قصد دارد ارائه كمك مالي خويش به رسانه‌هاي گروهي، جامعه مدني و احزاب سياسي مخالف در گرجستان را از سر بگيرد.

انتهاي پيام/ص

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در كنفرانس بين‌المللي بيروت تاكيد شد؛
كشورهاي متكي به آمريكا در "ضعف و انحلال " قرار دارند

خبرگزاري فارس: كنفرانس بين‌المللي بيروت ضمن حمايت از انقلاب‌هاي مردمي در منطقه تصريح كرد كه كشورهاي متكي به آمريكا در ضعف و انحلال قرار دارند.

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، در پي افزايش روند انقلاب‌هاي مردمي در منطقه عليه حكام مستبد كشورهاي عربي، كنفرانس‌هاي ملي عربي و اسلامي و كنفرانس احزاب عربي به صورت مشترك براي حمايت از انقلاب‌هاي مردمي عربي با حضور بيش از 350 شخصيت از نقاط مختلف جهان عرب تشكيل جلسه داد.

"عبدالعزيز السيد " دبيركل كنفرانس احزاب عربي ايده اختلاف ميان نسل‌ها را رد كرده و جوانان را صاحبان اين انقلاب و رهبران آن دانست و گفت: ما با تجربه‌اي كه داريم، خود را در خدمت آنها قرار مي‌دهيم و هر آنچه كه مي‌خواهند در اختيار آنها مي‌گذاريم.

وي ادامه داد كه حضور جوانان عرب در اين انقلاب‌ها نشان داد كه اين انقلاب‌ها جزو امت عربي واحد با اهداف و سرنوشت واحد هستند.

"ليث شبيلات " معارض اردني با اشاره به اينكه به جوانان اميدوار و از نسل خود كه همواره شبه راه حل‌ها و معامله‌ها را انتخاب مي‌كنند، نگران است، گفت كه اين نسل حيات را با تحقق وحدت به ميان امت بازگرداند.

"منير شفيق " هماهنگ كننده كنفرانس ملي اسلامي نيز تصريح كرد كه هر كشوري كه روي آمريكا حساب باز كرده باشد، در حالت خفت و ضعف و انحلال قرار دارد.

وي بر ضرورت ادامه انقلاب تا تحقق كامل اهداف خود تاكيد كرده و ابراز داشت كه موازنه قدرت‌هاي بين‌المللي و منطقه‌اي در حال حاضر اجازه تثبيت اين انقلاب‌ها را در جهان عرب مي‌دهد.

وي از نيروهاي مقاومت و انقلابي‌ها و كشورهاي بازدارنده خواست تا حمله به مواضع دشمنان را دنبال كنند.

"ماهر الطاهر " مسئول خارجي جبهه ملي آزاديبخش فلسطين نيز نتايج اين انقلاب را مثبت و تاريخي خواند و تصريح كرد كه اين انقلاب‌ها نتايج مستقيم و عميقي بر روي آرمان فلسطين كه آرمان صرفا عربي است، خواهد داشت.

"اسامه حمدان " مسئول روابط خارجي حماس نيز در اين كنفرانس تصريح كرد كه مسئوليت همه در قبال اين انقلاب‌ها تلاش براي حمايت از آن در مقابل دخالت‌هاي خارجي و از بين بردن توطئه‌هاي آنها و جلوگيري از به سرقت رفتن انقلاب و تكميل روند آن تا رسيدن به اهداف مطلوب است.

وي ابراز داشت كه زمان آن رسيده كه فلسطين به پروژه اصلي و اصيل ملي در جهان عرب و به صف مقاومت در منطقه بپيوندد و از صف مذاكرات جدا شود.

حمدان به گذرگاه رفح در مرز نوار غزه و مصر اشاره و تصريح كرد كه اين گذرگاه همچنان بسته است و باز شدن موقت آن به معني باز شدن دائمي نيست، همان طور كه ورود و خروج برخي افراد نيز به معني پايان محاصره غزه نيست.

اين مقام حماس ادامه داد كه تعدادي از عناصر جنبش‌هاي جهاد اسلامي و حماس نيز همچنان در زندان‌هاي مصر حضور دارند و با وجود پيروزي انقلاب در اين كشور همچنان تحت شديدترين شكنجه‌ها قرار مي‌گيرند.

انتهاي پيام/++

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تعهد 10 ساله عدم فعاليت سياسي نوازشريف پايان يافت

خبرگزاري فارس: "ميان محمد نوازشريف " رهبر حزب مسلم ليگ شاخه نواز با ارسال نامه‌اي خطاب به پادشاه سعودي، از پايان يافتن تعهد وي مبني بر عدم فعاليت سياسي براي مدت 10 سال، خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در اسلام‌آباد، به دنبال اتمام قراردادي مبني بر عدم شركت در فعاليت‌هاي سياسي پاكستان براي 10 سال، ميان محمد نوازشريف رهبر حزب مسلم ليگ نواز طي نامه‌اي به پادشاه عربستان وي را از ورود خود به فعاليت‌هاي سياسي مطلع كرد.
نوازشريف در نامه خود به ملك عبدالله پادشاه عربستان از پايان مدت توافقنامه‌ وي با دولت پاكستان براي دخالت نكردن در فعاليت‌هاي سياسي به مدت 10 سال خبر داد.
"شهباز شريف " سروزير ايالت پنجاب در ديدار با "ابراهيم الغدير " سفير عربستان در پاكستان اين نامه را به وي تحويل داد.
نواز شريف در نامه خود بر ورود فعالانه و مشاركت مؤثر سياسي خود در آينده تأكيد كرده است.
به دنبال كودتاي نظامي در پاكستان در سال 1999 ميلادي توسط ژنرال پرويز مشرف و زنداني شدن برادران شريف، در چارچوب توافقي كه با ميانجيگري عربستان صورت گرفت، برادران شريف بجاي مجازات توسط مشرف به تبعيد 10 ساله به جده فرستاده شدند.
وي كه متهم به پول شويي، اختلاس و اتهامات ديگري بود با وساطت سعودي‌ها از مجازات نجات يافت و با تعهدي 10ساله به دولت پادشاهي عربستان مبني بر عدم هرگونه فعاليت سياسي و حزبي به همراه خانواده و برادرش شهباز شريف عازم اين كشور شد.
البته با اين وجود شهباز شريف بدون رعايت مفاد اين قرارداد، در انتخابات سال 2008 شركت كرد و همچنين در 3 سال گذشته نيز سر وزير ايالت پنجاب بوده است.
برخي تحليلگران پاكستان معتقدند كه حزب مسلم ليگ نواز خود را براي حضور فعال در انتخابات عمومي 2013 اين كشور مهيا مي‌كند و رهبر آن نوازشريف به تكيه زدن بر كرسي رياست جمهوري اميدوار است.
انتهاي پيام/م

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اختصاصي فارس/
"ابراهيمي " رئيس جديد پارلمان افغانستان كيست؟

خبرگزاري فارس: عبدالرئوف ابراهيمي كه پس از يك ماه كشمكش و رايزني‌ها روز گذشته به‎عنوان رئيس پارلمان افغانستان انتخاب شد، از قوم ازبك است و سابقه همكاري را با "حزب اسلامي حكمتيار " دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در كابل، عبدالرئوف ابراهيمي بدون كارزار انتخاباتي، رايزني‌هاي سياسي و حزبي، با به‏دست آوردن 169 رأي به عنوان رئيس پارلمان افغانستان انتخاب شد.
ابراهيمي فرزند "حاجي شيرخان "، در سال 1339 در منطقه "امام صاحب " ولايت "قندوز " متولد شد و اكنون دانشجوي دانشكده ادبيات دانشگاه كابل است.
وي در دوره قبلي پارلمان افغانستان در كميسيون امنيت داخلي پارلمان عضويت داشت.
رئيس جديد پارلمان افغانستان يكي از سران بانفوذ حزب اسلامي "گلبدين حكميتار " در شمال افغانستان بود و در جنگ عليه شوروي سابق، رهبري مجاهدان حزب اسلامي ولايت قندوز را به‏عهده داشت.
خانواده ابراهيمي از خانواده‌هاي تحصيل‏كرده و سرشناس منطقه امام صاحب قندوز به شمار مي‌روند.
ابراهيمي داراي چهار پسر و هفت دختر است.
وي بارها به عنوان ميانجي منازعه "عبدالرشيد دوستم " و "اكبرباي "، 2 تن از سران بانفوذ ازبك در شمال افغانستان ايفاي نقش كرده است.
با درنظرداشت تعلقات حزبي رئيس جديد پارلمان افغانستان در گذشته، روشن نيست كه آيا انتخاب ابراهيمي به عنوان رئيس پارلمان، بدون در نظر گرفتن سوابق فعاليت‌هاي وي انجام شده و يا پيوند حزبي ابراهيمي در انتخاب او به عنوان رئيس پارلمان نقش داشته است.

"محي الدين مهدي " يكي از اعضاي پارلمان افغانستان معتقد است كه انتخاب ابراهيمي به عنوان رئيس پارلمان گامي به سوي تمركززدايي و توزيع قدرت در افغانستان است.
مهدي تصريح كرد: انتخاب ابراهيمي به رياست پارلمان افغانستان، به عنوان نماينده قوم كوچك ازبك كه تاكنون در دولت افغانستان براي اين قوم جايگاهي در نظر گرفته نشده بود، نوعي سنت‌شكني و گامي مثبت در جهت توزيع قدرت و شايسته سالاري است.
وي افزود: ابراهيمي با رأي مستقيم پارلمان افغانستان به رياست اين نهاد قانونگذاري انتخاب شده و تعلقات وي به حزب اسلامي نقشي در اين كار نداشته است.
مهدي خاطرنشان كرد: ابراهيمي در دوران جهاد و مقاومت يكي از فرماندهان جهادي عليه سيطره طالبان در شمال افغانستان بود، در حالي كه حزب اسلامي از طالبان حمايت مي‌كرد.
عضو پارلمان افغانستان افزود: اكنون رئيس جمهور از قوم پشتون، معاون اول از قوم تاجيك، معاون دوم از قوم هزاره و رياست پارلمان نيز به اقليت ازبك تعلق گرفته است و اين شبيه همان چيزي است كه امروز در "لبنان " شاهد آن هستيم.

"صالح محمد سلجوقي " يكي از اعضاي كميسيوني كه براي تعيين رئيس پارلمان تشكيل شده بود، گفت: جوّ پارلمان در روزهاي اخير به‎گونه‎اي بود كه اعضاي پارلمان افغانستان را وادار كرد به‏طور عجولانه و غيرمنتظره تصميم بگيرند.
وي افزود: تقابل قومي كه ميان اقوام بزرگ به وجود آمد، اين فرصت را براي برادران ازبك مساعد ساخت تا به رياست پارلمان افغانستان دست يابند.
سلجوقي كه ابراهيمي را به خوبي مي‌شناسد، در مورد سوابق سياسي و موضع‎گيري‌هاي وي گفت: سوابق سياسي ابراهيمي روشن نيست، اما اميدوارم وي در راه تعالي حركت‌هاي مدني، تقويت سازمان‌ها و نهادهاي سياسي دموكراتيك و همبستگي و برادري فعاليت كند.
وي تصريح كرد: بايد منتظر ماند كه آيا ابراهيمي بر اساس تعلقات حزبي گذشته خود موضع‌گيري مي‌كند يا اينكه موضعي روشن مطابق با نيازهاي زمان اتخاذ مي‌كند.
سلجوقي تاكيد كرد كه دولت افغانستان در انتخاب ابراهيمي به عنوان رئيس پارلمان افغانستان نقشي نداشته است.
منشي سابق پارلمان افغانستان در مورد گرايش و تمايل ابراهيمي به دولت افغانستان گفت: ابراهيمي در گذشته سياستي را كه باعث تغيير نظر پارلمان شده باشد، اتخاذ نكرده بود.
وي ابراهيمي را شخصي آرام، باحوصله و با رفتارهاي پسنديده توصيف كرد.

"سيد مسعود " استاد دانشگاه كابل معتقد است، همان گونه كه تمام برنامه‌هاي سياسي افغانستان توسط كشورهاي خارجي اتخاذ مي‌شود، در انتخاب ابراهيمي به عنوان رئيس پارلمان نيز دست‌هاي سياسي دخالت داشته اند.
وي در مورد اينكه رئيس جديد پارلمان مي‌تواند نقش موثري به‎خصوص در مذاكره با طالبان و حزب اسلامي حكمتيار ايفا كند، گفت: زود است تا در اين مورد قضاوت كرد و بايد منتظر بود تا گذشت زمان به اين پرسش پاسخ دهد.

ابراهيمي پس از انتخابش به عنوان رئيس پارلمان افغانستان اعلام كرد كه از دولت افغانستان و طرح‌هاي آن حمايت مي‌كند.
با در نظر گرفتن تركيب قومي و سياسي پارلمان افغانستان، مشكل به نظر مي‌رسد كه ابراهيمي بتواند نقش موثري در جهت‌دهي و تصميمات سياسي پارلمان ايفا كند، زيرا دوره اول پارلمان افغانستان نشان داد كه نمايندگان همواره بر اساس تعلقات شخصي و قومي تصميم مي‌گيرند تا بر اساس راهبرد مشخصي كه از سوي رئيس پارلمان انتخاب مي‌شود.

انتهاي پيام/ق*

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
موشك‌هاي ضدكشتي ياخونت، اسرائيل را نگران كرد

خبرگزاري فارس: وزارت جنگ رژيم صهيونيستي در بيانيه‌اي از فروش موشك‌هاي ياخونت روسيه به سوريه ابراز نگراني كرد.

به گزارش فارس، وزارت جنگ رژيم صهيونيستي نگراني شديد خود را از فروش موشك‌هاي "ياخونت " روسيه به سوريه كه از متحدان ايران و حزب‌الله لبنان به شمار مي‌رود، اعلام كرد.

وزارت جنگ رژيم صهيونيستي در اين بيانيه ادعا كرده است كه ممكن است اين موشك‌ها در آينده به دست حزب‌الله برسد و اين امر سبب نگراني تل‌آويو شده است.

روزنامه صهيونيستي جروزالم پست با اعلام اين خبر به نقل از بيانيه وزارت جنگ اين رژيم نوشت: قرارداده فروش موشك‌هاي روسيه به سوريه كه دو سال پيش امضا شده بود، بر خلاف درخواست‌هاي اسرائيل در اين خصوص، اكنون در مرحله اجرايي قرار دارد.

در اين بيانيه آمده است: موشك‌هاي روسي [ياخونت] سلاحي خطرناك است كه ممكن است به دست حزب‌الله بيفتد.

روز شنبه خبرگزاري‌هاي روسيه به نقل از "آناتولي سريدوكوف " وزير دفاع روسيه اعلام كردند كه مسكو قصد دارد موشك‌هاي ياخونت را بزودي به سوريه تحويل بدهد.

موشك ياخونت از انواع موشكهاي ضد كشتي ساخت اتحاد جماهير شوروي است . اولين نسل از موشكهاي ضد كشتي كروز كه قابليت هدايت توسط رادار را داشتند در سال 1957 با نام p-5 شليك شد.

به گزارش سايت ميليتاري، موشك ياخونت موشكي ضد كشتي است كه جزء موشك‌هاي نسل چهارم در اين رده از موشك‌ها قرار مي‌گيرد. اين موشك داراي 3 فاز پرتابي است كه در همه فازها داراي سرعت سوپرسونيك است و به علت هدف گيري خودكار ، نيازي نيست تا لزوما هدف گيري كاملي قبل از شليك انجام شود و اصطلاحا موشك موشك داراي سيستم " بزن و فراموش كن " ( fire & forget ) است.

موشك داراي 3 فاز است؛ در فاز اول موشك شليك مي‌شود و تا ارتفاع معيني اوج مي‌گيرد، سپس بسرعت با فعاليت رادار خود، از ارتفاع خود مي‌كاهد و در فاز پاياني در ارتفاعي معادل 5 متر از سطح دريا به سوي هدف مي‌رود. در هر سه مرحله، موشك داراي سرعت مافوق صوتي در حدود 2 تا 2.5 ماخ است.

موشك به دليل رادار قدرتمندي كه دارد مي‌تواند از همان فاز دوم هدف را شناسايي كند و به سوي آن پيش برود. در رادار سر موشك سيستم كامپيوتري قرار داده شده تا موشك بين هدف اصلي و اشباه كه به وسيله سيست‌مهاي جنگ الكترونيك كشتي ايجاد مي‌شود، تمايز قايل ‌شود و به سوي هدف اصلي پيش برود.

از مشخصات خوب اين موشك اين است كه مي‌تواند در انواع شناورهاي سنگين و حتي ناوچه‌هاي سبك نيز براحتي نصب و شليك شود.

انتهاي پيام/.++

اخبارمرتبط :
  تحويل موشك‌هاي ضدكشتي ياخونت روسيه به سوريه 
89/12/07 - 16:20
دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تظاهرات يمني‌هاي مقيم كانادا مقابل پارلمان اين كشور

خبرگزاري فارس: شماري از يمني‌هاي مقيم كانادا در حمايت از مردم خود در برابر دولت يمن، تظاهرات و در مقابل ساختمان پارلمان كانادا تجمع كردند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري صدي‌عدن، ده‌ها نفر از مردم يمن مقيم كانادا روز گذشته در مقابل مقر پارلمان كانادا تجمع كردند و عليه دولت كنوني يمن شعار دادند.

به گزارش صدي‌عدن، تظاهرات ده‌ها نفري يمني‌هاي مقيم كانادا اين تظاهرات را در همبستگي با مردم هموطن خود برگزار كردند و به كشتار برنامه‌ريزي شده و جمعي مردم كشور خود به دست نيروهاي رژيم يمن و در راس آن "علي عبدالله صالح " رئيس جمهوري اين كشور بشدت اعتراض كردند.

تظاهرات كنندگان در اوتاوا پايتخت كانادا، تصريح كردند كه علي عبدالله صالح ديكتاتور است و به همراه هم‌دستان خود از جنايتكاراني هستند كه بايد محاكمه‌ شوند.

تجمع‌كنندگان يمني از جنوب كشور يمن بودند كه در اين تجمع خواستار اتحاد با برادران خود در شمال يمن براي سرنگون كردن رژيم علي عبدالله صالح شدند.

در همين خصوص «محمد عبدالسلام» سخنگوي گروه الحوثي‎ يمن، با مثبت ارزيابي كردن استعفاي برخي از اعضاي حزب حاكم يمن در راستاي تحقق‌بخشيدن به خواسته‎هاي مردم، تأكيد كرد كه تظاهرات مردم تا سرنگوني رژيم مستبد علي عبدالله صالح ادامه خواهد يافت.

انتهاي پيام/.

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
چين براي مقابله با افزايش قيمت‌ها رشد اقتصادي خود را كاهش مي‌دهد

خبرگزاري فارس: چين با نگراني در خصوص گسترش نارضايتي‌هاي عمومي در نظر دارد تا رشد اقتصادي خود را كاهش دهد.

به گزارش فارس به نقل از بي‌بي‌سي، "ون جيابائو " نخست‌وزير چين گفت كه براي مقابله با افزايش قيمت‌ها رشد اقتصادي برنامه‌ريزي شده اين كشور يك درصد كاهش مي‌يابد.

بر اساس اين گزارش، با توجه به اينكه دولت چين ميزان رشد اقتصادي را 8 درصد تعيين كرده بود. نخست‌وزير چين در نشست پرسش و پاسخ اينترنتي گفت كه رشد اقتصادي چين بايد پايدار باشد.

آمار رسمي تورم چين را حدود 5 درصد اعلام كرده است، اين در حالي است كه بهاي غذا تا حدود 10 درصد افزايش يافته است كه موجب نارضايتي عمومي شده است.

پايين آوردن ميزان رشد بيشتر جنبه نمادين دارد. طي شش سال گذشته ميزان واقعي رشد اقتصادي از نرخ 8 درصدي تعيين شده بالاتر بوده است.

رشد اقتصادي چين در سال گذشته به 10.3 درصد رسيد كه از همه كشورهاي جهان بيشتر بود. اما اين رشد خارق‌العاده با خود افزايش بهاي غذا و مسكن به همراه آورده كه به گفته نخست‌وزير چين زندگي مردم و حتي ثبات اجتماعي را به خطر انداخته است.

ون‌جيابائو گفت كه اين تغيير نرخ موجب افزايش "كيفيت " رشد اقتصادي خواهد شد. وي تصديق كرد كه تاثيرات محيط زيستي نيز يكي ديگر از علل اين تصميم بوده است.

نخست وزير چين گفت كه بيش از اين نبايد محيط زيست را "فداي " رشد سريع كرد. وي افزود تشديد فشار بر محيط زيست و منابع طبيعي در دراز مدت موجب ناپايداري رشد اقتصادي مي‌شود.

ون جيابائو با اشاره به بركناري "ليو ژيجون "، وزير راه‌آهن چين كه هم اكنون تحت تعقيب قضايي است، گفت پكن مصمم به مبارزه با فساد است.

به گفته خبرنگاران اين اظهارات نشان مي‌دهد كه رهبري چين نگران نارضايتي‌هاي عمومي از افزايش بهاي كالاها است. گروهي از معترضان اخيرا در يك پيام اينترنتي از مردم خواستند هر يكشنبه بعد از ظهر دست به تظاهرات آرام بزنند.

مقام‌هاي چيني در واكنش صدها نيروي پليس را در مراكز شهري پكن و شانگهاي مستقر كردند. در شانگهاي از خودروهاي ويژه تميز كردن خيابان براي جلوگيري از تجمع عابران استفاده شد و به خبرنگاران اجازه داده نشد عكسبرداري كنند.

در پكن منطقه تعيين شده براي تجمع معترضين بسته شد و همچنين تيمي از خبرنگاران بي‌بي‌سي كه در صدد فيلمبرداري از پليس در حين كنار زدن مردم بود براي مدت كوتاهي بازداشت شدند.

انتهاي پيام/ص

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
طرفداران ديكتاتور ليبي با نشان سبز تظاهرات كردند

خبرگزاري فارس: شمار اندكي از طرفداران ديكتاتور ليبي با در دست داشتن پارچه‌هاي سبز و تحت حمايت نيروهاي امنيتي طي تجمعاتي در اطراف شهر الزاويه از ديكتاتور ليبي حمايت كردند.

به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه‌هاي تلويزيوني، در حالي كه بيشتر شهرهاي غرب و شرق ليبي از جمله الزاويه، مصراته، بنغازي، طبرق، درنا و... و حتي مناطقي از طرابلس پايتخت اين كشور بحران زده به دست انقلابيون 17 فوريه افتاده و قريب به اتفاق مسئولان لشكري و كشوري رژيم قذافي به انتفاضه مردمي پيوسته‌اند، روز گذشته شماري از طرفداران ديكتاتور ليبي با در دست داشتن پارچه‌هاي سبز و تحت حمايت نيروهاي امنيتي طي تجمعاتي در اطراف شهر الزاويه از ديكتاتور ليبي حمايت كردند.

بر اساس تصاوير دريافتي ده‌ها تن از طرفداران رژيم حاكم ليبي در حالي كه پارچه‌هاي سبز بر سر داشته و لباس‌‌هاي سبز بر تن كودكان خود كرده‌اند شعار "روح و جانم فداي قذافي " سر دادند.

طرفداران قذافي در حالي بيرون شهر الزاويه كه به دست تظاهرات كنندگان افتاده است، تجمع كردند كه به هنگام روئيت دوربين‌هاي فيلم برداري از ترس شناسايي آنها توسط مردم صورت‌هاي خود را با پارچه‌هاي سبز مي‌پوشاندند.

پيش ازاين "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي در يك سخنراني طولاني كه اكثر شبكه‌هاي خبري به طور مستقيم آن را پخش كردند، گفت كه تظاهرات‌كنندگان دسته‌اي موش، معتاد و مزدور هستند و از طرفداران خود خواسته بود كه با نشان سبز به تظاهرات بپردازند.

انتهاي پيام/++

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نشست "ايران و آمريكا در ميان انقلاب‌هاي اعراب " در نيويورك برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: كميته دوستي ايرانيان و آمريكايي‌ها به زودي نشستي را با محور تحولات خاورميانه و بررسي نقش آمريكا و ايران در اين تحولات در نيويورك برگزار مي‌كند.

به گزارش فارس، كميته دوستي ايرانيان و آمريكايي‌ها در نظر دارد تا در تاريخ 12 ماه مارس (21 اسفندماه) نشستي را تحت عنوان "ايران و آمريكا در ميان انقلاب‌هاي اعراب " برگزار كند.

بنا بر اين گزارش، اين نشست 21 اسفندماه ساعت 7 تا 9 بعدازظهر به وقت آمريكا در كليساي "گريس اند سنت پاول " در نيويورك برگزار مي‌شود.

در اين نشست قرار است ارتباط تحولات اخير در خاورميانه و شمال آفريقا و انقلاب ايران و همچنين نقشي را كه آمريكا در اين ميان ايفا مي‌كند، مورد بررسي قرار دهد.

"كاوه اسفندياري " تحليلگر سياسي و مشاور سابق سازمان ملل، "اردشير عماني " رئيس كميته دوستي ايرانيان و آمريكايي‌ها و "سارا فلاندرز " فعال ضدجنگ و مدير مركز اقدام بين‌المللي در آمريكا از جمله سخنرانان اين نشست خواهند بود.

انتهاي پيام/ص

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بيش از 18هزار نفر تاكنون قيام مردم قطر را تاييد كردند

خبرگزاري فارس: فراخوان مخالفان قطري در شبكه اجتماعي فيس‌بوك براي برگزاري بزرگ‌ترين تظاهرات ضدودلتي در 16مارس تاكنون با تاييد بيش از 18هزار نفر همراه بوده است.

به گزارش فارس به نقل از شبكه خبري "التوافق "، فعالان قطر در شبكه‌ اجتماعي فيس‌بوك در فراخواني از مردم خواسته‌اند 16مارس براي سرنگوني "شيخ حمد بن خليفه آل ثاني " هم پيمان نزديك آمريكا در منطقه، به خيابانها بريزند.

اين صفحه شبكه اجتماعي فيس‌بوك تاكنون در تاييد فراخوان ياد شده بيش از 18هزار عضو گرفته‌اند.

در صفحه اين شبكه‌هاي اجتماعي عنوان "انقلاب آزادي 16 مارس " درج شده است و از جمله مطالبات مطرح شده در اين فراخوان برچيده شدن پايگاه نظامي آمريكا در خاك قطر و كوتاه كردن دست "موزه " همسر بانفوذ امير قطر از همه امور كشور است.

قطر از همپيمانان نزديك آمريكا در منطقه خليج فارس به شمار مي رود و داراي ذخاير عظيم گازي درجهان است و جمعيت آن كم و در حدود 350 هزار نفر بالغ مي شود.

شيخ حمد در سال 1995 ميلادي با كودتاي سفيد عليه پدرش قدرت را در قطر به دست گرفت و تميم فرزندش را در سال 2003 ميلادي به عنوان ولي‌عهد منصوب كرد.

روند اصلاح سياسي در اين كشور به علت تعويق هاي مداوم انتخابات پارلماني، با ركود مواجه است.

فعالان در فراخوان "انقلاب آزادي 16 مارس قطر " بر روي شبكه هاي اجتماعي در اينترنت خواهان اصلاحات سياسي و رفاه اجتماعي براي مردم قطر شده اند.

در اين فراخوان همچنين بر ضرورت قطع روابط قطر با رژيم صهيونيستي تاكيد شده است. رژيم اشغالگر در دوحه داراي دفتر نمايندگي تجاري است. اين دفتر در اعتراض به حمله رژيم صهيونيستي به غزه در سال 2009 ميلادي بسته شد.

در اين فراخوان روي صفحه شبكه هاي اجتماعي در اينترنت عكس "شيخ حمد بن جاسم " نخست وزير قطر درحالي كه با يك مسئول رژيم صهيونيستي دست مي دهد، منتشر شده و زير آن نوشته شده است: "چرا شبكه الجزيره اين تصاوير را پخش نمي كند "؟

گروهي ديگر از مخالفان قطري در صفحه ديگري از شبكه اجتماعي فيس بوك با عنوان "انقلاب جوانان قطر در 15 مارس " در فراخواني از مردم خواسته‌اند نيمه مارس به خيابان‌ها ريخته و بزرگ‌ترين قيام مردمي عليه رژيم را رقم زنند.

در بالاي اين صفحه كه تاكنون با تاييد بيش از هزار و 100 نفر همراه بود است نوشته شده است: زنده باد قطر شكست‌ناپذير "

انتهاي پيام/++

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:06 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
انقلاب اسلامي مصر در تحليل دوستان و دشمنان مصر؛
انقلابيون ايران اكنون خود را در آغاز انقلاب جهاني زير پرچم اسلام مي‌بينند

خبرگزاري فارس: مجله آمريكايي تايم در تحليلي از انقلاب مصر نوشت، انقلابيوني كه انقلاب اسلامي ايران را خلق كردند، اكنون خود را در آغاز انقلاب جهاني مستضعفين زير پرچم اسلام مي‌بينند، حال حكومت ايران با صداي رسا ادعا خواهد كرد كه قيام مصر، اولين انقلاب اسلامي بعد از سال 1979 است و خيزش اخوان المسلمون ثمره‌ي آن است.

به گزارش فارس، سرنگوني حسني مبارك رئيس جمهور مخلوع مصر و پيروزي انقلاب اسلامي اين كشور در مرحله اول، رخداد بسيار مهم و شگرفي است كه توجه صاحبنظران و ناظران سياسي و بلكه همه ملتهاي جهان، بويژه ملتهاي مسلمان و آزاديخواه منطقه حساس خاورميانه را به خود معطوف كرده است.

بايد توجه كرد كه يك) مصر كشوري بزرگ و با سابقه تمدني بيش از 4000 سال و يكي از پنج تمدن كهن دنيا (ايران، هندوچين، مصر، يونان و روم) است، دو) مصر علاوه بر سابقه درخشان تاريخي، به لحاظ دارا بودن شرايط خاص جغرافيايي و سوق‌الجيشي، هميشه در منطقه و جهان از اهميت خاصي برخوردار بوده است، سه) مصر به لحاظ پيشينه تمدني از سوابق فرهنگي و علمي درخشان برخوردار بوده است و به همين دليل هميشه مردم آن فرهنگ دوست و فرهيخته بوده‌اند.

اكثريت مردم مصر مسلمان و بشدت دوستدار و محب اهل بيت پيامبر(ص) هستند و وجود زيارتگاه رأس الحسين (ع) و زيارتگاه سيده زينب (س) و زيارتگاه سيده نفيسه نوه امام حسن( ع)، علاقه و عشق آنان را به خاندان رسول اكرم(ص) صد چندان كرده است، بطوريكه اظهار ارادت و علاقه مردم مصر به اهل بيت گاهي از اوقات در دنيا و در بين مسلمانان حتي به شيعيان بي‌نظير است. براي مثال، مردم مصر براي جشن ميلاد امام حسين (ع) مقام رأس الحسين را چراغاني كرده و در اطراف آن خيمه و چادرهاي فراوان به پا مي‌كنند و مردم از شهرها و روستاهاي دور دست در قالب هيئت هاي متعدد براي اظهار ارادت و شادي و كسب فيض بدانجا آمده، و به مدت 10 شبانه روز به مديحه سرايي و شعرخواني و بيان فضايل امام حسين (ع) و اهل‌بيت (ع) مي‌پردازند.

* مردم مصر مردانه با استعمار و سپس با اسرائيل مبارزه كرده‌اند

مردم مصر، دانشگاه الازهر را با سابقه‌اي بيش از هزار سال و دانشگاه‌ها و مراكز و محافل قرآني فراوان را در سابقه خود دارند كه در طول قرن‌ها نه تنها خرد و كلان آن كشور، بلكه بسياري از مسلمانان كشورهاي اسلامي را براي يادگيري و توسعه فعاليت‌هاي قرآني به خود جلب كرده است. به دليل انس مردم مصر با قرآن اكثر مردم در مساجد و محافل و مغازه ها ، مراكز تجاري، اداري، ... حتي در تاكسي‌ها به پخش صوت قرآن مبادرت مي‌ورزند.

مردم مصر بزرگاني همچون سيد قطب، سيد جمال ، عبده، عبدالناصر و امثال آنان را در دامن خود پرورده و در طول تاريخ با استعمارگران فرانسه، انگليس و در دوره عبدالناصر با اسرائيل مردانه و شجاعانه جنگيده‌اند.

* مردم مصر به انقلاب اسلامي ايران و امام علاقه جدي دارند

مردم مصر به انقلاب اسلامي ايران، به دليل صبغه و رنگ اسلامي آن و به امام خميني(ره) عشق و علاقه فراوان داشته و دارند به طوريكه پس از پيروزي انقلاب اسلامي براي اولين بار كتاب "ولايت فقيه " و كتاب "جهاد اكبر " امام خميني (ره) به وسيله انديشمند معروف مصري ،جناب دكتر حسن حنفي به عربي ترجمه و در تيراژ فراوان چاپ و منتشر گرديد.

با عنايت به آنچه گفته شد ، از سويي كشور مصر براي كشورهاي اسلامي داراي اهميت و ارزش خاصي بوده، و از سوي ديگر ، طي يكصد سال گذشته و بويژه پس از شكل گيري و تحميل رژيم منحوس صيهونيستي به منطقه و مسلمانان، آمريكا و اسرائيل به خاطر اهميت و جايگاه مصر در منطقه ، چشم طمع به آن داشته ، و پس از تلاش ها و ترفندهاي فراوان ،بلاخره توانستند افراد ضعيف النفس و ترسويي و خائني همانند انورسادات و حسني مبارك را روي كار آورده و بر مصر مسلط كنند ، و از اين طريق ضمن جداسازي اين كشور از جهان اسلام ، به اهداف استعماري و غارتگرايانه خويش دست يابند .

اكنون كه ملت مسلمان و غيور مصر با قيام و انقلاب اسلامي خود، توانسته است مزدور استكبار جهاني و صيهونيسم را كنار زده و مي‌روند كه بر سرنوشت كشور خويش مسلط شوند، اظهارنظرها و تحليل هاي دوستان و دشمنان "انقلاب اسلامي مصر " حقيقتا " هر كدام به نوبه و جاي خويش خواندني و شنيدني است.


شايان ذكر است به همان اندازه كه خواندن و شنيدن اظهارنظرها و تحليلهاي دوستان و علاقه‌مندان به " انقلاب اسلامي مصر " غرور آفرين و مسرت‌بخش، شيرين و شادي‌افزاست، به همان اندازه نيز، تحليلهاي دشمنان آن جالب‌توجه، مهم، عبرت‌آموز و بعضا " شگفت‌آور است چرا كه در اين برهه‌ي حساس و سرنوشت‌ساز، دوست و دشمن بدون تعارفات و ملاحظات جنبي، سعي دارند عقايد اصلي و مافي‌الضمير خود را بدون هرگونه روتوش و رنگ و لعاب به بيرون بريزند، و در اين ميان براي انسان‌هاي آگاه و بصير، مشاهده عصبانيت، ناراحتي، ترس ، سرآسيمگي و سردرگمي و استيصال دشمنان و همچنين اظهار شادي و مسرت ، جنب وجوش فراوان ، احساس غرور،اميد به آينده درخشان دوستان ، بسيار معنادار و قابل بررسي و مطالعه است.

در اين نوشتار سعي شده است، اظهارات دوستان و دشمنان " انقلاب اسلامي مصر " را بدون هيچ گونه تحليل و توضيح بيان شود، چرا كه عمق دوستي و دشمني آنان در بياناتشان تجلي و تبلور كافي و وافي دارد و نيازي به توضيحات اضافي نيست.
برخي از اين تحليل‌ها ارائه مي‌شود:

الف- تحليل هاي دوستان انقلاب اسلامي مصر:

* مقام معظم رهبري : انقلاب اسلامي ايران كه نظام شاهنشاهي را ساقط كرد، الگويي براي مردماني است كه تحت نظام‌هاي مشابه ديكتاتوري زندگي مي‌كنند. اتفاقات اخير در جهان عرب حركت‌هاي آزاديخواهانه اسلامي است. مردم مصر مراقب اقدامات غربي‌ها براي به انحراف كشاندن اين انقلاب باشند.

- حكومت مصر سالها خادم رژيم صهيونيستي و آمريكا بود اما با اين حال آمريكايي‌ها اولين كسي هستند كه درهاي خود را به روي حسني مبارك مي‌بندند. همچنان كه با بن علي و شاه سابق ايران چنين كردند.

- سياست‌هاي حسني مبارك در پشتيباني از آمريكا و اسرائيل عامل قيام مردم مصر شد.
- موفقيت مردم مصر در ساقط كردن نظام حسني مبارك ، پايه‌هاي رژيم صهيونيستي را متزلزل خواهد كرد.
- اتفاقات مصر و تونس كرامت را به امت اسلامي بر مي‌گرداند.
- ملت مصر خيانت سران خودش را تحمل نخواهد كرد.
- هرگاه مردم وارد صحنه شوند روند تحولات تغيير خواهد كرد و ابزارهاي متعارف سياسي و نظامي كارايي خود را از دست خواهد داد و اكنون مردم مصر وسط صحنه هستند.

* رئيس جمهور دكتر احمدي نژاد: بيداري امروز منحصر به ايران و خاورميانه و شمال آفريقا يا مصر و تونس نيست، امروز در همه جهان در آمريكاي لاتين، آفريقا، اروپا و همه جاي جهان حركت آغاز شده و توجه به توحيد و عدالت و عدالت‌گستر حقيقي روزافزون است.

* دكتر علي اكبر صالحي (وزير امور خارجه): اميد است كه موج مردم غرور آفرين در كشور مصر با ايستادگي و عزم و اراده استوار پيروزي‌هاي خود را تكميل كند و با موفقيت و سربلندي به همه خواسته‌هاي به حق خود دست يابد.

مصر بار ديگر كرامت انساني خود را بازيافت، و همزماني سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و پيروزي انقلاب مردم مصر، ياد آور تحقق كلام حكيمانه امام راحل است كه فرموده 22 بهمن از ايام الله است، قيام مردم كشورهاي تونس و مصر بر گرفته از پيام انقلاب اسلامي است و اين پيام به گوش مردم كشورهاي منطقه بويژه تونس،مصر،يمن و اردن رسيده و زمينه قيام آنها را فراهم ساخته است.

* دكتر سعيد جليلي (دبير شوراي عالي امنيت ملي): مبارك و پشتيبانان آمريكايي و اروپايي اش 30 سال دير صداي مردم مصر را شنيديد. آمريكا و اروپا بايد در برابر مردم مصر پاسخگوي 30 سال حمايت از ديكتاتور باشند.

* حجت الاسلام صديقي (خطيب جمعه تهران): صداي پاي انقلاب اسلامي ايران امروز مصر را فرا گرفته است ، و مردم مصر امروز به لطف الهي توانستند فرعون زمان را از صحنه بيرون كنند.

* سيد حسن نصرالله (دبير كل حزب الله لبنان): سقوط مبارك بر منطقه تاثير خواهد داشت چرا كه رفتن مبارك باعث يتيم شدن افراد وابسته به وي در مصر ، لبنان و فلسطين شده است. همه جهان از آنچه در مصر و تونس و منطقه روي داد شگفت زده شدند، بازنده‌ي بزرگ تحولات اخير آمريكا و اسرائيل و گروه وابسته به آمريكا در منطقه است.

- همزماني سالگرد امسال انقلاب اسلامي در 22 بهمن با انقلاب ملت مصر نشانه خوش يمني است كه سقوط نظام شاه و نظام حسني مبارك كه مهمترين و بزرگترين همپيمانان آمريكا و رژيم صهيونيستي در منطقه بوده ، در يك روز اتفاق بيفتد.
- ملت مصر با اراده خود نظام همپيمان آمريكا يعني نظام مبارك را سرنگون كردند.
- شكي در اين نيست كه آنچه در مصر روي داد كار تاريخي است. جبهه آمريكايي در منطقه پس از انقلاب مصر در حال فروپاشي است.

* بشار اسد (رئيس جمهور سوريه): حوادث تونس و مصر نتيجه فاصله گرفتن دولت از مردم بود. حوادث منطقه نشان داد كه ملت‌ها با فشارهاي خارجي مخالفند وتوانايي تغيير و اصلاح در كشور خودشان را دارند.

* عبدالباري عطوان (سردبير روزنامه القدس العربي): درس مشخصي كه از اين مطالبه ملي بزرگ كه از مدتي پيش در ميدان التحرير و پيش از آن در تونس آغاز شد . مي توان برداشت كرد ، اين است كه آمريكا به راحتي تمام ، از مزدوران خود دست مي كشد و به محض اينكه اين افراد (ديكتاتور) از طرف ملت شان طرد شوند ، آمريكا حتي از پناه دادن به آنها امتناع ورزيده و به آنها پشت مي كند . ملت هاي عربي كه مدام پيگير تغيير و تحولات اوضاع هستند. اميدوارند انقلاب با سرعت پيروز شده و به دولت عربي ديگري منتقل شود و دوره جديدي از عزت و كرامت آغاز شود.
سقوط مبارك به معني سقوط تمام برنامه هاي آمريكا و اسرائيل در منطقه است. هم اكنون هم پيمانان آمريكا گيج شده اند ، چرا كه در اين انقلاب ها ، راه حل ميانه اي وجود ندارد و هر آن امكان فرو ريختن پايه هاي لرزان تخت آنها وجود دارد. آمريكا در خاورميانه شكست خورده و هم پيمانان آن قلع و قمع شده است و هم اكنون كاخ سفيد در سردرگمي به سر مي برد.

* محمد البرادعي (دبير كل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و رئيس جمعيت ملي تغيير در مصر): 20 سال است مصر با ايران روابط ديپلماتيك ندارد، زيرا حسني مبارك ايران را با سياست‌هاي خود هماهنگ نمي‌ديد. ما در سر آغاز مرحله تغيير در داخل مصر قرار داريم و بايد اين تغيير با تغيير در سياست خارجي همراه شود. جبهه خارجي مصر هم بايد همزمان با تغيير داخل تغيير كند.

* اخوان المسلمون اردن: سقوط مبارك بايد براي بسياري از رژيم‌هاي عربي عبرت باشد. سقوط نظام سابق مصر ، نتيجه ظلم و فساد و استبداد اين رژيم به رهبري مبارك و نتيجه اصرار ملت عظيم مصر بود. دوره نظام هاي استبدادي در جهان به پايان رسيده و اكنون ملت ها بيدار شده اند و ديگر فريب سردمداران مستبد و ديكتاتور را نمي‌خورند.

* شيخ يوسف قرضاوي (رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان): روز فرار ديكتاتور (مبارك) يوم الله و پيروزي حق بر باطل است.

* اسماعيل هنيه (نخست وزير دولت منتخب فلسطين): پيروزي انقلاب مصر، نقطه‌ي آغازين تاريخ جديد خاورميانه است، و با پيروزي مردم مصر، شكست محاصره غزه نزديك است.


ب - تحليل‌هاي دشمنان انقلاب اسلامي مصر :


* جو بايدن معاون اوباما: اين لحظه - سقوط مبارك - لحظه اي محوري در تاريخ خاورميانه است.

* جان مك كين (سناتور جمهوري‌خواه آمريكا): از هرگونه انتقال قدرت در مصر بايد به نفع اخوان المسلمون خودداري شود.

* داني ايالون (معاون وزير خارجه رژيم صهيونيستي): گسترش نفوذ جمهوري اسلامي تهديدي بزرگتر از سقوط مبارك است. جمهوري اسلامي ايران از طريق كمك به حزب الله لبنان توانست در آن كشور رخنه يابد و از نفوذ بسياري برخوردار گردد. همين سياست در مورد عراق نيز عملي شد و اكنون بيم آن مي‌رود كه در مصر به آزمون گذشته شود.

* يك ژنرال بازنشسته صهيونيستي: تمام آنچه در 30 سال گذشته درباره خاورميانه فكر مي‌كرديم اشتباه از آب در آمد و فقط يادآوري آنها همانند خاطره‌اي است كه از ذهن ما مي‌گذرد. اكنون زيربناي معاهده‌ي صلح ميان اسرائيل و مصر از بين رفته است، درست مانند اين است كه كاخ‌سفيد يكباره از خواب برخيزد و ببيند كه مكزيك و كانادا فرو پاشيده است.

* شيمون پرز (رئيس رژيم صهيونيستي): نسل جديد در مصر با انقلاب خود جهان را غافلگير كرده است ما به شدت از هر گونه تغيير در دولت مصر و يا نظام انتخاباتي آن نگرانيم.

* شائول موفاز (رئيس كميته خارجه و امنيت پارلمان رژيم صهيونيستي): حوادث مصر و تونس هشدار استراتژيك براي اسرائيل است. پيش‌بيني مي‌كنم كه سال 2011 سال تغيير و تحول باشد و همه اين تحولات به طور مستقيم بر اسرائيل تاثير خواهد گذاشت .

* مارك هلر از استراتژيست‌هاي دانشكده تل‌آويو: آنچه تا ديروز حوزه منافع ما به حساب مي‌آمد، اكنون رها شده است و اين اتفاقات به هيچ وجه براي ما خوشايند نيست، چرا كه روزهاي خطرناك اسرائيل از راه رسيده و اوضاع آشفته‌تر از اين هم در پيش است.

* يك تحليلگر اسرائيلي: دود انقلاب مصر چشم اسرائيل را كور كرده است. امروز مشروعيت و اعتبار اسرائيل از هر زمان ديگري بيشتر زير سوال رفته است و بعد از قيام‌هاي مردمي در منطقه نوبت اسرائيل است با خيزش‌هاي مردمي فرو پاشيده شود و ديگر اثري از اسرائيل نماند.
اسرائيل در آينده نزديك با طوفاني مواجه خواهد شد كه به راحتي نمي‌توند از كنار آن بگذرد و بدون شك گرفتار آن خواهد شد.

* فردريك توبن، انديشمند برجسته آلماني: قيام كنوني خاورميانه، اسلامي است، چرا كه كاهش نفوذ آمريكا در منطقه مي‌تواند ضربه مهلكي به سياست خارجي آمريكا وارد كند . اسرائيل ، نفت و پايگاههاي نظامي سه مورد از مهمترين منافع آمريكا در منطقه به حساب مي‌آيد كه با بروز حوادث اخير خاورميانه در خطر قرار گرفته اند.

قيام هاي مردمي در جهان عرب مسلما " نقطه عطفي در تاريخ روابط بين الملل به حساب خواهد آمد و مردم آزاديخواه كشورهاي عربي عصر جديدي را در جهان عرب ايجاد خواهند كرد .ديگر دولت هاي ديكتاتور و سرسپرده به غرب نمي توانند در برابر جنبش هاي مردمي بايستند. قطعا " در آينده نظم جديد خاورميانه شكل خواهد گرفت.

* مجله آمريكايي تايم: دولت اوباما و تيم مشاوران سياست خارجي‌اش در موضوع انتقال قدرت در مصر با دوچالش اساسي دست به گريبان است. چالش نخست اينكه از سطح حمايت خود از دولت مصر بكاهد و چالش دوم كه اوباما با آن مواجه است و بسيار دشوارتر به نظر مي‌رسد واشنگتن آشكارا خواستار انتقال دولت به حكومت جديدي است كه تاكنون مصر شاهد آن نبوده است.

* نشريه آمريكايي نيوزويك: اوباما بازنده قطعي تحولات مصر است. فارغ از اينكه پس از مبارك چه كسي روي كار بيايد. اتخاذ سياست دوگانه دولت آمريكا در قبال انقلاب‌هاي اخير در جهان عرب، شكست سياست خارجي واشنگتن را در پي داشته و دليل آن خلا استراتژي منسجم در اين منطقه بحران زده است.
سر انجام هر كس در قاهره پيروز شود ، قطعا " اوباما پيروز ميدان نخواهد بود. از ديگر سو اسرائيل و عربستان سعودي، دو متحد اصلي واشنگتن در منطقه نيز از سياست هاي واشنگتن منزجر شدند عربستان سعودي كه از تجلي انقلاب بيم دارد، از اينكه واشنگتن نتوانست قاطعانه از مبارك حمايت كند، ناراحت شده است و اسرائيل نيز از سردرگمي آمريكا طي تحولات مصر ناراضي به نظر مي رسد. آنچه تمام كارشناسان مسائل امنيتي در مورد آن اتفاق نظر دارند، شكست سياست خارجي آمريكا است. اين شكست حاصل بدشانسي آمريكا نيست بلكه اين اتفاق پيامد قابل پيش بيني خلا استراتژي منسجم در دولت اوباما است.

* گابي اشكنازي ( رئيس ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي): اين -تحولات مصر- استثنايي‌ترين و غم‌انگيزترين دوره براي اسرائيل است.

* راجر هاردي (كارشناس موسسه وودرو ويلسون واشنگتن): چه قدر در اشتباه بوديم. وقتي ناآرامي‌ها در تونس شروع شد، بيشتر كارشناسان از جمله خود من مي‌گفتم زين العابدين بن علي، مرد قدرتمند تونس كه سالها زمام امور اين كشور را در دست داشته، اين ناآرامي ها را سركوب مي‌كند و مي‌ماند.

وقتي او به طور ناگهاني فرار كرد و نا آرامي‌ها به مصر كشيد، بيشتر كارشناسان از جمله خود من گفتم مصر تونس نيست و حسني مبارك قدرتمند كه سال‌ها بر مصر حكمراني كرده، نا آرامي‌ها را سركوب مي‌كند و مي‌ماند. وقايع چند هفته اخير، با همه پيش‌بيني‌ها و انتظارات در تناقض بود و باعث شد حتي كار آزموده‌ترين ناظران هم در پيش‌بيني اينكه منطقه به كجا مي‌رود، ناتوان باشند.

برخورد دولت اوباما در بحران مصر، نامناسب بود و اتحاديه اروپا هم خيلي بهتر از امريكا عمل نكرد، اما حتي اگر غربي‌ها در اين مورد با اعتماد به نفس و محكم هم واكنش نشان مي دادند، مسئله اساسي و بنيادين همچنان به قوت خود باقي مي‌ماند. از چند دهه قبل، ثبات در اين منطقه براي غرب اولويت اصلي بوده و بيش از دموكراسي و حقوق بشر اهميت داشته است. يك درس دردناك براي قدرت هاي غربي اين است كه نفوذشان حتي بر كشورهايي كه كمك مالي بزرگ به آنها مي‌كند، تا چه حد ناچيز است. پول، عشق و محبت ايجاد نمي‌كند و زماني كه هوا پس است نمي‌توان با آن يك متحد نزديك را از خشم مردم نجات داد.

* روزنامه يديعوت آحارونوت (صهيونيستي): نگراني‌هاي ارتش اسرائيل از احتمال گشوده شدن جبهه اي جديد عليه اسرائيل از ناحيه مصر، بسيار جدي است و براي همين است كه ارتش اسرائيل، احتمال ارايش نظامي و تقويت توان خود را عميقا بررسي مي كند.

* روزنامه فرانسوي لوفيگارو : رئيس ستاد ارتش مصر كه به نظاميان آمريكايي نزديك است، ابزاري براي كاخ سفيد محسوب مي‌شود.

* شبكه خبري(C.N. N) در تحليلي از وضع خاورميانه: انقلاب مصر مردم عادي جهان عرب را متحول كرده است. هنوز معلوم نيست كه بعد از تونس و مصر نوبت كدام كشور عربي است كه شاهد انقلاب باشد. مردم برخي كشورهاي عربي احساس مي كند كه بايد قيام كنند، ولي پذيرش اين واقعيت، براي رهبرانشان سخت است، آنها نگران سرايت وقايع مصر به كشورهاي خود هستند.

* شبكه پنج فرانسه: در بيشتر كشورهاي عربي نظام ديكتاتوري حاكم است و فساد مالي، بيكاري و فقر در اين كشورها بيداد مي كند و به همين دليل، در هر لحظه ممكن است با اعتراضات مردمي مواجه شوند. پس از تونس و مصر اكنون نوبت اردن است كه با خيزش مردمي مواجه شود. در اين كشور شش ميليون نفري، عبدالله دوم 12 سال است كه قدرت را در دست دارد. شادي مردم در پايتخت اردن (امان) براي فرار مبارك، نشان مي‌دهد كه مردم اين كشور نيز چقدر مشتاق پايان يافتن نظام ديكتاتوري پادشاهي در كشورشان هستند.

* مجله صهيونيستي-آلماني اشپيگل: رژيم مصر دشمني عميقي با ايران داشت و به همين دليل حسني مبارك منفور بسياري از ايراني‌ها است. اكنون ايراني‌ها با مبارك تسويه حساب مي‌كنند و به دشمن قسم خورده خود ضربه مي‌زنند.

* مجله آمريكايي تايم: سقوط مبارك انگيزه مضاعف براي برگزاري جشن پيروزي انقلاب اسلامي ايران است، چرا كه رژيم مصر كليدي‌ترين متحد آمريكا در جنگ سرد عليه ايران بود. انقلابيوني كه انقلاب اسلامي ايران را در سال 1979 خلق كردند، اكنون خود را در آغاز انقلاب جهاني مستضعفين در زير پرچم اسلام مي‌بينند؛ حال حكومت ايران با صداي رسا اين ادعا را مطرح خواهد كرد كه قيام مردم مصر، اولين انقلاب اسلامي بعد از سال 1979 است و خيزش اخوان المسلمون ثمره‌ي آن است.

* روزنامه آلماني دي‌سايت: تفسير رهبر ايران از تحولات خاورميانه منطقي است، مصر پس از اين هر چه بيشتر، از اسرائيل دور خواهد شد و به حكومت مذهبي ايران نزديك مي‌شود. حكومت اسلامي ايران در جمع دولت‌هاي مذهبي احساس امنيت بيشتري مي‌كند زيرا در تمام منطقه نظمي نوين شكل مي‌گيرد كه تاريخي است در حالي كه ضعف ابرقدرت آمريكا همچنان ادامه دارد. روز از نو روزي از نو.

* زود دويچه سايتونگ: شاه و مقامات عربستان نگران خلأ قدرت در منطقه به نفع ايران هستند، آنها نگرانند كه بدون مبارك، جلوگيري از گسترش نفوذ ايران شيعه در منطقه بسيار سخت‌تر مي‌شود. مصر بدون مبارك از جبهه ضد ايراني خارج خواهد شد و اين جبهه بيشتر به ضعف خواهد گراييد. كابوس انقلاب اسلامي ايران اكنون براي سران سعودي زنده شده است.

* داني ايالون (معاون وزير خارجه رژيم صهيونيستي): بزرگترين تهديد، نه تحولات مصر و تونس، كه حكومت توطئه‌گر و فتنه‌گر ايران است. كشوري كه به كمك همدستان منطقه‌اي، هدف‌هاي خود را پيش مي‌برد. نبايد بگذاريم ايران از بي‌ثباتي‌هاي پديد آمده براي پيشبرد اهدافش استفاده كند. ما بايد اين فرصت را بسوزانيم.

* جاناتان اسپاير (كارشناس مركز مطالعات جهاني در هرتصلياي اسرائيل) : هسته‌ مركزي ماجراهاي خاورميانه جاي ديگري است، اكنون به طور پيوسته كشورهاي منطقه به منظومه ايران مي‌پيوندند، ايران به كمك سوريه جبهه‌اي از متحدان را به راه انداخته كه حزب الله لبنان و گروه‌هاي اسلامگرا در عراق و حماس در فلسطين را شامل مي شود. حتي تركيه و قطر هم به منظومه ايران پيوسته‌اند. اين حلقه اتحاد بسيار بد و نامطلوب است .

* روزنامه وال استريت ژورنال: ايران و حزب‌الله لبنان رقباي سنتي حسني مبارك و آمريكا و اسرائيل در غرب خاورميانه هستند. ايران تحولات مصر را بيداري اسلامي مي‌داند و سيد حسن نصر الله در پيامي تلويزيوني گفت مقاومت و راهپيمايي مردم مصر جدا از مقاومت حزب‌الله در جنگ 33 روزه با اسرائيل نيست و كاش مي‌توانستم در كنار مردم مسلمان مصر باشم و حتي خون خود را فدا كنم.

* تحليلگر دويچه وله آلمان: اين خطر هست كه جهت آينده رژيم مصر به سمت اسلام گرايي برود، در كوتاه مدت نيروهاي سكولار وزن لازم را ندارند كه جهت تحولات را تغيير دهند. با اين حال آنها مي‌توانند در يك دوران انتقالي خود را سازمان دهند و سعي كنند وزنه را هر چقدر كه مي‌شود به نفع خود عوض كنند راه ديگري وجود ندارد. يعني واقعا بجز اين، هيچ چشم انداز ديگري وجود ندارد و اين راه سر بالايي است كه نيروهاي سكولار بايد طي كنند. كار يك شب و دو شب هم نيست و در مصر هم محدود نمي‌شود. اين به سراسر خاورميانه و تمام كشورهاي اسلامي مربوط است. نيروهاي سكولار در تمام اين كشورها ضعيف هستند. در انقلاب 30 سال پيش ايران هم چاره‌اي جز اين وجود نداشت آن زمان، حتي نيروهاي سكولار هم براي خاطر ايدئولوژي آمريكا ستيز و عرب‌ستيز، تا اندازه زيادي از لحاظ روحيه و اخلاق ، منش اسلامي داشتند.


علي جوادي - مدرس دانشگاه

انتهاي پيام/.++

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:06 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وزير خارجه سابق پاكستان:
پاكستان بايد كشكول گدايي خود را بشكند و روي پاي خود بايستد

خبرگزاري فارس: وزير خارجه سابق پاكستان گفت كه اين كشور بايد كشكول گدايي خود را بشكند و روي پاي خود بايستد و اين شيوه را ميراث "ذوالفقار علي بوتو " براي مردم اين كشور دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در سكهر، "شاه محمود قريشي " وزير خارجه سابق پاكستان در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهر سكهر با بيان اينكه نظرات وي درباره ريموند ديويس نظر شخصي وي نبوده و خواست عامه مردم پاكستان است، افزود: تحقيقات كاملي در اين زمينه انجام داده و با وجود اينكه تصميم‌گيري درباره ريموند ديويس با دادگاه است اما نظر وي در اين زمينه تغيير نخواهد كرد.
قريشي همچنين با اشاره به شايعات مربوط به اختلاف نظر ميان مقامات حزب مردم در رابطه با مسئله ديويس، گفت: خواهان شكاف بين اعضاي حزب مردم و آسيب‌زدن به اين حزب نيست و عدم ملاقات با آصف علي زرداري، رهبر حزب، به علت مشغله زياد رئيس جمهور بوده و به زودي با وي ملاقات خواهد كرد.
شاه محمود قريشي كه براي اداي احترام و تجديد پيمان با ذوالفقار علي بوتو و بي‌نظير بوتو به سمت منطقه "گري خدابخش " در حال حركت بود، در شهر سكهر با استقبال هواداران خود مواجه شد، كه تا گري خدابخش، محل دفن خانواده بوتو وي را همراهي كردند.
انتهاي پيام/م

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:06 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مهم‌ترين عناوين روزنامه‌هاي امروز انگليس؛
كامرون به قذافي گفت همين حالا برو

خبرگزاري فارس: رد درخواست بلر از سوي قذافي، استعفاي وزير خارجه فرانسه و حمله ديويد ميليبند به سياست‌هاي دولت كامرون از مهم‌ترين عناوين روزنامه‌هاي امروز انگليس هستند.

به گزارش فارس، مهم‌ترين عناوين روزنامه‌هاي امروز انگليس به شرح زير هستند:

گاردين:
-زاويه خط مقدم انقلاب ليبي است
-بلر از قذافي خواست از كشتن تظاهرات كنندگان دست بردارد
-ديويد ميليبند به سياست‌هاي كامرون حمله كرد
-نخست وزير دولت موقت تونس استعفا كرد
-جمعيت چين از يك ميلياردو و 340 ميليون نفر گذشت

ديلي تلگراف:
-انگليس دارايي‌هاي قذافي را مسدود كرد
-كامرون به قذافي گفت همين حالا برو

اينديپندنت:
-وزير خارجه ساركوزي استعفا كرد

تايمز:
-قذافي درخواست توني بلر براي كناره گيري از قدرت را رد كرد

فايننشال تايمز:
-وزير امور خارجه فرانسه مجبور به استعفا شد
-100 هزار نفر از ليبي و تونس فرار كرده‌اند

انتهاي پيام/ص

دوشنبه 9 اسفند 1389  7:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها