0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار قم:
باشگاه صباي قم اتاق فكر تشكيل دهد

خبرگزاري فارس: استاندار قم گفت: براي قرار گرفتن در رده‌هاي بالاي جدول و برطرف شدن برخي مشكلات در تيم فوتبال صباي قم، بايد اتاق‌هاي فكر فرهنگي، اقتصادي و فني در باشگاه صبا تشكيل شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي استانداري قم، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين موسي‌پور در جلسه هيئت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم در سخناني اظهار داشت: مديريت جديد باشگاه بايد با ايجاد تغييرات اساسي و هدفمند، ضمن تأمين منابع مالي و كاهش هزينه‌ها، نواقص موجود را برطرف ساخته و نقاط قوت را استمرار ببخشد.
وي بر ايجاد پيوند ميان باشگاه صبا با بدنه اجتماعي استان قم و جذب تماشاگران به ورزشگاه تأكيد كرد و گفت: بومي‌سازي به معناي به‌كارگيري افراد توانمند، مؤمن و متعهد در بخش‌هاي مختلف باشگاه، كادر فني و بازيكنان تيم بايد پيگيري شده و مورد توجه مسئولان امر قرار گيرد.
استاندار قم خاطرنشان كرد: تيم فوتبال صباي قم از ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي خوبي برخوردار است كه مسئولان با شكوفايي و بالفعل ساختن اين توانمندي‌ها مي‌توانند مشكلات مالي و فني تيم را برطرف ساخته و اسپانسرهاي مناسب براي تأمين درآمد و سرمايه تيم جذب كنند.
وي خواستار تلاش مضاعف مسئولان، كادر فني و بازيكنان تيم صبا براي كسب نتايج بهتر در بازي‌هاي ليگ برتر شد و گفت: انتظارها و توقعات از تيم فوتبال صباي قم بيش از وضعيت موجود بوده و با توجه به ظرفيت‌هاي فني و توانمندي بازيكنان و پشتيباني‌هاي به عمل آمده اين تيم مي‌تواند مكان بالاتري در جدول ليگ برتر داشته باشد.
حجت‌الاسلام و‌المسلمين موسي‌پور بر ضرورت تقويت برنامه‌هاي فرهنگي در تيم فوتبال صباي قم تأكيد و تصريح كرد: بايد برنامه‌هاي مشخصي براي تقويت پايه‌هاي فرهنگي و اجتماعي باشگاه صباي قم تدوين شده و گام‌هاي مثبت و مؤثري در اين زمينه برداشته شود.
وي همچنين اظهار داشت: مسئولان بايد با مديريت صحيح تماشاگران و ليدرهاي تيم فوتبال صبا، اخلاق‌مداري و فرهنگ اسلامي را در ورزشگاه‌ها نهادينه ساخته و اجازه هيچ‌گونه توهين به بازيكنان و كادر فني تيم مقابل و گروه داوري را به تماشاگرنماها ندهند.
استاندار قم در پايان خاطرنشان كرد: براي قرار گرفتن در رده‌هاي بالاي جدول و برطرف شدن برخي مشكلات در تيم فوتبال صباي قم، بايد اتاق‌هاي فكر فرهنگي، اقتصادي و فني در باشگاه صبا تشكيل شده و از وجود نيروهاي مجرب، باسابقه و دلسوز براي انجام مشاوره و ارائه راهكارها در عرصه‌هاي مختلف استفاده شود.
انتهاي پيام/ز30/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:18 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون آموزش و پرورش آمل:
مديران مدارس محور برنامه‌هاي آموزشي باشند

خبرگزاري ‌فارس: معاون آموزشي آموزش و پرورش آمل از مديران مدارس خواست محور تمام برنامه‌هاي آموزشي و تربيتي در مدارس باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از آمل، رضا فلاح ظهر امروز در همايش سرگروه‌هاي مديران راهنمايي و متوسطه استان مازندران كه در مدرسه نمونه شبانه‌روزي آموزش و پرورش آمل برگزار شد، اظهار داشت: بايد در مدارس از مديران توانمند و شايسته استفاده شود.
وي افزود: مديران مدارس به عنوان سرگروه شهرستان‌ها و مناطق بايد براي ارتقاي سطح دانش و مهارت مديران، شناسايي، جذب و نگهداري مديران توانمند تلاش كنند.
معاون آموزش و پرورش آمل با تاكيد بر اينكه اين گروه مي‌توانند به عنوان الگو و نماينده اين توانمندي‌ها را در خود ايجاد كنند، يادآور شد: آشنايي مديران با اهداف نظام آموزشي و تعليم و تربيت بايد در طي دوره‌هاي آموزشي صورت گيرد.
وي با بيان اينكه مديران بايد با اهداف كلي تحقق برنامه‌هاي آموزش و پرورش همگام باشند، گفت: طرح تجارت برتر به منظور استفاده از تجربيات مديران توانمند در قالب جشنواره‌هاي مديران اجرا مي‌شود.
فلاح با تاكيد بر اينكه سطح اطلاعات مديران مدارس بايد بسيار بالا باشد، تصريح كرد: يكي از موارد مورد انتظار از مديران رفع هرگونه مانع آموزشي و اداري براي اجراي درست وظايف و مسئوليت‌هاي محوله است.
معاون آموزش و پرورش آمل با اشاره به اينكه نظارت بر حوزه مديريت از مهم‌ترين وظايف مديران به شمار مي‌رود، گفت: اين نظارت بايد به گونه‌اي باشد كه نتايج آن در كلاس‌هاي درس نشان داده شود.
وي با اعلام اينكه مديران بايد به دنبال طرح‌ها و برنامه‌هاي جديد و عملياتي باشند، اظهار داشت: بايد برنامه‌هايي را دنبال كنيم در شرايط زماني و مكاني حاضر بتواند براي دانش‌آموزان اقناع‌كننده باشد.
اين همايش يك روزه با هدف بررسي پيرامون نحوه شكل‌گيري مجتمع‌هاي آموزشي و پرورشي، ارائه راهكارهاي برنامه پنجم توسعه در آموزش و پرورش و ارائه راهكارهاي مناسب جهت شكوفايي روحي و معنوي دانش‌آموزان برگزار شد.
انتهاي پيام/ل20/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:18 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس سازمان بازرگاني خوزستان:
امور مربوط به لنج‌ها به تعاوني لنج‌داران واگذار شد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني خوزستان از واگذاري تمام امور مربوط به لنج‌ها به تعاوني لنج‌داران توسط اداره كل بنادر و دريانوردي بندرامام خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، محمدحسين چراغي ظهر امروز در ادامه دهمين جلسه كارگروه صادرات غيرنفتي خوزستان اظهار داشت: اين اقدام در راستاي كاهش تصدي‌گري‌هاي دولت و ساماندهي لنج‌داران بندر خرمشهر انجام شده است كه براساس آن امور مربوط به عمليات لنج‌ها از جمله اسكله مجزا، اظهارنامه مالي شناورها و ترجمه اسناد توسط تعاوني لنج‌داران انجام خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به ديگر اقدامات صورت گرفته در ماه جاري گفت: دهمين نشست كميته مشترك بازرگاني ايران و كويت با امضاي تفاهم‌نامه‌اي به پايان رسيد كه در اين نشست جهادكشاورزي و بازرگاني خوزستان نقش فعالي داشتند.
چراغي به دومين نمايشگاه اختصاصي توانمندي‌هاي جمهوري اسلامي در بصره اشاره كرد و گفت: اين نمايشگاه از 29 بهمن تا پنجم اسفندماه با همكاري اتاق تعاون استان در بصره و در زميني به مساحت هزار و 600 مترمربع برپا شد كه در آن 71 شركت از سراسر استان شركت كردند.
وي از كسب موفقيت‌هاي بسيار توسط ايران در پايان برپايي اين نمايشگاه خبر داد.
رئيس سازمان بازرگاني خوزستان اظهار داشت: هفتمين دوره انتخابات اتاق بازرگاني‌ها نيز چهارم ماه جاري انجام شد كه هيئت نماينگان هر اتاق با 15 نفر عضو تعيين شدند. هيئت رئيسه اين اتاق‌ها در آينده نزديك از بين هيئت نمايندگان انتخاب مي‌شوند.
براساس اين گزارش، خوزستان داراي سه اتاق بازرگاني خرمشهر، آبادان و اهواز به صورت انحصاري در كشور است.
انتهاي پيام/ي30/ب

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:18 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرپرست اداره تربيت بدني تيران و كرون:
تحولات اساسي در ورزش تيران و كرون در حال انجام است

خبرگزاري فارس: سرپرست اداره تربيت بدني تيران و كرون گفت: ورزش تيران و كرون با تحول روبه‌رو است كه نتايج اين تحولات را در توسعه ورزش شهرستان شاهديم.

به گزارش خبرگزاري فارس از تيران و كرون، بهزاد درويشي ظهر امروز در جمع فرماندار و بخشداران شهرستان تيران و كرون به نياز ورزش در اين شهرستان و ايجاد تحولي در آن اشاره كرد و اظهار داشت: ايجاد تحول در ورزش شهرستان از برنامه‌هاي اداره تربيت بدني است كه اين تحولات در مسير انجام است.
وي با بيان اينكه ورزش شهرستان تيران و كرون با تحول روبه‌رو است، افزود: نتايج اين تحولات را در توسعه ورزش شهرستان شاهد هستيم.
سرپرست اداره تربيت بدني تيران و كرون با اشاره به ظرفيت‌هاي ورزشي و استعدادهاي اين شهرستان در زمينه ورزش بيان داشت: حمايت از ورزشكاران قهرمان از سوي مسئولان لازم و ضروري است و حمايت از اين ورزشكاران زمينه رشد آنها و ورزش شهرستان را فراهم مي‌كند.
وي ادامه داد: ورزشكاران اين شهرستان موفقيت‌هاي ورزشي خوبي را در سطح استان، كشور و بين‌المللي بدست آورده‌اند كه برگ زريني براي تيران و كرون است.
درويشي گفت: اين ورزشكاران به حمايت نياز دارند و اين رشد و پيشرفت ساير ورزشكاران را نيز تشويق مي‌كند.
وي با بيان اينكه ورزش در رشد سلامت و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي بسيار موثر است، اضافه كرد: اگر به ورزش اهميت داده شود و اين عرصه مورد توجه قرار گيرد آسيب‌هاي اجتماعي، بيماري‌ها و مشكلات اخلاقي كاهش مي‌يابد كه در اين شرايط جامعه‌اي سالم از بيماري‌هاي جسمي و روحي خواهيم داشت.
انتهاي پيام/صا30/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:18 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس شوراي شهرستان تنكابن:
عدم معرفي دهياران روستاهاي داراي مصوبه خلاف قانون است

خبرگزاري فارس: رئيس شوراي شهرستان تنكابن عدم معرفي دهياران روستاهاي داراي مصوبه را مغاير قانون عنوان كرد.

‌شمس‌الدين امان‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تنكابن افزود: براساس قانون روستاهايي كه مصوبه دهياري دارند بايد هرچه سريع‌تر دهيار آنها معرفي و انتخاب شود.
وي اظهار داشت: عدم عمل به قانون ياد شده خلاف است و مسئولان بايد هرچه زودتر در اين مورد اقدام كنند.
رئيس شوراي شهرستان تنكابن ادامه داد: روستاهاي بسياري داريم كه مصوبه دارند اما به دلايل نامعلوم از معرفي دهيار از سوي وزارت كشور كوتاهي مي‌كنند در حالي كه همانند قانون شهرداري‌ها بايد هرچه سريع‌تر نسبت به معرفي دهياران اقدام شده تا آنها آغاز به كار كنند.
وي با اشاره به نشست هم‌انديشي شوراهاي اسلامي بخش‌هاي غرب مازندران كه به ميزباني سلمانشهر برگزار شده بود به دستاوردهاي اين نشست اشاره كرد و بيان داشت: در اين نشست اعضاي شوراهاي اسلامي بخش‌هاي غرب استان در محورهاي مهمي به ويژه ايجاد دبيرخانه‌هاي شوراهاي اسلامي بخش، عدم تمكن مالي و يا درآمد در شوراهاي اسلامي بخش بحث و تبادل نظر شد و هر يك از نمايندگان منطقه طرح‌ها و پيشنهاداتي ارائه كردند.
وي با اشاره به پيگيري‌هاي شوراهاي اسلامي شهرستان‌ها، بخش‌ها و شهرها و روستاهاي غرب مازندران در مورد خواسته ديرينه و به‌ حق مردم در تشكيل استان جديد خاطرنشان كرد: در اين مورد نيز با همكاري شوراهاي نامبرده در جلسه آخري كه برگزار شد مقرر شد تا طي مصوبه‌اي از ائمه جمعه شهرها از نور تا رامسر و همچنين سه نماينده مردم منطقه در مجلس شوراي اسلامي و روساي شوراهاي ياد شده نشستي در يكي از شهرها برگزار شود كه با هماهنگي ستاد اين جلسه با تعيين مكان آن برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/ل20/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير امور دام جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي:
جهاد كشاورزي به دنبال واقعي شدن قيمت شير است

خبرگزاري فارس: مدير امور دام معاونت بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي گفت: جهاد كشاورزي به دنبال واقعي شدن قيمت شير است.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي، منوچهر باغبان‌حقي اظهار داشت: سازمان جهاد كشاورزي به دنبال واقعي كردن قيمت شير در استان است.
مدير امور دام معاونت بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي كه در جلسه‌اي با حضور جلال رحيم‌زاده مدير جهاد كشاورزي شهرستان مرند، كارشناسان امور دام و دامداران و با هدف بررسي مشكلات دامداران در محل مديريت جهاد كشاورزي اين شهرستان برگزار شد، با اشاره به اينكه تلاش سازمان به پايين آوردن قيمت تمام شده شير توليدي در دامداري‌ها معطوف شده است، تصريح كرد: پيگيري‌هاي لازم توسط سازمان جهاد كشاورزي استان با استانداري و سازمان بازرگاني براي واقعي كردن قيمت شير در حال انجام است.
وي با اشاره به اينكه دامداران بايد تلاش خود براي بهينه‌سازي مصرف سوخت و بهره‌وري واحدهايشان با اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها انجام دهند، افزود: اصلاح، تعويض و تجهيز سيستم گرمايشي براي كاهش مصرف سوخت، تجهيز و بهسازي سالن‌هاي دامداري و نوسازي ماشين‌آلات و تجهيزات آن در راستاي كاهش هزينه‌هاي توليد و ارتقاي بهره‌وري منابع توليد و اقتصادي كردن توليد مي‌تواند نقش اساسي ايفا كند.
جلال رحيم‌زاده مدير جهاد كشاورزي شهرستان مرند نيز در اين جلسه به لزوم مكانيزه كردن دامداري‌ها با آغاز قانون هدفمندسازي يارانه‌ها اشاره كرد و گفت: رعايت موارد بهداشتي در دامداري به خصوص در مورد تب برفكي و وارد شدن تعاوني‌هاي دامداران در بحث توليد و واردات خوراك دام مي‌تواند بسياري از مشكلات دامداران را حل كند.
در اين جلسه بحث هايي در رابطه با هدفمند كردن يارانه‌ها، اصلاح سيستم‌هاي سوخت، افزايش راندمان توليد و برخي مشكلات تسهيلات بانكي صورت گرفته و دامداران مشكلات خود را از جمله عدم افزايش قيمت شير، افزايش قيمت خوراك دام و درخواست وثيقه ملكي توسط بانك كشاورزي براي دريافت تسهيلات مطرح كردند.
انتهاي پيام/غ30/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي ايلام:
باند سارقان حرفه‌اي چك‌پول در ايلام متلاشي شد

خبرگزاري فارس: رئيس پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام گفت: باند سارقان حرفه‌اي چك‌پول در ايلام متلاشي شد.

عليرضا گوهري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ايلام اظهار داشت: با تلاش شبانه‌روزي كارآگاهان پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام باند سه نفره سرقت چك‌پول‌هاي باطل شده بانكي در ايلام شناسايي و دستگير شدند.
وي ادامه داد: اين سه سارق حرفه‌اي كه با سرقت چك‌پول‌هاي باطل شده يكي از بانك‌هاي استان ايلام و ترميم آنها اقدام به كلاهبرداري از مردم مي‌كردند با تلاش كارآگاهان پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام شناسايي و دستگير شدند.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: اين سارقان طي يك عمليات از پيش طراحي شده به محل بايگاني راكد يكي از بانك‌هاي استان ايلام دستبرد زده و مقدار زيادي چك‌پول و چك بين‌بانكي را به سرقت بردند.
گوهري تصريح كرد: سارقان پس از سرقت چك‌پول‌هاي باطل شده با ترفند‌هاي خاص اقدام به ترميم آنها كرده و در معامله‌هاي انجام شده مورد استفاده قرار مي‌دادند.
رئيس پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام گفت: اكيپ ويژه‌اي از كارآگاهان پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام طي 11 روز كار اطلاعات و عملياتي در استان ايلام موفق شدند اين افراد را شناسايي و دستگير كنند.
وي ادامه داد: سارقان حرفه‌اي چك‌پول‌هاي سرقت شده را در استان‌هاي ديگر خرج كرده و در معامله‌هاي خود مورد استفاده قرار مي‌دادند.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: از متهمان دستگير شده تعداد 3 هزار و 306 قطعه چك‌پول كشف و ضبط شده است.
رئيس پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام گفت: ارزش اسمي اين تعداد چك‌پول 6 ميليارد و 250 ميليون ريال است.
وي ادامه داد: افزون بر اين، تعداد 700 قطعه چك تضميني بين بانكي از سارقان حرفه‌اي شناسايي شده كشف و ضبط شد.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: پليس آگاهي فرماندهي نيروي انتظامي استان ايلام به عنوان سربازان برقراري امنيت در استان ايلام همواره در آمادگي كامل براي برخورد با مجرمان قرار دارد.
گوهري تصريح كرد: نيروي انتظامي استان ايلام مسئول برقراري امنيت در جامعه بوده و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نمي‌كند.
انتهاي پيام/ي20/ب

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون امور عمراني استاندار سيستان و بلوچستان:
14 هزار راننده در سيستان و بلوچستان فعال هستند

خبرگزاري فارس: معاون امور عمراني استاندار سيستان و بلوچستان گفت: 14 هزار راننده در اين استان فعال بوده و به مردم در بخش حمل و نقل خدمات ارائه مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومي استانداري، مهدي صفدري در كارگروه تخصصي امور زيربنايي شوراي برنامه‌ريزي و توسعه سيستان و بلوچستان اظهار داشت: اين استان از توان بالايي در بخش حمل و نقل برخوردار است كه بايد با توجه به مرزي بودن منطقه از آن نهايت استفاده را برد.
وي افزود: اكنون سيستان و بلوچستان داراي 7 هزار و 18 دستگاه خودروي سنگين در بخش باري و چهار هزار و 539 دستگاه اتوبوس در بخش مسافربري است.
معاون امور عمراني استاندار سيستان و بلوچستان با اشاره به عمر ناوگان كشور ادامه داد: عمر ناوگان استان در بخش باري نسبت به نرم كشوري پنج سال كمتر است.
صفدري بيان كرد: اكنون ناوگان سواري و اتوبوس‌هاي فعال در سيستان و بلوچستان زير 10 سال عمر دارند اما در زمينه ميني‌بوس‌ها با مشكل‌هايي روبه‌رو هستيم كه در تلاش هستيم هر چه زودتر با ارائه تسهيلات مناسب اين نياز استان را نيز بر طرف كنيم.
وي افزود: همچنين 199 شركت حمل و نقل در استان فعال هستند و با توجه به چنين داشته‌هايي بايد براي تقويت بازارچه‌هاي مرزي با استفاده از توان بخش حمل و نقل نهايت استفاده را برد.
معاون امور عمراني استاندار سيستان و بلوچستان اظهار داشت: راهبرد توسعه‌اي استان در چشم‌انداز 20 ساله ترانزيت بوده و انتظار است اين كلمه با توجه به داشته‌ها و فرصت‌ها به معناي واقعي كلمه فعال شود.
وي افزود: از سويي دولت در تلاش است در كنار تكميل زير ساخت‌هاي توسعه در سيستان و بلوچستان محور شرق كشور را هر چه زودتر فعال كند.
صفدري ادامه داد: هر چه ميزان زير ساخت‌ها در بخش حمل و نقل بيشتر باشد تقاضاي سفر در جاده‌ها در كنار جابجايي كالا افزايش پيدا مي كند و در اين راستا بايد دو پايانه مرزي، سه پايانه مسافربري و چهار پايانه باري سيستان و بلوچستان تقويت شوند.
صفدري گفت: تا پايان برنامه چهارم توسعه 8 ميليون سفر در سيستان و بلوچستان انجام شد كه اين برنامه بر اساس راهبرد حمل و نقل بايد در برنامه پنجم افزايش پيدا كند.
وي با اشاره به آغاز سفرهاي نوروزي بيان كرد: با توجه به نزديك بودن به نوروز، تمامي دستگاه‌هاي اجرايي براي اسقبال از نوروز و ارائه خدمات مطلوب به مسافران بايد آماده باشند.
مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست اظهار داشت: در كنار توسعه ناوگان حمل و نقل عمومي بايد به افغانستان، كشورهاي مرزي و آسياي ميانه توجه ويژه‌اي شود.
عليرضا مجرد بيان كرد: سال گذشته 50 ميليارد ريال در آمد ترانزيتي پايانه مرزي ميرجاوه به دست آمد كه اين ميزان امسال با محدوديت‌هاي مرزي كاهش پيدا كرد.
وي افزود: اما از سويي درآمد ترانزيتي و حمل كالاهاي در مرز ميلك سيستان جهش چشمگيري داشت كه اين به خوبي نشان دهنده ظرفيت بالاي سرمايه‌گذاري بر روي بخش حمل و نقل استان است.
مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي سيسان و بلوچستان ادامه داد: سالانه حدود 500 هزار نفر از مرزهاي ميلك و ميرجاوه تردد مي‌كنند كه طبق برنامه چهارم توسعه با 42 درصد رشد روبه‌رو بوده است.
مجرد بيان كرد: در برنامه چهارم واردات كالا به سيستان و بلوچستان 520 درصد و صادرات از استان 556 درصد رشد داشته است.
وي افزود: در برنامه پنجم توسعه نيز احداث 26 مجتمع خدمات رفاهي در محورهاي ارتباطي در دستور كار قرار گرفته است.
انتهاي پيام/م30/ب

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
به منظور رفاه حال گردشگران؛
امكانات تفريحي در غار نخجير دليجان ايجاد مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مركزي از ايجاد امكانات رفاهي و تفريحي در محوطه بيروني غار نخجير دليجان خبر داد.

محمدحسين فرمهيني‌فراهاني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراك اظهار داشت: با توجه به فرارسيدن ايام نوروز و استقبال بي‌نظير مردم شهرهاي مختلف كشور از طبيعت زيبا و منحصر به فرد غار نخجير و به منظور ايجاد امكانات رفاهي و تفريحي مناسب براي بازديدكنندگان اين غار، ايجاد تاسيسات و امكانات رفاهي و تفريحي در محوطه بيروني اين غار در دستور كار ميراث فرهنگي استان قرار گرفته است.
وي تصريح كرد: ايجاد امكانات اسب‌سواري، موتورسواري، راه‌اندازي درشكه، اجراي موسيقي و ديگر امكانات از جمله امكانات رفاهي است كه توسط شركت توسعه گردشگري در محوطه بيروني اين غار ايجاد مي‌شود.
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مركزي خاطرنشان كرد: همچنين به منظور آسايش بازديدكنندگان از اين غار نصب تابلوهاي راهنما در دستور كار قرار گرفته است كه به زودي در محورهاي اصفهان، سلفچگان و جاده دليجان نصب مي‌شود.
فرمهيني‌فراهاني در بخش ديگري از سخنان خود از ثبت بيل‌گرداني نيمور محلات در فهرست ميراث معنوي كشور خبر داد.
وي با اشاره به اينكه مراسم بيل‌گرداني داراي قدمت ديرينه در نيمور محلات بوده و از تاريخچه طولاني برخوردار است، خاطر‌نشان كرد: در نيم‌ور، كشاورزان در آغاز فصل زراعت بهاره در تشكلي از پيش سازمان داده شده بر حسب ميزان زمين به تامين نيروي انساني براي لايروبي شاجوب يا نهر بزرگ نيمور كه از محل سد انحرافي باستاني نيم‌ور از رودخانه انار بار (قمرود) جدا شده است، اقدام مي‌كنند.
مديركل ميراث فرهنگي استان مركزي افزود: عمليات جوي‌روبي كه از دهم تا پانزدهم اسفند ماه از محل سد به طرف آبادي آغاز مي‌‌شود، بين 25 روز تا يك ‌ماه به طول مي‌انجامد.
وي ادامه داد: هنگامي كه آب به نخستين پخشگاه آب كه در محل به آن "وارگو " مي‌گويند مي‌رسد، مردم جشن بزرگي كه يادگار سنت‌هاي پهلواني كهن ايران است برپا مي‌كنند، اين مراسم به نام بيل‌گرداني معروف است كه در ميدان اصلي آبادي برگزار مي‌شود.
فراهاني گفت: در اين روز تمام اهالي نيم‌ور و گروهي از آبادي‌هاي همجوار براي تماشاي مراسم در ميدان ده حضور مي‌يابند كه براي انجام مراسم و مسابقه بيل‌گرداني هفت بيل شخم‌زني را در دو دسته چهارتايي و سه‌تايي با طناب محكم به هم مي‌بندند (هر بيل بين 3 تا 4.5 كيلو وزن دارد) در هر گروه دسته يكي از بيل‌ها از ساير بيل‌ها بالاتر بسته مي‌شود تا پهلوانان جوي‌روب بتوانند به عنوان دسته براي برداشتن بيل‌ها از زمين و دور سرگرداندن آنها همانند ميل‌هاي زورخانه اقدام كنند، پهلوان بيل چهارتايي را با دست راست و بيل سه تايي را با دست چپ از زمين مي‌كند و به طرز شگفت آوري در حال بالا آوردن چرخش آنان را به دور سر آغاز مي‌‌كند.
وي ادامه داد: شركت‌كنندگان در مسابقه ‌بايد هر دسته از بيل‌ها را با يك دست برداشته و بعد به موازات شانه بالا آورده و دور سر بچرخانند، به طوري كه بيل‌ها با يكديگر برخورد نداشته باشند، چراكه برخورد بيل‌ها به يكديگر به معناي بازنده شدن است، وقتي نخستين بيل‌گردان داوطلب وارد ميدان مي‌شود جمعيت دسته جمعي و با صداي بلند صلوات مي‌فرستند.
به گفته وي نحوه چرخاندن بيل‌ها به دور سر چنان است كه بيل‌ها را از دست راست به چپ مي‌چرخانند از آغاز تا پايان بيل‌گرداني پاي راست را جلو مي‌گذارند براي برنده شدن نبايد بيل‌ها به يكديگر برخورد كنند و تعداد دفعات دور زدن مطرح نيست، اگر بيل‌ها به هم برخورد كنند جمعيت يكصدا مي‌خوانند اوي شواش و بچه‌ها به هجو مي‌خوانند صلوات و هجو بچه‌ها با ورود نفر بعدي به ميدان مسابقه قطع مي‌شود.
‌بيل‌گرداني جشني مربوط به آداب آب و آبياري بوده كه منشا آن جنگ ديرينه‌اي است كه بر سر آب بين انسان و طبيعت وجود داشته و به دليل اهميت آبياري در ايران صورت مي‌گرفته است.
اين مراسم كه هنوز در نيم‌ور پابرجاست، نمادي از جنگ و ستيز انسان با موانع طبيعي است.
انتهاي پيام/ج20/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس جمهور:
نام ايران هميشه با توحيد و عدالت همراه بوده است

خبرگزاري فارس: رئيس جمهور با اشاره به جايگاه ويژه ايران اسلامي گفت: نام ايران هميشه با توحيد، عدالت، عزت و عظمت همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، ساعتي پيش محمود احمدي نژاد همزمان با روز حمايت از مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان در مراسم افتتاحيه فاز يك تا چهار مجتمع صنايع غذايي شرين نوين در شهرك صنعتي علي آباد شهرستان پاكدشت با بيان اينكه ملت ايران همواره در مديريت ملي، فرهنگي، سياسي و جهاني نقش هاي اول را داشته است، اظهار داشت: نام ايران هميشه با توحيد، عدالت، عزت و عظمت همراه بوده است.
رئيس جمهور گفت: امروز زماني است كه همه بايد دست در دست هم و با يك عزم ملي ايران را به شايسته ترين نقطه برسانيم و اين مهم جز با كار، تلاش و ساختن امكان‎پذير نيست و در حالي كه بعضي ها عنوان مي كنند قرار گرفتن ايران در يك نقطه شايسته امكان پذير نيست ولي بايد بگويم اين مهم انجام پذير است و ملت غيور ايران اسلامي نيز اين كار را صورت مي دهند.
وي در ادامه با اشاره به اتفاقات اخير خاورميانه افزود: در حال حاضر ديكتاتورهاي منطقه با تسليحاتي كه از آمريكا و متحدينش خريده‌اند، مردم خود را مي‌كشند و ما شاهد اين هستيم كه امروز آنهايي كه خودشان پايه‌گذار ديكتاتوري در دنيا بودند، به جاي اينكه جوابگو اين موضوع باشند خودشان طلبكارانه ادعاي طرفداري از مردم و دموكراسي را دارند و ديكتاتورهايي كه در حال حاضر مردم كشور خود را مي‌كشند، حتي توانايي توليد ساده‌ ترين امكانات را ندارند و از همان تسليحات آمريكا براي كشتار مردم استفاده مي كنند و حال بايد نظام سلطه، دولت آمريكا و متحدين آن كشور پاسخگو باشند كه چرا طي اين مدت طولاني ديكتاتوري را به اين ملت ها تحميل كردند.
رئيس جمهور ايران خطاب به آنهايي كه به دنبال متوقف كردن حركت ملت غيور ايران اسلامي هستند، خاطرنشان كرد: ملت شريف ايران با ايستادگي ايران را ساخته و به عنوان يك الگوي متعالي به همه بشريت عرضه مي كند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه اگر موتور كشاورزي و صنعت حركت كند موتور علم و فناوري را پشت سر خود مي‌كشاند، عنوان كرد: در حال حاضر اقتصاد ايران ظرفيت اين را دارد كه جزو چند كشور نخست دنيا قرار گيرد و ما شاهد اين هستيم كشورهايي كه هم‎اندازه ما جمعيت دارند و وسعت‌شان يك پنجم ما است و جزء اقتصادهاي چهارم پنجم دنيا هستند، چيزي بيشتر از ما ندارند.
احمدي نژاد در ادامه افزايش سطح توليد داخلي را ماموريت فراروي صنعتگران و كشاورزان كشور دانست و تاكيد كرد: با وجود اراده و همت بالا در صنعتگران و توليدكنندگان ايراني بايد بازار 75 ميليوني ايران و همچنين بازار منطقه‌اي و جهان را در نظر بگيريم و بايد ايران اسلامي در زمينه صادرات محصولات غذايي به صادركننده درجه يك مبدل شود.
رئيس جمهور با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود در كشور بيان كرد: در هيچ نقطه‌اي از جهان به اندازه ايران استعداد انساني و افراد خلاق وجود ندارد و اگر پرونده كاركنان و مديران همين شهرك (صنعتي پايتخت) را بگشاييم، همت‌ها، ابتكار عمل‌هاي فراوان و دلسوزي‌ها را مشاهده مي‌كنيم و امروز به لطف خدا تعداد اختراعات به حدي در كشور افزايش يافته است كه در يك محل نمايشگاهي تنها قادر هستيم از بخشي از آنها استقبال كنيم.
وي همچنين با اشاره به توانمندي دانشمندان ايراني در ساخت اندام زنده بدن انسان تاكيد كرد: با حصول اين دستاورد ايران قادر است كبد و اجزاي بدن را ترميم كند و با وجود اينكه دشمنان نظام با تلاش فراوان سعي بر اين داشتند كه ايران و ايراني را از صحنه ذهن خود ايراني ها و جهان پاك كنند اما با همت كشاورزان، صنعتگران كشاورزان و دست اندركاران بخش فرهنگ و هنر و علم مردم نتوانستند به اين هدف خود برسند.
اين گزارش حاكي است، محمود احمدي‌نژاد به همراه علي اكبر محرابيان وزير صنايع و معادن با حضور در شهرك صنعتي علي‌آباد فازهاي يك تا چهار مجتمع صنايع غدايي شيرين نوين را افتتاح كرد و پس از آن نيز عمليات اجرايي فاز پنجم اين مجتمع غذايي با حضور رئيس جمهور آغاز شد.
فازهاي يك تا چهار مجتمع توليدي صنايع غذايي شيرين نوين كه با سرمايه‌گذاري 286 ميليارد ريالي بخش خصوصي احداث شده است، انواع شكلات، شيريني، نان و بيسكويت را توليد و براي يك‌هزار و 340 نفر اشتغال ايجاد كرده است.
فاز پنج اين مجتمع توليدي صنايع غذايي نيز با يك‌هزار و 500 ميليارد ريال سرمايه‌گذاري عمليات اجرايي خود را آغاز كرده و با افتتاح اين فاز مجتمع صنايع غذايي شيرين نوين به يكي از بزرگ‌ترين كارخانه‌هاي توليدي مواد غذايي كشور تبديل مي‌شود.
در ادامه سفر رئيس جمهور به شهرستان پاكدشت و حضور در شهرك صنعتي علي‌آباد، عمليات اجرايي مجتمع آموزشي گروه توليدي شيرين نوين با هدف آموزش دانش‌آموزان مقاطع مختلف براي حضور در فعاليت‌هاي توليدي آغاز شد.
همچنين رئيس جمهور در ادامه اين سفر در نشستي با صاحبان صنايع شهرك صنعتي علي‌آباد مشكلات و درخواست هاي آنه را بررسي كرد.با افتتاح فاز پنجم اين مجتمع فرصت اشتغال در مجموعه صنايع غذايي شيرين نوين به 5 هزار نفر مي‌رسد.
جلسه با صاحبان صنايع شهرك صنعتي علي‌آباد از ديگر برنامه‌هاي سفر محمود احمدي‌نژاد به پاكدشت است.
شهرك صنعتي علي‌آباد در گذشته جزو استان سمنان بوده است و بنا به دستور رئيس جمهور قرار است به استان تهران انتقال پيدا كند كه مقدمات آن صورت گرفته است.
شهرك صنعتي علي‌آباد از نخستين شهرك‌هاي صنعتي استان تهران بوده و واحدهاي صنايع غذايي يا انتقالي در آن در حال فعاليت هستند.
صنايعي همچون فلزي، غيرفلزي، غذايي، برق الكترونيك، نساجي و پوشاك، شيميايي و سلولزي از جمله صنايع مجاز براي فعاليت در اين شهرك صنعتي هستند.
شهرك صنعتي علي‌آباد در محور تهران گرمسار پس از پاسگاه شريف‌آباد باند جنوبي جاده در فاصله 55 كيلومتري شهر تهران (كيلومتر 55 بزرگراه امام رضا عليه‌‌السلام) واقع شده است.
انتهاي پيام/ي10/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون اداره‌كل آموزش و پرورش كرمان:
440 روحاني در مدارس كرمان مشغول فعاليت هستند

خبرگزاري فارس: معاون پرورشي و تربيت ‌بدني اداره‌كل آموزش و پرورش استان كرمان گفت: بيش از 440 روحاني سطح دو حوزه علميه در مدارس كرمان مشغول فعاليت هستند و كار كارشناسي مذهبي مدارس را انجام مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، حجت‌الاسلام مجيد سجادي بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران در كرمان اظهار داشت: سالروز تأسيس امور تربيتي يادآور شهيدان گرانقدر رجايي و باهنر است و بنا بر فرمايش مقام معظم رهبري اگر امور تربيتي در نهاد جامعه وجود نداشت، تأسيس آن بايد در دستور كار قرار مي‌گرفت.
سجادي تصريح كرد: امور تربيتي فقط منحصر به آموزش و پرورش نيست، بلكه انسان در هر زمان و مكاني نيازمند اين تعليمات است.
وي افزود: اصل كار امور تربيتي يك اصل اساسي در آموزش و پرورش و بناي اين كرسي بر تعليم و تربيت است و با توجه به دامنه كار در سطح استان زير مجموعه‌هاي بسيار فعالي در حال فعاليت هستند.
معاون پرورشي آموزش و پرورش كرمان خاطرنشان كرد: معاونت پرورشي و تربيت‌بدني به دو بخش تقسيم مي‌‌شود، اداره تربيت ‌بدني و ديگري اداره امور فرهنگي و هنري و فعاليت‌هاي فوق برنامه است.
سجادي بيان داشت: زير مجموعه‌هاي اداره فرهنگي گروه بهداشت و سلامت، مشاوره، فعاليت‌هاي فوق برنامه، اردوها و كانون‌هاي فرهنگي و اداره تربيت‌بدني كارشناس مسئول و كارشناساني هم در حوزه خواهران و هم برادران دارد.
اين مسئول گفت: اساسي‌ترين كاري كه به عهده ما است، ايجاد فضا و زمينه تربيتي براي دانش‌آموزان است، اما اگر اين فضا مسموم و آلوده شود، قطعاً فضاي مناسب تربيتي نيست.
معاون پرورشي اداره كل آموزش و پرورش استان كرمان ابراز داشت: مهم‌ترين فضاهاي تربيتي مدارس، كانون‌هاي فرهنگي و هنري، اردوگاه‌ها، مجتمع‌هاي ورزشي و فرهنگي هستند كه فضاي حاكم بر آن‌ها بايد تربيتي باشد.
سجادي عنوان كرد: در راستاي شعار توسعه و تعميق باورهاي و ديني امروز بيش از 440 نفر از طلاب علوم ديني از خواهران و برادران سطح دو حوزه علميه در تمام مقاطع مدارس مشغول فعاليت هستند و كار كارشناسي مذهبي مدارس را انجام مي‌دهند.
وي اضافه كرد: در سال گذشته حدود 20 طلبه و در سال آينده 25 روحاني جذب مي‌شود و اساس كار تربيتي ارتباط با مسائل و كارشناسان ديني است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: در سطح استان در تابستان گذشته قريب 4 هزار نفر دانش‌آموز به مشهد مقدس اعزام شدند و حدود 80 هزار نفر در سراسر استان در اردوهاي دانش‌آموزي داخل استان داشتيم.
معاون پرورشي و تربيت ‌بدني اداره كل آموزش و پرورش استان كرمان بيان داشت: اساس كار اردوهاي ما مسائل آموزش ديني و مسائل تربيتي به ويژه مباحث مهدويت و مبارزه با فرقه‌هاي ضاله نوظهور است كه در هر اردوگاه يك روحاني براي پاسخ به مسائل ديني و اجراي برنامه‌هاي ديني و تربيتي مستقر است و نظر دانش‌آموزان در اين رابطه مثبت ارزيابي شد.
سجادي گفت: در سراسر استان مراكز و هسته‌هاي مشاوره فعال هستند كه براي آموزش مهارت‌هاي زندگي در مدارس حضور پيدا مي‌كنند و با توجه به مشكلات دانش‌آموزان در كاهش استرس‌ و اضطراب‌ها در موقعيت امروز با وجود بحران‌هاي مختلف براي هر سه مقطع حضور مشاور در نظر گرفته شده است.
معاون پرورشي كرمان اظهار داشت: جذب نيروهاي مشاوره در دستور كار اين اداره قرار گرفته است و براي ارتقا سطح علمي مشاوران كارگاه‌هاي آموزشي در زمينه‌هاي تحصيلي و تربيتي كاركنان و دانش‌آموزان ايجاد شده است.
اين مسئول عنوان كرد: در زمينه بهداشت كارهاي خوبي انجام شده است، از جمله نظارت بر تغذيه رايگان دانش‌آموزان، وضعيت مدارس از نظر فعاليت‌هاي بهداشتي، ايجاد فضاي سالم و كتاب‌ها و پژوهش‌هاي بهداشتي انجام مي‌شود.
وي اضافه كرد: مسابقات علمي به صورت مجازي و اينترنتي هر دو ماه يك بار و گسترش فعاليت‌هاي بهداشتي و جايگاه‌ها و فضاهاي بهداشتي و در گروه قرآن، نماز و عترت برنامه‌‌هاي ويژه قرآني، مسابقات قرآني در زمينه‌هاي حفظ، تجويد و قرائت و در زمينه نماز مسابقات صحت قرائت نماز و در زمينه عترت مسابقات پيرامون معصوم‌شناسي برگزار مي‌شود.
سجادي خاطرنشان كرد: كار پرورشي دامنه بسيار گسترده‌اي دارد و تقويت ديدگاه سياسي دانش‌آموزان طرح طوبي كه مختص مقاطع راهنمايي و متوسطه است تا به حال 40 هزار نفر از دانش‌آموزان و فرهنگيان در راستاي بصيرت‌بخشي اين قشر به اردوهاي مشهد و قم اعزام شده‌‌اند.
وي بيان داشت: در بحث غني‌بخشي اوقات فراغت در طول سال تحصيلي و تابستان محيط‌ها و فضاهاي آموزشي، فرهنگي و ورزشي لازم در اختيار دآنش‌آموزان قرار مي‌گيرد.
اين مسئول ادامه داد: قريب 4 هزار نفر در طرح راهيان نور در عيد سال گذشته به مناطق جنگي اعزام شدند و در سال جاري حدود 11 هزار نفر از دانش‌آموزان پسر در مقطع دوم متوسطه در راستاي درس آمادگي دفاعي به اين مناطق اعزام و در سال جديد دستور كار وزات براي سراسر كشور 650 هزار نفر راهيان نور است.
سجادي اظهار داشت: سازمان دانش‌آموزي در زمينه تشكيل هيئت‌هاي دانش‌آموزي، برگزاري مناسبت‌ها، اردوهاي ادبي و دانش‌آموزي حضور چشمگيري دارد. در زمينه تربيت‌بدني با نظر بسيار مساعد وزارت بعضي از ميزباني مسابقات كشوري را به كرمان سپردند و در ماه اخير ميزباني مسابقات سنگ‌نوردي را داشتيم.
وي اذعان داشت: طرح مجتمع آموزشي و تربيتي سعادت تدوين شده و تقريباً يك مجتمع جامع و به صورت رايگان در اختيار دانش‌آموزان و فرهنگيان قرار مي‌گيرد.
اين مسئول خاطرنشان كرد: طرح شنا دانش‌آموزي سوم ابتدايي براي 40 هزار نفر به طور رايگان براي سراسر استان در حال اجرا است و همچنين حدود 460 مدرسه قرآني در سطح استان ايجاد شده و به طور كلي بيلان كاري در برخي از حوزه‌ها 50 تا 100 درصد افزايش داشته است.
انتهاي پيام/ن10/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرمانده سپاه ناحيه نكا خبر داد:
اعزام 1400 نفر به مناطق جنگي جنوب از نكا

خبرگزاري فارس: فرمانده سپاه ناحيه نكا از اعزام يك هزار و 400 نفر سهميه اعزامي كاروان راهيان نور اين شهرستان است كه بايد با كمك دستگاه‌هاي متوالي عملياتي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از نكا، شعبانعلي حيدريان ظهر امروز در نخستين نشست هماهنگي اعزام راهيان نور در نكا بيان داشت: اعزام كاروان راهيان نور به ويژه نسل جوان و آشنايي آنها با مناطق جنگي و عمليات در حفظ ارزش‌هاي انقلاب و انتقال دستارودهاي مختلف آن تاثير‌گذار است.
وي افزود: يادآوري رشادت‌ها و ايثارگري‌هاي شهدا و رزمندگان در هشت سال مقاومت و دفاع مقدس تاثير بسزايي دارد كه در اين راستا بايد از همه ظرفيت شهرستان استفاده شود.
فرمانده سپاه ناحيه نكا اظهار داشت: براساس سهميه اعلامي يك هزار و 400 نفر سهميه اعزامي كاروان راهيان نور اين شهرستان است كه بايد با كمك دستگاه‌هاي متوالي عملياتي شود.
حيدريان اضافه كرد: براي اين منظور نيازمند 35 اتوبوس از شهرستان نكا به مناطق جنگي هستيم كه بايد با هماهنگي لازم در‌باره كرايه رفت و برگشت رايزني شود.
فرماندار نكا نيز در اين نشست خاطرنشان كرد: اعزام راهيان نور به مناطق جنگي از وظايف ذاتي سپاه پاسداران نيست بلكه از جمله تكاليفي است كه براساس توانمندي‌هاي سپاه به آنان سپرده شده است.
رضا آزادي كناري تصريح كرد: همه مسئولان بايد تسهيل‌كننده در اين امر مهم فرهنگي باشند تا از اين طريق قدمي براي مقابله با توطئه‌هاي مختلف فرهنگي دشمنان برداريم.
وي ادامه داد: با توجه به هجوم ناجوانمردانه فرهنگي دشمن بايد مقابله درست و اصولي در اين راستا صورت گيرد تا از مشكلات فرهنگي جلوگيري شود.
آزادي همچنين با اشاره به اينكه هر مسئول بايد براي مصرف بين راهي هر كاروان مقداري مواد غذايي در اختيار كاروان اعزامي قرار دهد، يادآور شد: همه ما بايد كمك كار اعزام كاروان راهيان نور به مناطق جنگي باشيم.
نماينده عالي دولت در شهرستان نكا با تاكيد بر همكاري همه جانبه اظهار داشت: اعزام راهيان نور از جمله وظايف مهم ما در نهادينه كردن فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه است و مسئولان بايد در اين راستا تسهيل كننده امور باشند.
آزادي ادامه داد: دستگاه‌هاي جهاد كشاورزي، كميته امداد، شهرداري و خودروهاي دوكابين و تك‌كابين براي حمل مواد غذايي و وسايل مورد نياز را در اختيار قرار داده و منابع طبيعي، تعاون، بخشداري‌ها، گردشگري، مسكن و شهرسازي با كمك پيمانكاران و بهره‌مندي از آنان پشتيباني كنند.
اعزام كاروان راهيان نور در نكا از 18 اسفند ماه آغاز مي‌شود.
انتهاي پيام/ل20/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مسئول تربيت بدني سپاه امام رضا(ع):
‌بايد در كنار ورزش به مسايل عقيدتي و فرهنگي نيز پرداخته شود

خبرگزاري فارس: مسئول تربيت بدني سپاه امام رضا(ع) گفت: بايد در كنار ورزش حرفه‌اي به مسايل عقيدتي و فرهنگي ورزشكاران نيز پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، ‌غلامرضا زمانيان ظهر امروز در مراسم تجليل از ورزشكاران بسيجي خراسان رضوي اظهار داشت: ورزشكاران ايراني شركت‌كننده در مسابقات مختلف خارجي نماينده ملت ايران هستند و بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي شود كه اين ورزشكاران بتوانند مروج فرهنگ اسلامي ايراني در خارج از مرزها باشند.
وي با تاكيد بر رشد معنوي ورزشكاران افزود: ترويج معارف اسلامي، ‌ترويج فرهنگ نماز، ترويج معنويت و مسايل اسلامي از جمله كارهايي است كه يك ورزشكار در هنگام حضور در مسابقات بين‌المللي مي‌تواند آن را به انجام برساند.
مسئول تربيت بدني سپاه امام رضا(ع) ادامه داد: مسئولان نبايد در زمينه رشد معنوي ورزشكاران غفلت كنند.
وي عنوان داشت: امروز دشمنان منتظر هستند تا از سوي ورزشكاران ما خطايي سر بزند تا همگان را عليه ايران استفاده كنند و اين نشان مي‌دهد كار بسيار سختي را در ورزش پيش رو داريم.
زمانيان اظهار داشت: ارزش‌هاي ديني و الهي وقتي از سوي ورزشكاران ما در كشورهاي خارجي توسعه و ترويج پيدا مي‌كند، موجب اقتدار و عزت ايران اسلامي مي‌شود.
وي يكي از اهداف بسيج و سپاه را ورود به ورزش، كمك به رشد فرهنگي و بينش اسلامي ورزشكاران دانست و خاطرنشان كرد: ما هنوز براي انجام كارهاي فرهنگي در كنار ورزش جاي بسيار زيادي داريم و بايد به اين امر بيش از اينها پرداخته شود.
انتهاي پيام/ج30/ع

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون اداره‌كل ارشاد كرمان خبر داد:
جذب 250 ميليون تومان تسهيلات براي صندوق حمايت از هنرمندان كرمان

خبرگزاري فارس: معاون فرهنگي اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان گفت: تا پايان سال جاري حداقل 2 ميليارد و 500 ميليون ريال تسهيلات براي اعضاي صندوق حمايت از نويسندگان و هنرمندان كرمان جذب مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، وحيد محمدي بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حمايت‌هاي اين اداره از هنرمندان و اصحاب رسانه اظهار داشت: از ابتداي سال جاري در استان كرمان 169 نفر عضو صندوق حمايت از نويسندگان و هنرمندان شده‌اند.
وي گفت: از اين تعداد 18 خبرنگار و فعال مطبوعاتي، 31 هنرمند رشته هنرهاي تجسمي، 64 هنرمند رشته نمايش، 18 نويسنده، 19 هنرمند رشته‌هاي مختلف موسيقي، پنج شاعر، چهار هنرمند خوشنويس و 10 نفر شاخه‌هاي مرتبط ديگر هستند.
محمدي خاطرنشان كرد: اين افراد با تكميل مدارك و ارسال پرونده به عضويت صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان در آمده و كارت عضويت آنان صادر و تحويل شده، از اين آمار تعداد 79 نفر متعلق به شهرستان كرمان است.
اين مسئول با اشاره به اينكه تاكنون 712 نفر عضو اين صندوق شدند، تصريح كرد: با هماهنگي انجام شده طي سال جاري 625 ميليون ريال تسهيلات از محل اين صندوق جذب شده و با توجه به پرونده‌هاي موجود تا پايان سال حداقل 2 ميليارد و 500 ميليون ريال تسهيلات براي اعضا جذب مي‌شود.
محمدي بيان داشت: مولفان، مترجمان، پژوهشگران، مصححان، ويراستاران، گردآورندگان كتاب، تصويرگران كتاب كودك، قاريان و مفسران قرآن، سردبيران، مديران مسئول، خبرنگاران و عكاسان نشريات، هنرمندان رشته‌هاي مختلف واجد شرايط اين صندوق هستند.
وي اضافه كرد: اين صندوق به منظور فراهم ساختن شرايط مساعد براي ايجاد اشتغال و تضمين خلق آثار فرهنگي هنري سينمايي، مطبوعاتي و حل بخشي از مشكلات معيشتي اعضا از طريق حمايت‌هاي سه‌گانه توسعه‌اي، بيمه‌اي و تأمين آتيه، فعاليت مي‌كند.
محمدي در پايان بيان داشت: پرداخت تسهيلات براساس طرح‌هاي ارائه شده و شاخص‌هاي تعيين شده برابر جدول عوامل امتيازي هر يك از اعضا نظير تحصيلات رسمي يا معادل آن، سوابق تجربي و منزلت حرفه‌اي قابل تعيين است.
انتهاي پيام/ن20/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كارگردان فيلم كوتاه پويانمايي حباب خبر داد:
توليد فيلم پويانمايي حباب در حوزه هنري آذربايجان شرقي

خبرگزاري فارس: نويسنده و كارگردان فيلم كوتاه پويانمايي «حباب» از توليد اين فيلم به تهيه‌كنندگي حوزه هنري استان آذربايجان شرقي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي حزوه هنري آذربايجان شرقي، عليرضا سلمانپور به دنبال آغاز پروژه پويانمايي «حباب» اظهار داشت: فيلمنامه اين فيلم در راستاي تبيين مفاهيم معرفتي معاد و جهان پس از مرگ نگارش شده و در آن تلاش شده تا با ارائه داستاني لطيف جايگاه جهان پس از مرگ براي مخاطب به روشني بيان شود.
نويسنده و كارگردان فيلم كوتاه «حباب»، مفهوم معاد را به عنوان يكي از اصول دين اسلام نيازمند توجه بيش از پيش فيلمسازان ديني دانست و گفت: معاد و آخرت مفاهيمي سينمايي هستند كه امروزه در جهان غرب دستمايه توليدات پرمخاطب مي‌شوند و هنرمندان جهان اسلام نبايد از اين مقوله غافل باشند.
سلمانپور در ادامه با اشاره به نمادهاي به كارگيري شده در فيلم «حباب»، اين فيلم را مرتبط با مقوله شهادت دانست و گفت: در اين فيلم تلاش شده است تا مخاطب پس از تماشاي فيلم از نظر رواني به اين نتيجه برسد كه شهادت عين ماندن است و اين در راستاي آيه «عِندَ ربِّهم يَرزِقوُن» قرآن مجيد است.
عضو اتاق فكر سينماي حوزه هنري آذربايجان شرقي، زمان تقريبي اين فيلم را شش دقيقه عنوان كرد و گفت: اين فيلم به شيوه دو بعدي و با طراحي دستي توليد مي‌شود.
سلمانپور، عوامل اين فيلم را به شرح زير اعلام كرد: وحيد آتشي، طراحي و پويانمايي، سعيد داوري، فريم چيني و پلان‌بندي، مونتاژ و انتخاب موسيقي، راحله جهان‌پيما و ناظر كيفي محمد پورعبدالله فرشبافي را عهده‌دار هستند.
سلمانپور، از فيلمسازان فعال حوزه هنري آذربايجان شرقي است كه تاكنون دو بار به عنوان تدوينگر در جشنواره بين‌المللي فيلم فجر حضور داشته و جوايز بهترين تدوين همايش سيب پنجم و بهترين صداگذاري جشنواره دانشجويي آذربايجان‌ شرقي را از آن خود كرده است.
انتهاي پيام/غ30/ح

دوشنبه 9 اسفند 1389  6:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها