0

فرگوسن: یا ما قهرمانیم یا آرسنال

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

فرگوسن: یا ما قهرمانیم یا آرسنال

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته چلسی و منچسترسیتی در این فصل نمی توانند قهرمان شوند و گفته نبردSir Alex Ferguson - Manchester united قهرمانی بین تیم او و آرسنال است.

جان تری ادعا کرده بود که یونایتد تحت فشار دیگر تیم ها ممکن است بلغزد، اما فرگوسن می گوید مردان کارلو آنچلوتی آن قدر عقب هستند که به یونایتد نرسند.

یونایتد سه شنبه با چلسی بازی دارد و فاصله دو تیم در حال حاضر 12 امتیاز است.

فرگوسن گفت: «آرسنال یا ما قهرمان می شویم. داریم به انتهای فصل می رسیم و همیشه دو تیم هستند که از بقیه جدا می شوند. اما برای چلسی آسان نیست که چنین اختلاف امتیازی را جبران کند. شاید با 82 امتیاز قهرمان شوید. ما به این فکر میک نیم که از بازی هایی که داریم می توانیم حداکثر امتیاز را بگیریم. مهم نیست که کجا پیروز شویم. من چند وقت پیش گفتم که تیمی که بیش از بقیه ثبات داشته باشد فاتح لیگ می شود.

به همین دلیل است که تاکید می کنم باید شتاب خود را ادامه دهیم و به آن ثبات برسیم.»

فرگوسن در پاسخ به تری گفت: «شما تلاش می کنید. ما همه تلاش می کنیم.»

فرگوسن همچنین گفت تیمش مایه غبطه دیگر تیم هاست: :«تجربه من این است که بازیکنان می خواهند در تمامی بازی ها به میدان بروند و این مشکل ماست. انتخاب ترکیب در این برهه از فصل کابوس است، چون بازیکنان خوب را در بازی های بسیار بزرگ باید کنار بگذارید.

اما در این فصل کمی به من کمک شد چون در حال حاضر دو، سه مصدوم داریم و گزینه هایم کم شد. تمام بازیکنان که بازی می کنند خوشحالند.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

شنبه 7 اسفند 1389  9:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها