0

به جای قند از خرما استفاده کنید

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

به جای قند از خرما استفاده کنید


به جای قند از خرما استفاده کنید

 استفاده از قند به هنگام مصرف چای و یا استفاده قند در پخت شیرینی جات موضوعی است که باید جاي خود را به استفاده از محصولاتی مانند خرما و فراورده های آن بدهد.

به گزارش خبرنگار وب دا از دانشگاه علوم پزشكي زاهدان عضو هیئت علمی اين دانشگاه معتقد است خرما یکی از میوه های مقوی است که دارای مواد معدنی فراوانی است و کالری این میوه از قند کمتر است و استفاده از آن به دلیل داشتن  فیبر، برای دستگاه گوارش مفید است بنا براین به هنگام مصرف چای، شیر یا هر نوشیدنی که احتیاج به قند دارد استفاده از خرما توصیه می شود .

دکتر منصور شهرکی متخصص تغذیه گفت: خرما همچنین حاوی ویتامین های C,A,B  و موادی مانند فسفر، کلسیم ومنگنز است .

همچنين مهندس احمد ذورقی بامری رییس شبکه بهداشت و درمان ایرانشهر درباره اهميت خرما تصریح کرد :  با هدف معرفی خرما به عنوان یک غذای سالم و جایگزین مناسب برای قند اولین جشنواره استانی خرما غذای سالم را برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه بانوان استان از شرکت در این جشنواره استقبال قابل توجهی داشته اند گفت : در این جشنواره تیم های شرکت کننده  50 نوع غذای برگرفته از محصول خرما را طبخ و به حاضران نیز آموزش دادند .

گفتنی است از سطح 6 هزار هکتار از نخیلات شهرستان ایرانشهر سالیانه 35 هزار تن خرما برداشت می شود که بیش از 5 هزار نفر در این شهرستان در تولید محصول خرما اشتغال دارند و همچنین از 52 نوع خرمای تولیدی در استان 35 نوع آن در ایرانشهر تولید می شود .

شایان ذکر است استان سیستان و بلوچستان دومین استان تولید کننده خرما در کشوراست.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 7 اسفند 1389  8:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها